Fysioterapia Joensuu

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiapalvelumme Joensuussa

Fysios tarjoaa fysioterapiaa Joensuussa kahdessa eri toimipisteessä. Molemmat toimipisteemme sijaitsevat aivan kaupungin keskustassa. Fysioterapeuttimme Joensuussa ovat kokeneita ammattilaisia ja heillä on laaja-alainen alan osaaminen.

Toimipisteemme ovat profiloituneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Joensuun alueella. Fysios Torikadulla ja Fysios Kirkkokadulla on pitkä kokemus aikuisten vaativasta lääkinnällisestä fysioterapiasta Joensuussa.

Kaikki toimipisteemme Joensuussa tarjoavat laajan valikoiman erilaisia fysioterapiapalveluita. Meiltä löytyy myös erityisosaamista OMT-fysioterapiasta, hieronnasta ja akupunktiosta.

Palvelumme Joensuussa

Fysios Joensuu toimipisteet

Fysios Joensuu - fysioterapeuttimme Joensuussa palvelevat sinua

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Joensuun lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä yli 850 terapia-alan ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Joensuuhun?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Fysios Mehiläinen Joensuu Kirkkokatu
Kirkkokatu 20, 80100, Joensuu

Fysioterapia Joensuu Fysios Joensuu Kirkkokatu
Fysios Mehiläinen Joensuu Kirkkokatu
Kirkkokatu 20, 80100, Joensuu
Fysios Mehiläinen Joensuu Torikatu
Torikatu 33, 80100, Joensuu
Fysioterapia Joensuu Fysios Joensuu Torikatu
Fysios Mehiläinen Joensuu Torikatu
Torikatu 33, 80100, Joensuu

Me soitamme sinulle

Voit myös jättää meille soittopyynnön, niin otamme yhteyttä. Jätä numerosi oheiseen laatikkoon, soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.