Vastaanotot
  • Ti 11.00-19.00
  • Ke 10.00-18.00
  • To 8.00-16.00
  • Avoinna myös sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

62

EUR

Fysioterapia

45 min

52

EUR

Hieronta

45 min

Fysioterapia Iisalmi

Fysioterapiaa Iisalmella tarjoaa Fysios Iisalmi. Palveluidemme laadun takaavat tutkitusti vaikuttavat hoitomenetelmät ja jatkuva kouluttautuminen.

Löydät meiltä laajan valikoiman fysioterapiapalveluita. Meillä on monipuolinen ja vahva tuki- ja liikuntaelinfysioterapian sekä lymfaterapian osaaminen. Saatavilla myös mm. Voice massage -palveluita.

Toimipisteemme sijaitsee Lääkärikeskus Parannuksen tiloissa Iisalmen keskustassa. Teemme myös kotikäyntejä Iisalmi-Kuopio välillä ja lähiympäristössä.

Tervetuloa!

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Janne Saarela, p. 050 4718550.

Harjoittelumahdollisuus

Kuntosalilla on mahdollisuus harjoitteluun yhdessä fysioterapeutin kanssa. Kuntosalilta löytyy tarvittavat perusasiat harjoitteluun.

Kaikkialla muualla on esteetön kulku, mutta kuntosalille on portaat.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee Lääkärikeskus Parannuksen tiloissa Iisalmen keskustassa osoitteessa Kirkkopuistonkatu 15, A-rapussa sisäpihalla.

Kadun varressa on pysäköintitilaa. Bussit tulevat keskustaan. Matkahuolto n. 150 m ja rautatieasema n. 500 m päässä toimipisteestä.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortti (Visa/Master), Eazybreak (liikunta & hieronta), ePassi liikunta ja hyvinvointi, Smartum mobiili (hyvinvointi) sekä setelit ja kortti (liikunta), Edenred (TicketDuo, Virike-setelit) ja sähköpostilasku.

Asiantuntijat

Kaikki Allasterapia Askeltutkimus Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Long COVID kuntoutus Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Voice massage

Fysios Iisalmi

Fysios Iisalmi julkisivu
Fysios Iisalmi ulko-ovi
Fysios Iisalmi vastaanotto
Fysios Iisalmi hoitohuone

Julkiset kulkuyhteydet

Bussit tulevat keskustaan. Matkahuolto n. 150 m ja rautatieasema n. 500 m.

Paikoitusalueet

Kadun varressa on pysäköintitilaa.

Esteettömyys

Kaikkialla muualla on esteetön kulku, mutta kuntosalille on portaat.

Inva-WC

Ei

Hissi

-

Ovikello, raput, kerros

Sisäänkäynti A-rapussa, sisäpiha.