Fysioterapia Järvenpää

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiaa Järvenpäässä

Fysios Mehiläinen tarjoaa fysioterapiaa Järvenpäässä. Toimipisteemme sijaitsee Järvenpään keskustassa.

Fysioterapeuttimme Järvenpäässä ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on laaja-alainen osaaminen. Meillä on laaja valikoima erilaisia fysioterapiapalveluita. Palveluihimme kuuluvat mm. OMT-fysioterapia, Maitland-fysioterapia, toimintaterapia, osteopatia ja hieronta.

Fysios Mehiläinen Järvenpää on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitoon, urheilufysioterapiaan, manuaaliseen terapiaan sekä lasten ja nuorten toimintaterapiaan ja fysioterapiaan sekä aikuisten toimintaterapiaan Järvenpään alueella.

Fysios Mehiläinen Järvenpään henkilökunta koostuu fysioterapeuteista, toimintaterapeuteista, osteopaateista sekä hierojista. Toimipisteen terapeutit ovat kokeneita ja erikoiskoulutettuja. Osaamista löytyy mm. SI-terapiasta, NDT-Bobath -terapiasta, vauvaterapiasta ja allasterapiasta sekä uimaopetuksesta.

Palvelumme Järvenpäässä

Fysios Mehiläinen Järvenpään toimipisteet

Fysios Mehiläinen - fysioterapeuttimme Järvenpäässä palvelevat sinua

Fysios Mehiläinen on terapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko terapian toimialaa. Järvenpään lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 toimipisteessä. Meitä on yhteensä yli 1 000 terapia-alan ammattilaista.

Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Mehiläinen Järvenpäähän?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysios Mehiläisessä maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin.

Fysios Mehiläinen panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Varaa aika fysioterapiaan Järvenpäässä

Fysios Mehiläinen Järvenpää
Sijaitsee 2. kerroksessa juna-asemaa vastapäätä.
Sibeliuksenkatu 15, 04400, Järvenpää
Fysios Mehiläinen Järvenpää
Sijaitsee 2. kerroksessa juna-asemaa vastapäätä.
Sibeliuksenkatu 15, 04400, Järvenpää

Me soitamme sinulle

Voit myös jättää meille soittopyynnön, niin otamme yhteyttä. Jätä numerosi oheiseen laatikkoon, soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tutustu palveluihimme Järvenpäässä