Vastaanotot
  • Palvelemme arkisin. JOS SOPIVAA TERAPEUTTIA TAI AIKAA EI LÖYDY, SOITATHAN AJANVARAUKSEEMME.
Terapeuttia

0

53

EUR

Fysioterapia

45 min

68

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Seuraavat vapaat ajat

FYSIOS JOUTSENO – MONIPUOLISET FYSIOTERAPIAN PALVELUT

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan. Meiltä saat myös hierontaa. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat leikkausten ja murtumien jälkeinen kuntoutus, faskia- eli lihaskalvokäsittelyt, LymphaTouch-alipainehoito, fysikaalinen terapia, hieronta, kinesioteippaus, akupunktio, asentohuimauksen tutkiminen ja hoito, McKenzie- eli MDT-terapia, fysioterapia omaishoidon palveluseteleillä, fysioterapeuttinen ohjaus ja neuvonta, työfysioterapeutin palvelut ja Personal training -valmennus.

 

Vanhusten kuntoutukseen erikoistuneet fysioterapeuttimme ovat käyneet muistihoitajakoulutuksen. Myös muistikuntoutus ja Kela-kuntoutus kuuluvat palveluihimme.

 

Palvelemme myös Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia ja teemme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta.

 

Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti lääkärin lähetteellä tai ilman. Teemme myös kotikäyntejä.  

Varaa aika

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito KELA-kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Traumakuntoutus

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Esteettömyys

Inva-WC

Hissi

Ovikello, raput, kerros