Fysioterapia Joensuu

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiapalvelumme Joensuussa

Fysios Mehiläinen tarjoaa fysioterapiaa Joensuussa useassa eri toimipisteessä. Molemmat toimipisteemme sijaitsevat aivan kaupungin keskustassa. Fysioterapeuttimme Joensuussa ovat kokeneita ammattilaisia ja heillä on laaja-alainen alan osaaminen.

Toimipisteemme ovat profiloituneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Joensuun alueella. Fysios Mehiläinen Torikadulla ja Fysios Mehiläinen Kirkkokadulla on pitkä kokemus aikuisten vaativasta lääkinnällisestä fysioterapiasta Joensuussa.

Kaikki toimipisteemme Joensuussa tarjoavat laajan valikoiman erilaisia fysioterapiapalveluita. Meiltä löytyy myös erityisosaamista OMT-fysioterapiasta, hieronnasta ja akupunktiosta.

Palvelumme Joensuussa

Fysios Mehiläinen Joensuu toimipisteet

Fysios Mehiläinen Joensuu - fysioterapeuttimme Joensuussa palvelevat sinua

Fysios Mehiläinen on fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Joensuun lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä yli 1000 terapia-alan ammattilaista.

Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Mehiläinen Joensuuhun?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysios Mehiläisessä maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin.

Fysios Mehiläinen panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Varaa aika fysioterapiaan Joensuussa

Fysios Mehiläinen Joensuu Kirkkokatu
Kirkkokatu 20, 80100, Joensuu

Fysioterapia Joensuu Fysios Joensuu Kirkkokatu
Fysios Mehiläinen Joensuu Kirkkokatu
Kirkkokatu 20, 80100, Joensuu
Fysios Mehiläinen Joensuu Torikatu
Torikatu 33, 80100, Joensuu
Fysioterapia Joensuu Fysios Joensuu Torikatu
Fysios Mehiläinen Joensuu Torikatu
Torikatu 33, 80100, Joensuu

Me soitamme sinulle

Voit myös jättää meille soittopyynnön, niin otamme yhteyttä. Jätä numerosi oheiseen laatikkoon, soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.