Fysios Mehiläinen Joensuu Torikatu

Torikatu 33

80100 Joensuu

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma 9.00-17.00
  • Ke 9.00-15.00
  • To 9.00-15.00
  • Pe 9.00-13.00

Fysios Mehiläinen Joensuu, Torikatu on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Joensuu

Fysioterapiaa Joensuussa tarjoaa Fysios Mehiläinen Joensuu Torikatu. Toimipisteemme sijaistee Joensuun keskustassa n. 300 m päässä Joensuun torilta. 

Meiltä löydät monipuoliset fysioterapiapalvelut. Meillä on vahva osaaminen urheilijoiden fysioterapiasta ja harjoittelusta sekä askeltutkimuksista ja tukipohjallisista. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, OMT-fysioterapiaan, alaraajaongelmiin, hierontaan, akupunktioon, urheilijoiden täsmäohjaukseen ja harjoitteluun. Teemme yhteistyötä Joma, Kataja, Riento urheiluseurojen kanssa.

Uusi asiakas! Varatessasi aikaa nettivarauksemme kautta, kerrothan vaivastasi muutamalla sanalla lisätietoja-kenttään. Hoitojakson jatkuvuuden kannalta toivomme sinun varaavan 2-3 aikaa kerralla n. viikon välein.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Esa Mönkkönen p. 0500 960 128 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Esteettömällä salillamme voi harjoitella yhdessä terapeutin kanssa fysioterapiakäyntien yhteydessä tai itsenäisesti ohjauksen jälkeen. Salistamme löytyy monipuolinen varustus mm. vetolaitteet (pulleyt), terapiapallot, pehmennetty alusta, bosu, kuminauhat, puolapuut, kuntopyörä, käsipainot, kahvakuulat, ja steppilautoja.

Järjestämme myös pienryhmä harjoittelua. Esim. Pilates, seniori ja LHT-ryhmä. Kysy lisää [email protected] tai [email protected]

Tervetuloa senioreiden liikuntaryhmään!

Fysioterapeuttien vetämä senioreiden ryhmäliikuntatunti maanantaisin klo 10.00-11.00.

Ohjattu ryhmäliikunta sisältää kuntosaliharjoittelua oman kunnon mukaan eri välineillä. Ryhmä kokoontuu kevään aikana 10 kertaa. Hinta: 10 € / kerta. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: [email protected] tai [email protected]

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Joensuu