Fysios Järvenpää

Sauvakatu 2

04410 Järvenpää

010 237 7053

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Ma-Pe 08.00-17.00

Lasten fysioterapia ja toimintaterapia Järvenpää

Fysios Järvenpää on lasten ja nuorten toimintaterapiaan ja fysioterapiaan sekä aikuisten toimintaterapiaan erikoistunut kuntoutusalan yritys. Terapeuttimme ovat kokeneita ja erikoiskoulutettuja. Meiltä löytyy mm. SI-, NDT-Bobath, vauva- ja allasterapeutti sekä uimaopettaja. Toimipisteemme pääpaino on lasten ja nuorten fysio- ja toimintaterapiassa.

Meillä on pitkä kokemus lasten ja nuorten toimintaterapiasta sekä fysioterapiasta ja teemme tiivistä moniammatillista yhteistyötä. Terapian laadun kehittämiseen olemme panostaneet niin henkilökunnan koulutuksessa kuin monipuolisissa sekä esteettömissä tiloissa ja välineissä.

Henkilökuntamme on osaavaa ja ammattitaitoista. Erikoisosaamista terapeuteillamme on myös mm. faskiamanipulaatiosta, erityisuimaopetuksesta, erityislaskettelijoiden ja -lautailijoiden ohjauksesta sekä kuvin ja viittomin tuetusta vuorovaikutuksesta. Välineistön monipuolisuus mahdollistaa korkeatasoisen, vaihtelevan ja jokaisen yksilölliset tarpeet ja tavoitteet huomioivan kuntoutuksen. Fysios Järvenpään terapeutit on hyväksytty palveluntuottajaksi mm. Kelalle.

Toimintaterapeuttimme ja fysioterapeuttimme antavat neuvontaa ja ohjausta lapsen kehitykseen liittyvissä kysymyksissä perheelle ja lapsen lähiympäristölle myös ilman terveyskeskuksen tai erikoissairaanhoidon kuntoutussuunnitelmaa. Terapeutteihimme voi olla yhteydessä, mikäli perheessä on herännyt huolta esimerkiksi lapsen motorisissa taidoissa, keskittymisessä, tarkkaavaisuudessa, aistisäätelyn ja aistimuksen käsittelyn alueella, leikkitaidoissa tai tunne-elämän alueella. Neuvonnan ja ohjauksen sisältö ja kesto suunnitellaan aina yhdessä perheen kanssa. Neuvonta ja ohjaus voi toteutua tarpeen mukaan vastaanotolla tai perheen lähiympäristössä (kotona, päivähoidossa tai koulussa).

Jos olet kiinnostunut tulemaan terapiaan tai tutustumaan Fysios Järvenpäähän, niin ota yhteyttä soittamalla numeroon 010 237 7053 tai laita sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan toimintaterapeuttiin: Minna Turunen p. 050 350 5512.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellä on liikuntasali monipuoliseen ja motivoivaan harjoitteluun ja leikkiin. Erillinen terapiahuone mahdollistaa virikkeettömämmän tilan leikkiä ja harjoitella erilaisia toimintoja niin lasten-, nuorten kuin aikuistenkin kanssa.


Tervetuloa fysioterapiaan Järvenpäähän!

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Järvenpää