Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-17.00
Terapeuttia

0

55

EUR

Fysioterapia

45 min

67

EUR

Fysioterapia

60 min

Uusi asiakas! Varatessasi aikaa nettivarauksemme kautta, kerrothan vaivastasi muutamalla sanalla lisätietoja-kenttään.

Hoitojakson jatkuvuuden kannalta toivomme sinun varaavan 2-3 aikaa kerralla n. viikon välein.

Fysioterapia Joensuu keskusta

Fysios Kirkkokatu sijaitsee aivan Joensuun keskustassa. Toimipisteemme vahvuuksia ovat neurologinen kuntoutus sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia. Näiden lisäksi teemme myös ikääntyneiden fysioterapiaa koti- ja hoitolaitoskäyntien muodossa. Meiltä löytyy hyvin varusteltu esteetön LHT-sali sekä ryhmäliikuntaa. Panostamme asiakkaiden aktivointiin sekä omaehtoiseen harjoitteluun.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessä on otettu huomioon neurologiset asiakkaat sekä pyörätuolilla liikkuminen ja muut liikunnan apuvälineet. Tiloissamme on LHT-laitteisto ja esteetön sali.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Esa Mönkkönen p. 0500 960 128.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimitiloissamme on esteetön LHT-sali, jossa harjoittelu tapahtuu ohjatusti terapeutin kanssa. Salin laitteita ovat mm. crosstrainer, kuntopyörä, alasvetotalja, vetolaite (pulley), kiertoharjoittelulaite, juoksumatto, peilit, vastuskuminauhat, terapiapallot, käsipainot sekä kahvakuulat.

Järjestämme myös ryhmäliikuntaa mm. pilatesta sekä senioriryhmiä.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee Joensuun keskustassa ja takseille on hyvä pysähdys sekä odotuspaikka aivan toimipisteen lähettyvillä. Maksulliset parkkipaikat toimipisteen edessä ja Anttilan pysäköintitalossa.

Esteetön toimipisteemme on katutasossa. Ovet avautuvat sähköisesti painonapista ja aulassa voi odottaa omaa aikaa.

Maksutavat

Toimipisteen maksutapoja ovat pankkikortti, luottokortti, ePassi Liikunta, ePassi Hyvinvointi, Smartum-liikuntaseteli, Smartum Hieronta, Eazybreak ja Edenred.

Tervetuloa!


Fysioterapia Joensuu. Palvelemme myös Torikadulla >>

Asiantuntijat

Kaikki Allasterapia Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia Personal training Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Spiraalistabilaatio SPS Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

PhysioPilatesta Kirkkokadulla

PhysioPilates on kehonhallintamenetelmä, jolla pyritään vahvistamaan kehon ryhtiä, ylläpitäviä syviä lihaksia, sekä lisäämään liikkuvuutta, voimaa ja kestävyyttä.

Kurssin osallistujamäärä on max. 10 henkilöä. Pienryhmässä ohjaajamme pystyy paremmin huomioimaan jokaisen osallistujan ja antamaan yksilöllistä ohjausta sekä vaihtoehtoisia liikkeitä.

PhysioPilateksen peruskurssi maaliskuussa

Aikataulu:

ti 3.3. klo 18.15-20.15

ti 10.3. klo 18.15-20.15

ti 17.3. klo 18.15-20.15

Kyseessä yhteensä 6 h kurssikokonaisuus materiaaleineen ja sisältää myös kolmet kotiharjoitusohjelmat sekä kurssitodistuksen.

Hinta 100€ (liikuntasetelit käyvät myös maksuvälineeksi)

Tiedustelut ja ilmoittautuminen Jenni Päivänurmi-Vinni
[email protected]

p. 010 237 7458

Fysioterapia Joensuu Fysios Joensuu Kirkkokatu
Fysios Joensuu Kirkkokatu odotusaula
Fysios Joensuu Kirkkokatu sali

Julkiset kulkuyhteydet

Bussilla pääsee toimipisteen viereen.

Paikoitusalueet

Maksulliset parkkipaikat toimipisteen edessä ja Anttilan pysäköintitalo.

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Ei.

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa, ovet avautuvat sähköisesti painonapista, odotus aulassa.