Terapeuttia

0

53

EUR

Fysioterapia

45 min

65

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Heti vapaat ajat

Julkiset kulkuyhteydet

Bussilla pääsee toimipisteen viereen

Paikoitusalueet

Toimipisteen edessä ja Anttilan pysäköintitalo

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Varaa aika

Asiantuntijat

Kaikki Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito KELA-kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Lasten fysioterapia Lymfaterapia Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus

Fysioterapia Joensuu keskusta

FysioFix on nyt Fysios

Fysios Kirkkokatu entinen FysioFix on perustettu vuonna 1992, joten menossa on 24. toimintavuotemme. Yrityksemme on alusta lähtien panostanut erityisesti aikuisväestön hyvinvointiin ja työterveyshuoltoon. Tavoitteenamme on tuottaa ennaltaehkäisevää ja yksilöllisesti kuntouttavaa fysioterapiaa. Panostamme asiakkaiden aktivointiin ja omaehtoiseen harjoitteluun.

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelin fysioterapiaan ja neurologiseen fysioterapiaan. Lisäksi tarjoamme OMT-fysioterapiaa. Menetelmiämme ovat akupunktioasentohuimauksen hoitopurentaongelmien hoitohierontalantiopohjan fysioterapialymfaterapia ja leikkauksen jälkeinen kuntoutus. Palveluihimme kuuluvat lisäksi ergonomiapalveluja, liikuntaryhmiä ja kuntotestauksia. Toimitilamme sijaitsevat Joensuun keskustassa Kirkkokatu 20:ssa katutasossa. Toimitilassamme on liikuntasali.

Palvelemme myös Torikadulla.