Fysios Ii

Kirkkotie 2

91100 Ii

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Ma-Pe 8.00-18.00

Fysioterapia Ii

Fysios Iin fysioterapeutit tarjoavat monipuoliset fysioterapiapalvelut esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin sekä toimipiste- että kotikäynteinä.

Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan ja ikääntyneiden fysioterapiaan. Voit varata ajan myös hierontaan.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja yksilöterapiassa ja allasterapiassa. Palvelemme Oulunkaaren maksusitoumusasiakkaita ja veteraanikuntoutujia. Myös vakuutusyhtiöiden maksusitoumuksilla hoidamme fysioterapia-asiakkaita.

Toimipisteellämme pidämme joogaa sekä työikäisille että ikääntyneille. Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä. Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan.

Fysios Iissä on käytössä moottoroitu kävelymatto painokevennettyyn kävelyharjoitteluun, kattonostin, TheraTrainer-polkulaite, nojapuut sekä Matrix–monitoimilaite terapeuttiseen harjoitteluun.

Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä. Kysy lisää ajanvarausnumerostamme 010 237 700. Tutustuthan myös muihin toimipisteisiimme Oulun seudulla.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Meillä on huomioitu kaikki neurologisen kuntoutuksen asiakasryhmät ja toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. Matrix-monitoimiharjoittelulaite, Matrix-kuntopyörä, kävelymatto, painokevennetty harjoittelulaite, nojapuut ja TheraTrainer -polkulaite. Toimipisteen hoitolaitteita ovat Shockwave-paineaaltohoitolaite sekä ultraääni.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen toimipisteen esihenkilöön Jani Huotariin p. 040 5098010 tai palveluneuvoja Hanna Ukkolaan p. 040 5444592.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on terapeuttisen harjoittelun tila, jossa asiakas voi harjoitella fysioterapeutin ohjauksessa. Harjoitteluolosuhteet soveltuvat kaikentasoisille kuntoutujille.

Toimipisteellämme pidämme joogaa sekä työikäisille että ikääntyneille. Lisäksi meillä on Eläkeliiton allasryhmä Jatulin uimahallissa maanantaisin.