Joutseno Fysios Joutseno

Keskuskatu 7, 54100 Joutseno

Olemme luopuneet käteisellä maksamisesta. Toimipisteellä on jatkossa edelleen mahdollisuus maksaa käyntejä mm. pankkikortilla.

Vastaanotot
  • Palvelemme arkisin sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

55

EUR

Fysioterapia

45 min

65

EUR

Fysioterapia

60 min

Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme.

Fysioterapia Joutseno

Fysios Joutsenon fysioterapeutit tarjoavat monipuoliset fysioterapia- ja hierontapalvelut Joutsenon keskustassa, myös kotikäynteinä. Tarjoamme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta sekä kuntoutusta omaishoidon palvelusetelillä. Erityisosaamisena ovat mm. faskiakäsittelyt (STECCO) ja akupunktio.

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan, neurologiseen fysioterapiaan ja ikääntyneiden fysioterapiaan.

Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat leikkausten ja murtumien jälkeinen kuntoutus, faskia- eli lihaskalvokäsittelyt, LymphaTouch-alipainehoito, fysikaalinen terapia, kinesioteippaus, akupunktio, asentohuimauksen tutkiminen ja hoito, McKenzie- eli MDT-terapia, fysioterapeuttinen ohjaus ja neuvonta, työfysioterapeutin palvelut ja Personal training -valmennus

Toteutamme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta toimipisteellä ja kotikäynteinä Etelä-Karjalassa. Palvelemme Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia sekä omaishoidon palveluseteliasiakkaita. Myös muistikuntoutus sekä tukisukkamittaukset kuuluvat palveluihimme. Tukisukat tulevat Napra Rehabin toimittamana.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Fysios Joutsenossa on huomioitu aikuiset ja ikääntyneet. Toimipisteemme hoitolaitteita ovat ultraääni- ja TENS-laitteet.

Toiminta-alue yksilöfysioterapian kotikäynneissä on koko Etelä-Karjala. Teemme myös etäterapiaa. Käytämme allasterapian toteutuksessa Lappeenrannassa uimahalleja sekä Palvelukeskussäätiön Urheilukadun ja Snellmaninkadun altaita, Imatran uimahallin terapia-allasta ja Joutsenossa Palvelutalo Kangasvuokon allasta.

Laitathan Kelan kuntoutushakemukseen nimeksi Fysios Oy, Joutseno. Allasterapiaan haetaan nimellä Fysios Synapsian allas, (Joutseno). Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen fysioterapeutti Anna-Leena Aarnioon p. 010 237 7059.

Harjoittelumahdollisuudet

Käytössä on pieni ja intiimi harjoitustila, jossa harjoittelua voidaan toteuttaa pienvälineillä, kuntopyörällä ja taljalla. Harjoitustila on esteetön ja harjoittelu tapahtuu yhdessä terapeutin kanssa.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee katutasossa ja meiltä löytyy parkkipaikka, jossa on ilmaista parkkitilaa. Odottaminen tapahtuu aulassa.

Maksutavat

Pankkikortti, lasku ja erilaiset liikunta- ja hyvinvointiedut (Edenred, Smartum ja EazyBreak).


Fysioterapia Etelä-Karjala. Tutustu muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lasten fysioterapia Mulligan Concept Neurologinen fysioterapia Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia

Julkiset kulkuyhteydet

Bussiyhteys Joutsenon keskustaan.

Paikoitusalueet

Parkkipaikka, jossa ilmaista parkkitilaa.

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Ei.

Hissi

Ei, katutasossa.

Ovikello, raput, kerros

Katutason liiketila. Odottaminen tapahtuu aulassa.