Vastaanotot
  • Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme.
Asiakaspalvelu
  • Ti 8.00-16.00
  • To 8.00-16.00
  • poikkeukset mahdollisia
Terapeuttia

0

56

EUR

Fysioterapia

45 min

70

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Fysios Imatra - monipuoliset fysioterapiapalvelut koko Etelä-Karjalassa

Fysios Imatran fysioterapeutit tarjoavat monipuoliset ja korkeatasoiset fysioterapian palvelut esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin sekä toimipiste- että kotikäynteinä.

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan, OMT-fysioterapiaan, urheilufysioterapiaan, neurologiseen fysioterapiaan, lasten fysioterapiaan ja ikääntyneiden fysioterapiaan. Lisäksi teemme hierontahoitoja.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja yksilöterapiassa, allasterapiassa ja ryhmäterapiassa. Palvelemme Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia sekä omaishoidon palveluseteliasiakkaita. Myös muistikuntoutus sekä tukisukkamittaukset kuuluvat palveluihimme. Tukisukat tulevat Napra Rehabin toimittamana. Teemme myös Firstbeat-hyvinvointianalyyseja.

Toimipisteellämme pidämme terveysliikuntaryhmiä sekä työikäisille että ikääntyneille. Näitä ohjaavat aina fysioterapeutit. Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan.

Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti lääkärin lähetteellä tai ilman. Tutustuthan myös muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa.

Tutustu muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa >>

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Teemme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta toimipisteellä ja kotikäynteinä Etelä-Karjalassa. Laitathan Kelan hakemukseen palveluntuottajaksi Fysios Oy, Imatra.

Allasterapiaan haetaan nimellä Fysios Synapsian allas, (Imatra)

Yksilöfysioterapian toimipisteemme Etelä-Karjalassa ovat Fysios Sammonlahti, Fysios Imatra, Fysios Joutseno, Fysios Lauritsala ja Fysios Manukatti. Toiminta-alue yksilöfysioterapian kotikäynneissä on koko Etelä-Karjala. Terapia voidaan toteuttaa myös etäterapiana.

Käytämme allasterapian toteutuksessa Lappeenrannassa uimahalleja sekä Palvelukeskussäätiön Urheilukadun ja Snellmaninkadun altaita, Imatran uimahallin terapia-allasta ja Joutsenossa Palvelutalo Kangasvuokon allasta.

Kysy lisää ajanvarausnumeroistamme tai ft Saija Hjerppe, p. 050 575 1628. Lue myös lisää alta kohdasta Neurologinen kuntoutus.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lasten fysioterapia Mulligan Concept NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage

MAKSAMINEN

Meillä käyvät maksuvälineinä Smartum-mobiili, Edenred, Sporttipassi (ePassi), Pay2Go tai pankkikortti, Ticket Duo (myös Body & Mind), BenifyPay ja EazyBreak.

FYSIOS IMATRA RYHMÄAIKATAULUT SYKSY 2021

Ryhmät vk 35 alkaen. Varaa paikkasi ajoissa ja soita 010 237 7045.

Fysios Imatra ryhmäaikataulut syksy 2021

Julkiset kulkuyhteydet

Linja 1

Paikoitusalueet

Parkkipaikat talon vieressä, 30m päässä. Invapaikka

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ovikello, raput, kerros

Katutasolla, Ovikello