Vastaanotto

  • Palvelemme arkisin sopimuksen mukaan.

Fysios Joutseno siirtyy 29.3. Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Joutseno

Fysios Mehiläinen Joutsenon fysioterapeutit tarjoavat monipuoliset fysioterapia- ja hierontapalvelut Joutsenon keskustassa, myös kotikäynteinä. Tarjoamme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta sekä kuntoutusta omaishoidon palvelusetelillä. Erityisosaamisena ovat mm. faskiakäsittelyt (STECCO) ja akupunktio.

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan, neurologiseen fysioterapiaan ja ikääntyneiden fysioterapiaan.

Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat leikkausten ja murtumien jälkeinen kuntoutus, faskia- eli lihaskalvokäsittelyt, LymphaTouch-alipainehoito, fysikaalinen terapia, kinesioteippaus, akupunktio, asentohuimauksen tutkiminen ja hoito, McKenzie- eli MDT-terapia, fysioterapeuttinen ohjaus ja neuvonta, työfysioterapeutin palvelut ja Personal training -valmennus

Toteutamme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta toimipisteellä ja kotikäynteinä Etelä-Karjalassa. Palvelemme Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia sekä omaishoidon palveluseteliasiakkaita. Myös muistikuntoutus sekä tukisukkamittaukset kuuluvat palveluihimme. Tukisukat tulevat Napra Rehabin toimittamana.

Fysios Mehiläinen Joutsenossa on huomioitu aikuiset ja ikääntyneet. Toimipisteemme hoitolaitteita ovat ultraääni- ja TENS-laitteet.

Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme p. 010 237 700.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toiminta-alue yksilöfysioterapian kotikäynneissä on koko Etelä-Karjala. Teemme myös etäterapiaa. Käytämme allasterapian toteutuksessa Lappeenrannassa uimahalleja sekä Palvelukeskussäätiön Urheilukadun ja Snellmaninkadun altaita, Imatran uimahallin terapia-allasta ja Joutsenossa Palvelutalo Kangasvuokon allasta.

Laitathan Kelan kuntoutushakemukseen nimeksi Fysios Oy, Joutseno. Allasterapiaan haetaan nimellä Fysios Synapsian allas, (Joutseno).

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Pia Alanko, p. 044 0232526 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Käytössä on pieni ja intiimi harjoitustila, jossa harjoittelua voidaan toteuttaa pienvälineillä, kuntopyörällä ja taljalla. Harjoitustila on esteetön ja harjoittelu tapahtuu yhdessä terapeutin kanssa.

Lue fysioterapeuttimme blogi

Kokemuksia Fysios Mehiläinen Joutseno

Koira neurologisen kuntoutuksen tukena

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän