Vastaanotot
  • Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme.
Asiakaspalvelu
  • Ti 8.00-16.00
  • To 8.00-16.00
  • poikkeukset mahdollisia
Terapeuttia

0

58

EUR

Fysioterapia

45 min

71

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Fysioterapia Imatra

Fysioterapiaa Imatralla tarjoaa Fysios Imatra. 

Fysios Imatra tarjoaa monipuolisia fysioterapia-, OMT-fysioterapia, fasciamanipulaatio-, hieronta- ja liikuntapalveluita kaikenikäisille asiakkaille, myös kotikäynteinä. Saat Fysios Imatralta avun tuki- ja liikuntaelinten ongelmiin, leikkausten jälkitiloihin sekä kuntoutukseen. Hoidamme niin äkilliset kuin pitkittyneet kiputilat. Meiltä saat myös erityisosaamista virheellisen purennan hoitoon sekä äänenkäytön ongelmiin.

Meillä on myös fysioterapeutteja, joilla on neurologisen fysioterapian ja ikääntyneiden fysioterapian erityisosaamista. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja ja palvelemme Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia sekä omaishoidon palveluseteliasiakkaita. Myös jalkahoitajan palvelut sekä tukisukkamittaukset kuuluvat palveluihimme. Tukisukat tulevat Napra Rehabin toimittamana. Meiltä saat myös Firstbeat-hyvinvointianalyysit. Teemme paikallista yhteistyötä mm. paikallisten yritysten, yhdistysten sekä palvelutalojen kanssa.

Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Ryhmät voidaan toteuttaa myös etänä. Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä. Teemme kotikäyntejä koko Etelä-Karjalan alueelle. 

Tutustu muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa >>

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Lisätietoja NDT-Bobath-terapeutti Anna Jäppinen p. 044 700 36112 tai Imatran toimipisteen ajanvarauksesta p. 010 237 7045.

Harjoittelumahdollisuudet

Esteettömällä salillamme voi harjoitella yhdessä terapeutin kanssa fysioterapiakäyntien yhteydessä. Kuntosalissamme on käytössä HUR-paineilmalaitteet, Matrix-polkupyöräergometrit, taljat sekä pienvälineet. Lisäksi neurologisille asiakkaillemme on käytössä Motomed-polkulaite sekä Posturomed-tasapainolevy.

Fysios Imatralla myös pienryhmäohjausta Pilates-, Fysiojooga- ja Kunnon Ikä-ryhmät. Tutustu tunteihin täältä >>

Sijainti ja saapuminen 

Fysios Imatra sijaitsee Imatran keskustassa. Tilamme ovat esteettömät ja toimivat niin asiakkaan kuin fysioterapeutinkin kannalta. Liikuntarajoitteisten asiakkaiden on helppo liikkua tiloissamme. Toimipisteemme sijaitsee katutasossa ja oven eteen pääsee autolla. Ilmaista parkkitilaa löytyy toimipisteen lähettyviltä. 

Maksutavat

Lasku, pankki- ja luottokortti (Visa, MasterCard), Smartum-seteli, Smartum-kortti, Smartum-mobiili (hieronta + fysioterapia), ePassi hyvinvointi- ja sporttipassi, Edenred (liikunta), Eazybreak (hieronta ja liikunta), Ticket virikeseteli sekä body & mind, Tyky, Tykyseteli, Tyky online ja BenifyPay.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lasten fysioterapia Mulligan Concept NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage

FYSIOS IMATRA RYHMÄAIKATAULUT KEVÄT 2022

Ryhmät vk 2 alkaen. Varaa paikkasi ajoissa 10.1.2022 mennessä ja soita 010 237 7045.

Fysios Imatra ryhmäliikunta kevät 2022


Fysioterapia Imatra Fysios Imatra

Julkiset kulkuyhteydet

Linja 1

Paikoitusalueet

Parkkipaikat talon vieressä, 30m päässä. Invapaikka

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa, Ovikello