Fysios Mehiläinen Ilmajoki Kauppatie

Kauppatie 9

60800 Ilmajoki

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
  • ja sopimuksen mukaan.

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ke 8.00-16.00

Fysios Mehiläinen IlFysios Mehiläinen Ilmajoki Kauppatie on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Ilmajoki

Fysios Mehiläinen Ilmajoki Kauppatie tarjoaa laadukkaita, ammattitaidolla sekä asiantuntemuksella toteutettuja fysioterapiapalveluita Ilmajoella. Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan ja tarjoamme ainoana laitoksena Ilmajoen alueella OMT-fysioterapiaa. Meillä on myös paljon neurologisen fysioterapian osaamista. Palveluihimme kuuluvat mm. tuki- ja liikuntaelin fysioterapia, OMT-fysioterapia, neurologinen fysioterapia, lymfaterapia, hieronta ja akupunktio. Teemme myös kotikäyntejä.

Toimipisteessämme työskentelee erittäin kokeneita fysioterapeutteja ja lymfaterapeutteja sekä nuorempia, huippuammattilaisiksi haluavia tekijöitä. Tarjoamme asiakkaillemme tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaa, neurologista kuntoutusta, hyvinvointiasi tukevia palveluita sekä kuntosalin. Henkilökuntamme ovat asiantuntijoita ja osaavia auttamaan sinua erilaisten kipujen ja toimintakykyäsi heikentävien selkä- ja niskavaivojen sekä nivelongelmien kanssa tai kun tarvitset kuntoutusta leikkausta ennen ja sen jälkeen.

Toimipisteessä on huomioitu kaikki neurologiset asiakkaat lapsista aikuisiin ja vanhuksiin. Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. LPG, ultraääni, sähkökipuhoidot ja sähköavusteinen akupunktio. Kuntoutuksen laitteita ovat motomed ja theratrainer sekä Keiserin harjoituslaite, joka soveltuu pyörätuolikuntoutujalle.

Toimintamme tärkein tavoite on mahdollisimman hyvä hoitotulos sekä miellyttävä asiakaspalvelu. Hyvä ja laadukas työ takaa sekä asiakkaiden että henkilökunnan viihtyvyyden.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Juha Pannula, p. 040 572 7033 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteestämme löytyy harjoittelusali, joka on täysi kuntosali. Salia on täydennetty erilaisilla polkulaitteilla (motomed ja theratrainer).

Sali on avoin kaikille ja sinne voi ostaa kuntosalikortin ja harjoitella klo 5-23 välisenä aikana.

Huom! Koronan vuoksi kuntosalimme omatoiminen käyttö toistaiseksi ma-pe klo 05.00-10.00 ja 14.00-01.00. Viikonloppuisin ei aikarajoitusta ole.

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Ilmajoki