Fysioterapia Järvenpää

Tarjoamme laadukasta fysioterapiaa Järvenpäässä kahdessa eri toimipisteessä. Asiakkaistamme 91 % oli erittäin tyytyväisiä ensikäyntiinsä. Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioksen toimipisteet Järvenpäässä 

Kokeneet fysioterapeuttimme Järvenpäässä palvelevat sinua kahdessa toimipisteessä. Toimipisteemme Järvenpäässä ovat:


Fysioterapia Järvenpää

Fysios tarjoaa fysioterapiaa Järvenpäässä kahdessa toimipisteessä. Molemmat toimipisteet sijaitsevat Järvenpään keskustassa. Fysioterapeuttimme Järvenpäässä ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on laaja-alainen osaaminen.

Fysios Järvenpää Fysioakatemia on profiloitunut tuki-ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Järvenpään alueella. Fysios Järvenpää taas tarjoaa lasten ja nuorten toiminta- ja fysioterapiaa Järvenpäässä. Toimipisteissämme Järvenpäässä on laaja valikoima erilaisia fysioterapiapalveluita.

Palveluitamme ovat mm.


Lisää tietoa toimipisteiden palveluista ja terapeuteista löytyy toimipisteiden omilta sivuilta.

Varaa aika fysioterapiaan Järvenpäässä kätevästi netissä.

Fysios Järvenpää Fysioakatemia 

Seutulantie 3-5 04410 JÄRVENPÄÄ - p. 010 237 700

Fysios Järvenpää

Sauvakatu 2 04410 JÄRVENPÄÄ - p. 010 237 7053

Fysios - fysioterapeuttimme Järvenpäässä palvelevat sinua

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Järvenpään lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 toimipisteessä. Meitä on yhteensä 850 terapia-alan ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.


Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Järvenpäähän?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Varaa aika fysioterapiaan Järvenpäässä

Tutustu Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun