Fysioterapia Joensuu

Tarjoamme asiantuntevaa fysioterapiaa Joensuussa kahdessa eri toimipisteessä. Katso vapaat ajat ja tee varaus!

Fysios toimipisteet Joensuussa 

Tarjoamme laadukasta fysioterapiaa Joensuussa kahdessa eri toimipisteessä. Fysios Joensuun toimipisteet ovat:

- Fysios Torikatu
- Fysios Kirkkokatu 

Fysioterapia Joensuu

Fysios tarjoaa fysioterapiaa Joensuussa kahdessa eri toimipisteessä. Molemmat toimipisteemme sijaitsevat aivan kaupungin keskustassa. Fysioterapeuttimme Joensuussa ovat kokeneita ammattilaisia ja heillä on laaja-alainen alan osaaminen.

Toimipisteemme ovat profiloituneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Joensuun alueella. Fysios Torikadulla ja Fysios Kirkkokadulla on pitkä kokemus aikuisten vaativasta lääkinnällisestä fysioterapiasta Joensuussa. Meiltä löytyy myös erityisosaamista OMT-fysioterapiasta. Kaikki toimipisteemme Joensuussa tarjoavat laajan valikoiman erilaisia fysioterapiapalveluita.

Palveluitamme ovat mm.

Lue lisää toimipisteiden palveluista ja fysioterapeuteista toimipisteiden omilta sivuilta.

Varaa aika fysioterapiaan Joensuussa kätevästi netissä.

Fysios Torikatu

Torikatu 33 80100 JOENSUU - p. 010 237 7028

Fysios Kirkkokatu

Kirkkokatu 20 80100 JOENSUU - p. 010 237 7028

Fysios Joensuu - fysioterapeuttimme Joensuussa palvelevat sinua

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Joensuun lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä yli 850 terapia-alan ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia. 


Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Joensuuhun?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Varaa aika fysioterapiaan Joensuussa

Tutustu Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun