Järvenpää Fysios Järvenpää

Sauvakatu 2, 04410 Järvenpää

Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

Lasten fysioterapia ja toimintaterapia Järvenpää

Lasten ja nuorten toiminta- ja fysioterapiakuntoutusta Järvenpäässä

Fysios Järvenpää on lapsille ja nuorille tarkoitettu vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen erikoistunut kuntoutusalan yritys. Käytössämme olevat toimivat tilamme takaavat mukavat ja yksilölliset sekä esteettömät tilat, jotka sijaitsevat Pajalan kaupunginosassa Järvenpäässä. Tarjoamme kuntoutujillemme yksilöllistä, laadukasta ja monipuolista toimintaterapiaa ja fysioterapiaa.

Meillä on pitkä kokemus lasten ja nuorten toimintaterapiasta ja fysioterapiasta. Terapian laadun kehittämiseen olemme panostaneet niin henkilökunnan koulutuksessa kuin monipuolisissa tiloissa ja välineissä. Henkilökuntamme on osaavaa ja ammattitaitoista. Meiltä löytää vahvaa osaamista Neurologisesta toimintaterapiasta ja fysioterapiasta ja teemme tiivistä moniammatillista yhteistyötä. Terapeuteistamme löytyy  NDT, NDT- vauva ja SI-terapeutteja. Erikoisosaamista terapeuteillamme on myös mm. faskiamanipulaatiosta, erityisuimaopetuksesta, erityislaskettelijoiden ja -lautailijoiden ohjauksesta sekä kuvin ja viittomin tuetusta vuorovaikutuksesta. Välineistön monipuolisuus mahdollistaa korkeatasoisen, vaihtelevan ja jokaisen yksilölliset tarpeet ja tavoitteet huomioivan kuntoutuksen.

Toimintaterapeuttimme ja fysioterapeuttimme antavat neuvontaa ja ohjausta lapsen kehitykseen liittyvissä kysymyksissä perheelle ja lapsen lähiympäristölle myös ilman terveyskeskuksen tai erikoissairaanhoidon kuntoutussuunnitelmaa. Terapeutteihimme voi olla yhteydessä mikäli perheessä on herännyt huolta esimerkiksi lapsen motorisissa taidoissa, keskittymisessä, tarkkaavaisuudessa, aistisäätelyn ja aistimuksen käsittelyn alueella, leikkitaidoissa tai tunne-elämän alueella. Neuvonnan ja ohjauksen sisältö ja kesto suunnitellaan aina yhdessä perheen kanssa. Neuvonta ja ohjaus voi toteutua tarpeen mukaan vastaanotolla tai perheen lähiympäristössä (kotona, päivähoidossa tai koulussa).

Fysios Järvenpään terapeutit on hyväksytty palveluntuottajaksi mm. Kelalle.

Jos olet kiinnostunut tulemaan terapiaan tai tutustumaan Fysios Järvenpäähän, niin ota yhteyttä soittamalla numeroon 010 237 7053 tai laita sähköpostia osoitteeseen [email protected]  Ota yhteyttä!


Fysioterapiaa Järvenpäässä. Katso muut toimipisteemme Järvenpäässä >>

Tutustu

Kuvia Fysios Järvenpäästä

Lasten fysioterapia ja toimintaterapia Järvenpää Fysios Järvenpää
Fysios Järvenpää ulko-ovi
Fysios Järvenpää terapiasali
Terapiasali Fysios Järvenpää

MAKSUTAVAT

Lähetämme käynnistä asiakkaalle laskun. Paikan päällä maksaminen ei valitettavasti ole mahdollista.

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Välskärinkadun varrella parkkipaikkoja.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros