Fysios Mehiläinen Järvenpää

Sijaitsee 2. kerroksessa juna-asemaa vastapäätä.

Sibeliuksenkatu 15

04400 Järvenpää

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Ma-To 08.00-20.00
  • Pe 08.00-16.00
  • Toisinaan myös La 09.00-15.00

Fysios Mehiläinen Järvenpää on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Järvenpää

Fysios Mehiläinen Järvenpää tarjoaa fysioterapia-, toimintaterapia- ja hierontapalvelut samassa toimipisteessä Järvenpään keskustassa.

Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoisista fysioterapeuteista, toimintaterapeuteista sekä hierojista. Teemme myös koti-, päiväkoti- ja koulukäyntejä sekä allasterapiaa. Työskentelemme tiiviisti yhteistyössä asiakkaan lähiympäristön kanssa. Kouluttaudumme säännöllisesti ja näin takaamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen avun ongelmiin.

Fysios Mehiläinen Järvenpää on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan, vauvojen fysioterapiaan, lasten ja nuorten fysioterapiaan sekä lasten ja nuorten toimintaterapiaan. Olemme myös Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen, HUSn sekä Keusoten palveluntuottaja. Terapeuttimme ovat kokeneita ja erikoiskoulutettuja. Meiltä löytyy mm. OMT-fysioterapia, MDT, SI-, NDT-Bobath, vauva- ja allasterapeutit sekä urheilufysioterapeutit. Teemme myös yksilöllisiä tukipohjallisia.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet fysioterapia-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Nina Leppänen, p. 050 340 6869 tai [email protected].

Uudet toimintaterapia-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan toimintaterapeuttiin: Minna Turunen p. 050 350 5512 tai [email protected].

Toimintaterapeuttimme antavat neuvontaa ja ohjausta lapsen kehitykseen liittyvissä kysymyksissä perheelle ja lapsen lähiympäristölle myös ilman terveyskeskuksen tai erikoissairaanhoidon kuntoutussuunnitelmaa. Terapeutteihimme voi olla yhteydessä, mikäli perheessä on herännyt huolta esimerkiksi lapsen motorisissa taidoissa, keskittymisessä, tarkkaavaisuudessa, aistisäätelyn ja aistimuksen käsittelyn alueella, leikkitaidoissa tai tunne-elämän alueella. Neuvonnan ja ohjauksen sisältö ja kesto suunnitellaan aina yhdessä perheen kanssa. Neuvonta ja ohjaus voi toteutua tarpeen mukaan vastaanotolla tai perheen lähiympäristössä (kotona, päivähoidossa tai koulussa).

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellä on kaksi harjoitussalia lasten sali ja kuntosali. Olemme panostaneet laadukkaisiin ja esteettömiin tiloihin ja monipuolisiin välineisiin.

Kuntosalilta löytyy mm. juoksumatto, kuntopyörä, jalkaprässi, taljat, selkäpenkki, kyykkyteline, vapaita painoja ja redcord. Lasten sali on tarkoitettu lasten fysioterapiaan ja toimintaterapiaan. Salista löytyy erilaisia keinuja, mahdollisuus kiipeilyyn ja roikkumiseen. Monipuolinen pienvälineistö erilaisiin harjoitteisiin ja leikkiin. Välineistön monipuolisuus mahdollistaa korkeatasoisen, vaihtelevan ja jokaisen yksilölliset tarpeet ja tavoitteet huomioivan kuntoutuksen.

Ydinosaamistamme on kaikenikäisten tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoito, faskiamanipulaatio, postoperatiivinen kuntoutus, urheilufysioterapia, manuaalinen terapia ja hierontapalvelut sekä erityisuimaopetus. Kun tarvitset apua kipujen ja liikkumisen haasteiden kanssa, ammattilaisemme auttavat. Kouluttaudumme säännöllisesti ja näin takaamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen avun ongelmiin.

Henkilöstöllämme on myös pitkä kokemus valmennus- ja seurayhteistyöstä. Toteutamme myös voimavalmennuksia ja alaraaja-analyysejä sekä yksilöllisiä tukipohjallisia. Erikoisosaamiseemme kuuluu myös vauvaterapia. Motoriikkaneuvolassa arvioimme vauvojen sensomotoristen taitoja ja kehitystä. Ohjaamme vanhempia. Käytämme vuorovaikutuksen tukemiseen kuvia ja viittomia.

Terapeuttien profiileissa voit tutustua henkilöstöön tarkemmin.