Fysios Imatra

Lappeentie 14

55100 Imatra

010 237 7045

Vastaanotto

  • Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme.

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ti 8.00-16.00
  • Ke 8.00-16.00
  • poikkeukset mahdollisia

Fysioterapia Imatra

Fysioterapiaa Imatralla tarjoaa Fysios Imatra. Fysios Imatra tarjoaa monipuolisia fysioterapia-, OMT-fysioterapia, fasciamanipulaatio-, hieronta- ja liikuntapalveluita kaikenikäisille asiakkaille, myös kotikäynteinä. Saat Fysios Imatralta avun tuki- ja liikuntaelinten ongelmiin, leikkausten jälkitiloihin sekä kuntoutukseen. Hoidamme niin äkilliset kuin pitkittyneet kiputilat. Meiltä saat myös erityisosaamista virheellisen purennan hoitoon sekä äänenkäytön ongelmiin.

Meillä on myös fysioterapeutteja, joilla on neurologisen fysioterapian ja ikääntyneiden fysioterapian erityisosaamista. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja ja palvelemme Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia sekä omaishoidon palveluseteliasiakkaita. Myös jalkahoitajan palvelut sekä tukisukkamittaukset kuuluvat palveluihimme. Tukisukat tulevat Napra Rehabin toimittamana. Meiltä saat myös Firstbeat-hyvinvointianalyysit. Teemme paikallista yhteistyötä mm. paikallisten yritysten, yhdistysten sekä palvelutalojen kanssa.

Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Ryhmät voidaan toteuttaa myös etänä. Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä. Teemme kotikäyntejä koko Etelä-Karjalan alueelle. 

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen: Bobath-terapeutti Pia Alanko, p. 044 0232526 tai Imatran toimipisteen ajanvarauksesta p. 010 237 7045.

Harjoittelumahdollisuudet

Esteettömällä salillamme voi harjoitella yhdessä terapeutin kanssa fysioterapiakäyntien yhteydessä. Kuntosalissamme on käytössä HUR-paineilmalaitteet, Matrix-polkupyöräergometrit, taljat sekä pienvälineet. Lisäksi neurologisille asiakkaillemme on käytössä Motomed-polkulaite sekä Posturomed-tasapainolevy.

Fysios Imatralla myös pienryhmäohjausta: Toiminnallinen kiertoharjoittelu, Fysiojooga- ja Kunnon Ikä-ryhmät. Tutustu tunteihin täältä >>