Fysioterapia Järvenpää Fysios Järvenpää

Fysioterapia Järvenpää

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiaa Järvenpäässä

Fysios tarjoaa fysioterapiaa Järvenpäässä kahdessa toimipisteessä. Molemmat toimipisteet sijaitsevat Järvenpään keskustassa. Fysioterapeuttimme Järvenpäässä ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on laaja-alainen osaaminen.

Toimipisteissämme Järvenpäässä on laaja valikoima erilaisia fysioterapiapalveluita. Palveluihimme kuuluvat mm. OMT-fysioterapia, Maitland-fysioterapia, osteopatia ja hieronta.

Fysios Järvenpää Fysioakatemia on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitoon, urheilufysioterapiaan sekä manuaaliseen terapiaan Järvenpään alueella. Fysios Fysioakatemian henkilökunta koostuu fysioterapeuteista, osteopaateista sekä hierojista ja heidän ydinosaamista on urheilijoiden valmennus sekä seurayhteistyö.

Fysios Järvenpää on erikoistunut lasten ja nuorten toimintaterapiaan ja fysioterapiaan sekä aikuisten toimintaterapiaan. Toimipisteen terapeutit ovat kokeneita ja erikoiskoulutettuja. Osaamista löytyy mm. SI-terapiasta, NDT-Bobath -terapiasta, vauvaterapiasta ja allasterapiasta sekä uimaopetuksesta.

Palvelumme Järvenpäässä

Fysios Järvenpään toimipisteet

Fysios - fysioterapeuttimme Järvenpäässä palvelevat sinua

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Järvenpään lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 toimipisteessä. Meitä on yhteensä 850 terapia-alan ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Järvenpäähän?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Fysios Järvenpää
Sauvakatu 2 D 56, 04410, Järvenpää

Lasten fysioterapia ja toimintaterapia Järvenpää Fysios Järvenpää
Fysios Järvenpää
Sauvakatu 2 D 56, 04410, Järvenpää
Fysios Järvenpää Fysioakatemia
Rakennuksen B-rappu
Seutulantie 3-5, 04410, Järvenpää
Fysioterapia Järvenpää Fysios Järvenpää Fysioakatemia
Fysios Järvenpää Fysioakatemia
Rakennuksen B-rappu
Seutulantie 3-5, 04410, Järvenpää

Me soitamme sinulle

Voit myös jättää meille soittopyynnön, niin otamme yhteyttä. Jätä numerosi oheiseen laatikkoon, soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tutustu palveluihimme Järvenpäässä