Joutseno Fysios Joutseno

Keskuskatu 7, 54100 Joutseno

Olemme luopuneet käteisellä maksamisesta. Toimipisteellä on jatkossa edelleen mahdollisuus maksaa käyntejä mm. pankkikortilla.

Vastaanotot
  • Palvelemme arkisin sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

55

EUR

Fysioterapia

45 min

65

EUR

Fysioterapia

60 min

Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme.

Fysios Joutseno – monipuoliset fysioterapiapalvelut Joutsassa

Fysios Joutsenon fysioterapeutit tarjoavat monipuoliset ja korkeatasoiset fysioterapian palvelut esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin sekä toimipiste- että kotikäynteinä.

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan, neurologiseen fysioterapiaan ja ikääntyneiden fysioterapiaan. Lisäksi teemme hierontahoitoja.

Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat leikkausten ja murtumien jälkeinen kuntoutus, faskia- eli lihaskalvokäsittelyt, LymphaTouch-alipainehoito, fysikaalinen terapia, kinesioteippaus, akupunktio, asentohuimauksen tutkiminen ja hoito, McKenzie- eli MDT-terapia, fysioterapeuttinen ohjaus ja neuvonta, työfysioterapeutin palvelut ja Personal training -valmennus.

Toteutamme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta toimipisteellä ja kotikäynteinä Etelä-Karjalassa. Palvelemme Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia sekä omaishoidon palveluseteliasiakkaita. Myös muistikuntoutus sekä tukisukkamittaukset kuuluvat palveluihimme. Tukisukat tulevat Napra Rehabin toimittamana.

Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti lääkärin lähetteellä tai ilman. Teemme myös kotikäyntejä.

Tutustu muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa >>


Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Laitathan Kelan kuntoutushakemukseen nimeksi Fysios Oy, Joutseno. Allasterapiaan haetaan nimellä Fysios Synapsian allas, (Joutseno).

Yksilöfysioterapian toimipisteemme Etelä-Karjalassa ovat Fysios Sammonlahti, Fysios Imatra, Fysios Joutseno, Fysios Lauritsala ja Fysios Manukatti. Toiminta-alue yksilöfysioterapian kotikäynneissä on koko Etelä-Karjala. Teemme myös etäterapiaa.

Käytämme allasterapian toteutuksessa Lappeenrannassa uimahalleja sekä Palvelukeskussäätiön Urheilukadun ja Snellmaninkadun altaita, Imatran uimahallin terapia-allasta ja Joutsenossa Palvelutalo Kangasvuokon allasta.

Kysy lisää ajanvarausnumeroistamme tai ft Saija Hjerppe, p. 050 575 1628. Lue myös lisää alta kohdasta Neurologinen kuntoutus.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lasten fysioterapia Mulligan Concept Neurologinen fysioterapia Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia

MAKSAMINEN

Meillä käyvät maksuvälineinä Smartum-mobiili, Edenred, Sporttipassi (ePassi), Pay2Go, pankkikortti, Ticket Duo (myös Body & Mind), BenifyPay ja EazyBreak.

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Esteettömyys

Inva-WC

Hissi

Ovikello, raput, kerros