Vastaanotot
  • Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme.
Asiakaspalvelu
  • Ti 8.00-16.00
  • To 8.00-16.00
  • poikkeukset mahdollisia
Terapeuttia

0

55

EUR

Fysioterapia

45 min

70

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Fysios Imatra - monipuoliset fysioterapian palvelut

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan. Urheilufysioterapia, niska-, selkä- ja nivelongelmien kuntoutus sekä leikkausten ja murtumien jälkeinen fysioterapia ovat vahvaa erityisosaamistamme. Meiltä saat apua myös lantionpohjan toimintahäiriöissä. Lasten fysioterapia ja alaraajatuennat kuuluvat palveluihimme. Myös hieronta kuuluu palveluihimme.

Ikäihmisten kuntoutuksessa Fysioksessa on geriatriseen fysioterapiaan erikoistuneita fysioterapeutteja, joilla on myös erityisosaamista muistisairaiden kuntoutuksessa ja kohtaamisessa. Meillä on myös Kunnon Ikä –tasapainoryhmät.   

Neurologisessa fysioterapiassa Fysios on Etelä-Karjalan johtava fysioterapian yritys. Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja terveysliikuntaryhmiä neurologisista sairauksista kärsiville asiakkaillemme.   

Palvelemme Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia ja teemme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta. Teemme myös kotikäyntejä.    

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja.


Käytämme Lappeenrannassa Palvelukeskussäätiön Kauppakadun ja Snelmanninkadun altaita sekä uimahalleja. Imatralla Imatran uimahallin terapia-allasta ja Joutsenossa Palvelutalo Kangasvuokon allasta.

Yksilöfysioterapian toimipisteet Fysios Sammonlahti, Fysios Imatra, Fysios Joutseno, Fysios Lauritsala ja Fysios Manukatti. Toiminta-alue yksilöfysioterapian kotikäynneissä on koko Etelä-Karjala. 

Kysy lisää ajanvarausnumeroistamme tai fysioterapeutti Saija Hjerppe p. 010 237 7481. Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti lääkärin lähetteellä tai ilman.

HUOM! Jos et löydä haluamaasi vapaata aikaa tai fysioterapeuttia, niin soita asiakaspalveluumme!

Tutustu muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa


Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lasten fysioterapia Mulligan Concept NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage

MAKSAMINEN

Meillä käyvät maksuvälineinä Smartum-mobiili, Edenred, Sporttipassi (ePassi), Pay2Go tai pankkikortti, Ticket Duo (myös Body & Mind), BenifyPay ja EazyBreak.

Julkiset kulkuyhteydet

Linja 1

Paikoitusalueet

Parkkipaikat talon vieressä, 30m päässä. Invapaikka

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ovikello, raput, kerros

Katutasolla, Ovikello