Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Ma-Pe 8.00-18.00

Fysios Mehiläinen Ii on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Ii

Fysios Mehiläinen Iin fysioterapeutit tarjoavat monipuoliset fysioterapiapalvelut esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin sekä toimipiste- että kotikäynteinä.

Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan ja ikääntyneiden fysioterapiaan. Voit varata ajan myös hierontaan.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja yksilöterapiassa ja allasterapiassa. Palvelemme Oulunkaaren maksusitoumusasiakkaita ja veteraanikuntoutujia. Myös vakuutusyhtiöiden maksusitoumuksilla hoidamme fysioterapia-asiakkaita.

Toimipisteellämme pidämme joogaa sekä työikäisille että ikääntyneille. Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä. Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan.

Meillä on huomioitu kaikki neurologisen kuntoutuksen asiakasryhmät ja toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. Matrix-monitoimiharjoittelulaite, Matrix-kuntopyörä, kävelymatto, painokevennetty harjoittelulaite, nojapuut ja TheraTrainer -polkulaite terapeuttiseen harjoitteluun. Toimipisteen hoitolaitteita ovat Shockwave-paineaaltohoitolaite sekä ultraääni.

Fysios Mehiläiseen pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä. Kysy lisää ajanvarausnumerostamme 010 237 700. Tutustuthan myös muihin toimipisteisiimme Oulun seudulla.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen toimipisteen vastaavaan fysioterapeuttiin: Jani Huotariin p. 040 5098010 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on terapeuttisen harjoittelun tila, jossa asiakas voi harjoitella fysioterapeutin ohjauksessa. Harjoitteluolosuhteet soveltuvat kaikentasoisille kuntoutujille.

Toimipisteellämme pidämme joogaa sekä työikäisille että ikääntyneille. Lisäksi meillä on Eläkeliiton allasryhmä Jatulin uimahallissa maanantaisin.