Vastaanotot
  • Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme.
Asiakaspalvelu
  • Ti 8.00-16.00
  • To 8.00-16.00
  • poikkeukset mahdollisia
Terapeuttia

0

54

EUR

Fysioterapia

45 min

69

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Varaa aika

Fysios Imatra - monipuoliset fysioterapian palvelut

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan. Urheilufysioterapia, niska-, selkä- ja nivelongelmien kuntoutus sekä leikkausten ja murtumien jälkeinen fysioterapia ovat vahvaa erityisosaamistamme. Meiltä saat apua myös lantionpohjan toimintahäiriöissä. Lasten fysioterapia ja alaraajatuennat kuuluvat palveluihimme. Myös hieronta kuuluu palveluihimme.

Ikäihmisten kuntoutuksessa Fysioksessa on geriatriseen fysioterapiaan erikoistuneita fysioterapeutteja, joilla on myös erityisosaamista muistisairaiden kuntoutuksessa ja kohtaamisessa. Meillä on myös Kunnon Ikä –tasapainoryhmät.   

Neurologisessa fysioterapiassa Fysios on Etelä-Karjalan johtava fysioterapian yritys. Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja terveysliikuntaryhmiä neurologisista sairauksista kärsiville asiakkaillemme.   

Palvelemme Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia ja teemme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta. Teemme myös kotikäyntejä.    

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja 2019


Käytämme Lappeenrannassa Palvelukeskussäätiön Kauppakadun ja Snelmanninkadun altaita sekä uimahalleja. Imatralla Imatran uimahallin terapia-allasta. 

Yksilöfysioterapian toimipisteet Fysios Sammonlahti, Fysios Imatra ja Fysios Joutseno. Toiminta-alue yksilöfysioterapian kotikäynneissä on koko Etelä-Karjala. 

Kysy lisää ajanvarausnumeroistamme tai ft Leena Roivainen p. 010 237 7377. Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti lääkärin lähetteellä tai ilman.

HUOM. Jos et löydä haluamaasi vapaata aikaa tai fysioterapeuttia, niin soita asiakaspalveluumme!

Tutustu muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa


Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lasten fysioterapia Mulligan Concept NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage
Fysiopilates Imatra marraskuu 2020

MAKSAMINEN

Meillä käyvät maksuvälineinä Smartum- ja Virikesetelit, Sporttipassi (ePassi), Tykyseteli, Pay2Go, käteinen tai pankkikortti, Ticket Duo (myös Body & Mind), BenifyPay ja EazyBreak.

Hinnasto

Fysioterapia 45 min 53 eur
Fysioterapia 60 min 63 eur
Fysioterapia OMT 45 min 68 eur
Kivun hoidot 30 min 44 eur
Lihasten sähköärsytyshoito 30 min 44 eur
Lämpö- ja kylmähoidot 30 min 44 eur
Fysioterapia kotikäynti 45 min 67 eur
Fysioterapia kotikäynti 60 min 77 eur
Veloitamme 100% peruttamattomista varauksista

Julkiset kulkuyhteydet

Linja 1

Paikoitusalueet

Parkkipaikat talon vieressä, 30m päässä. Invapaikka

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ovikello, raput, kerros

Katutasolla, Ovikello