Fysios Joensuu Kirkkokatu

Kirkkokatu 20

80100 Joensuu

010 237 7028

Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-17.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ti 11.00-17.00

Fysioterapia Joensuu keskusta

Fysioterapiaa Joensuun keskustassa tarjoaa Fysios Joensuu Kirkkokatu. Toimipisteemme vahvuuksia ovat neurologinen kuntoutus sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia. Näiden lisäksi teemme myös ikääntyneiden fysioterapiaa koti- ja hoitolaitoskäyntien muodossa ja palveluihimme kuuluu myös etäterapia ja hieronta. Meiltä löytyy hyvin varusteltu esteetön LHT-sali sekä ryhmäliikuntaa. Panostamme asiakkaiden aktivointiin sekä omaehtoiseen harjoitteluun.

Uusi asiakas! Varatessasi aikaa nettivarauksemme kautta, kerrothan vaivastasi muutamalla sanalla lisätietoja-kenttään. Hoitojakson jatkuvuuden kannalta toivomme sinun varaavan 2-3 aikaa kerralla n. viikon välein.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toimipisteessä on otettu huomioon neurologiset asiakkaat sekä pyörätuolilla liikkuminen ja muut liikunnan apuvälineet. Tiloissamme on LHT-laitteisto ja esteetön sali.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Esa Mönkkönen p. 0500 960 128.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimitiloissamme on esteetön LHT-sali, jossa harjoittelu tapahtuu ohjatusti terapeutin kanssa. Salin laitteita ovat mm. crosstrainer, kuntopyörä, alasvetotalja, vetolaite (pulley), kiertoharjoittelulaite, juoksumatto, peilit, vastuskuminauhat, terapiapallot, käsipainot sekä kahvakuulat.

Järjestämme myös ryhmäliikuntaa mm. pilatesta sekä senioriryhmiä. Tutustu ryhmiin >>

PhysioPilatesta Kirkkokadulla

PhysioPilates on kehonhallintamenetelmä, jolla pyritään vahvistamaan kehon ryhtiä, ylläpitäviä syviä lihaksia, sekä lisäämään liikkuvuutta, voimaa ja kestävyyttä.

Kurssin osallistujamäärä on max. 10 henkilöä. Pienryhmässä ohjaajamme pystyy paremmin huomioimaan jokaisen osallistujan ja antamaan yksilöllistä ohjausta sekä vaihtoehtoisia liikkeitä.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen Jenni Päivänurmi-Vinni
[email protected]

p. 010 237 7458

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Joensuu