Vastaanotto

  • Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme.
  • La auki sopimuksen mukaan.

Asiakaspalvelija paikalla

  • Palveluneuvoja on paikalla satunnaisesti.

Fysios Mehiläinen Imatra on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Imatra

Fysioterapiaa Imatralla tarjoaa Fysios Mehiläinen Imatra. Fysios Mehiläinen Imatra tarjoaa monipuolisia fysioterapia-, OMT-fysioterapia, fasciamanipulaatio-, hieronta- ja liikuntapalveluita kaikenikäisille asiakkaille, myös kotikäynteinä. Meiltä saat avun tuki- ja liikuntaelinten ongelmiin, leikkausten jälkitiloihin sekä kuntoutukseen. Hoidamme niin äkilliset kuin pitkittyneet kiputilat. Meiltä saat myös erityisosaamista virheellisen purennan hoitoon sekä äänenkäytön ongelmiin.

Meillä on myös fysioterapeutteja, joilla on neurologisen fysioterapian ja ikääntyneiden fysioterapian erityisosaamista. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja ja palvelemme Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia sekä omaishoidon palveluseteliasiakkaita. Myös jalkahoitajan palvelut sekä tukisukkamittaukset kuuluvat palveluihimme. Tukisukat tulevat Napra Rehabin toimittamana. Meiltä saat myös Firstbeat-hyvinvointianalyysit. Teemme paikallista yhteistyötä mm. paikallisten yritysten, yhdistysten sekä palvelutalojen kanssa.

Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Ryhmät voidaan toteuttaa myös etänä. Fysios Mehiläiseen pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä. Teemme kotikäyntejä koko Etelä-Karjalan alueelle.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen fysioterapeuttiin: Saija Hjerppe, p. 050 575 1628 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Esteettömällä salillamme voi harjoitella yhdessä terapeutin kanssa fysioterapiakäyntien yhteydessä. Kuntosalissamme on käytössä HUR-paineilmalaitteet, Matrix-polkupyöräergometrit, taljat sekä pienvälineet. Lisäksi neurologisille asiakkaillemme on käytössä Motomed-polkulaite sekä Posturomed-tasapainolevy.

Fysios Mehiläinen Imatralla myös pienryhmäohjausta: Toiminnallinen kiertoharjoittelu, Fysiojooga- ja Kunnon Ikä-ryhmät. Tutustu tunteihin täältä >>