Fysios Kuntoplassi Ilmajoki

Kauppatie 9

60800 Ilmajoki

010 237 7043

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
  • ja sopimuksen mukaan.

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ke 8.00-16.00

Fysioterapia Ilmajoki

Fysios Ilmajoki tarjoaa laadukkaita, ammattitaidolla sekä asiantuntemuksella toteutettuja fysioterapiapalveluita Ilmajoella. Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan ja tarjoamme ainoana laitoksena Ilmajoen alueella OMT-fysioterapiaa. Meillä on myös paljon neurologisen fysioterapian osaamista. Palveluihimme kuuluvat mm. tuki- ja liikuntaelin fysioterapia, OMT-fysioterapia, neurologinen fysioterapia, lymfaterapia, hieronta ja akupunktio. Teemme myös kotikäyntejä.

Toimipisteessämme työskentelee erittäin kokeneita fysioterapeutteja ja lymfaterapeutteja sekä nuorempia, huippuammattilaisiksi haluavia tekijöitä. Tarjoamme asiakkaillemme tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaa, neurologista kuntoutusta, hyvinvointiasi tukevia palveluita sekä kuntosalin. Henkilökuntamme ovat asiantuntijoita ja osaavia auttamaan sinua erilaisten kipujen ja toimintakykyäsi heikentävien selkä- ja niskavaivojen sekä nivelongelmien kanssa tai kun tarvitset kuntoutusta leikkausta ennen ja sen jälkeen.

Toimintamme tärkein tavoite on mahdollisimman hyvä hoitotulos sekä miellyttävä asiakaspalvelu. Hyvä ja laadukas työ takaa sekä asiakkaiden että henkilökunnan viihtyvyyden.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toimipisteessä on huomioitu kaikki neurologiset asiakkaat lapsista aikuisiin ja vanhuksiin. Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. LPG, ultraääni, sähkökipuhoidot ja sähköavusteinen akupunktio. Kuntoutuksen laitteita ovat motomed ja theratrainer sekä Keiserin harjoituslaite, joka soveltuu pyörätuolikuntoutujalle.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Juha Pannula, soittopyyntö p. 010 237 7043.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteestämme löytyy harjoittelusali, joka on täysi kuntosali. Salia on täydennetty erilaisilla polkulaitteilla (motomed ja theratrainer).

Sali on avoin kaikille ja sinne voi ostaa kuntosalikortin ja harjoitella klo 5-23 välisenä aikana.

Huom! Koronan vuoksi kuntosalimme omatoiminen käyttö toistaiseksi ma-pe klo 05.00-10.00 ja 14.00-01.00. Viikonloppuisin ei aikarajoitusta ole.

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Ilmajoki