Fysioterapia Ilmajoki

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiaa Ilmajoella

Tarjoamme fysioterapiaa Ilmajoen alueella useassa eri toimipisteessä. Ammattitaitoisilla fysioterapeuteillamme Ilmajoella on laaja-alainen osaaminen ja paljon alan kokemusta.

Fysios Mehiläinen Ilmajoki Kauppatie on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan ja tarjoaa Ilmajoen alueella OMT-fysioterapiaa. Toimipisteessä on myös paljon neurologisen fysioterapian osaamista. Palveluihin kuuluvat mm. tuki- ja liikuntaelin fysioterapia, OMT-fysioterapia, neurologinen fysioterapia, lymfaterapia, hieronta ja akupunktio.

Fysios Mehiläinen Ilmajoki Asematiellä on kokenut henkilökunta, joiden vahvuuksiin kuuluu tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkiminen ja hoito. Palveluita ovat mm. fysioterapia, hieronta, Personal Training sekä kuntosalipalvelut ohjauspalveluineen.

Lisäksi Etelä-Pohjanmaalla fysioterapiaa tarjoavat Fysios Mehiläinen Seinäjoen toimipisteet sekä Fysios Mehiläinen Kurikka.

Palvelumme Ilmajoella

Fysios Mehiläinen Ilmajoen toimipisteet

Fysios Mehiläinen Ilmajoki - fysioterapeuttimme Ilmajoella auttavat sinua

Fysios Mehiläinen on fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Ilmajoen lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä yli 1000 terapia-alan ammattilaista.

Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Mehiläinen Ilmajoelle?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysios Mehiläisessä maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin.

Fysios Mehiläinen panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Varaa aika fysioterapiaan Ilmajoella

Fysios Mehiläinen Ilmajoki Asematie
Asematie 6, 60800, Ilmajoki

Fysios Mehiläinen Ilmajoki Asematie
Asematie 6, 60800, Ilmajoki
Fysios Mehiläinen Ilmajoki Kauppatie
Kauppatie 9, 60800, Ilmajoki
Fysioterapia Ilmajoki Fysios Kuntoplassi Ilmajoki
Fysios Mehiläinen Ilmajoki Kauppatie
Kauppatie 9, 60800, Ilmajoki

Me soitamme sinulle

Voit myös jättää meille soittopyynnön, niin otamme yhteyttä. Jätä numerosi oheiseen laatikkoon, soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.