Joutseno Fysios Joutseno

Fysios Oy (ent. Fysios Etelä-Karjala Oy) Keskuskatu 7 54100 Joutseno

Luovumme käteisellä maksamisesta 1.12.2019 alkaen.
Toimipisteellä on jatkossa edelleen mahdollisuus maksaa käyntejä mm. pankkikortilla.

Vastaanotot
  • Palvelemme arkisin sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

54

EUR

Fysioterapia

45 min

69

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme.

Varaa aika

Fysios Joutseno – monipuoliset fysioterapian palvelut

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan. Meiltä saat myös hierontaa. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat leikkausten ja murtumien jälkeinen kuntoutus, faskia- eli lihaskalvokäsittelyt, LymphaTouch-alipainehoito, fysikaalinen terapia, hieronta, kinesioteippaus, akupunktio, asentohuimauksen tutkiminen ja hoito, McKenzie- eli MDT-terapia, fysioterapia omaishoidon palveluseteleillä, fysioterapeuttinen ohjaus ja neuvonta, työfysioterapeutin palvelut ja Personal training -valmennus.

 

Vanhusten kuntoutukseen erikoistuneet fysioterapeuttimme ovat käyneet muistihoitajakoulutuksen. Myös muistikuntoutus ja Kela-kuntoutus kuuluvat palveluihimme.

Palvelemme myös Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia ja teemme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta.

 

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja 2019

Kelan kuntoutushakemukseen riittää nimeksi Fysios Etelä-Karjala Oy.

Käytämme Lappeenrannassa Palvelukeskussäätiön Kauppakadun ja Snelmanninkadun altaita sekä uimahalleja. Imatralla Imatran uimahallin terapia-allasta. 

Yksilöfysioterapian toimipisteet Fysios Sammonlahti, Fysios Imatra, Fysios Joutseno. Toiminta-alue yksilöfysioterapian kotikäynneissä on koko Etelä-Karjala. 

Kysy lisää ajanvarausnumeroistamme tai ft Leena Roivainen p. 010 237 7377. 


Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti lääkärin lähetteellä tai ilman. Teemme myös kotikäyntejä.  

Tutustu muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa


Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Maitland Mulligan Concept Neurologinen fysioterapia Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus

MAKSAMINEN

Meillä käyvät maksuvälineinä Smartum- ja Virikesetelit, Sporttipassi (ePassi), Tykyseteli, Pay2Go, pankkikortti, Ticket Duo (myös Body & Mind), BenifyPay ja EazyBreak.

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Esteettömyys

Inva-WC

Hissi

Ovikello, raput, kerros