Joutseno Fysios Joutseno

Fysios Oy (ent. Fysios Etelä-Karjala Oy) Keskuskatu 7 54100 Joutseno

Luovumme käteisellä maksamisesta 1.12.2019 alkaen.
Toimipisteellä on jatkossa edelleen mahdollisuus maksaa käyntejä mm. pankkikortilla.

Vastaanotot
  • Palvelemme arkisin sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

55

EUR

Fysioterapia

45 min

65

EUR

Fysioterapia

60 min

Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme.

Fysios Joutseno – monipuoliset fysioterapian palvelut

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan. Meiltä saat myös hierontaa. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat leikkausten ja murtumien jälkeinen kuntoutus, faskia- eli lihaskalvokäsittelyt, LymphaTouch-alipainehoito, fysikaalinen terapia, hieronta, kinesioteippaus, akupunktio, asentohuimauksen tutkiminen ja hoito, McKenzie- eli MDT-terapia, fysioterapia omaishoidon palveluseteleillä, fysioterapeuttinen ohjaus ja neuvonta, työfysioterapeutin palvelut ja Personal training -valmennus.

 

Vanhusten kuntoutukseen erikoistuneet fysioterapeuttimme ovat käyneet muistihoitajakoulutuksen. Myös muistikuntoutus ja Kela-kuntoutus kuuluvat palveluihimme.

Palvelemme myös Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia ja teemme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta.

 

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja.

Kelan kuntoutushakemukseen riittää nimeksi Fysios Oy, Joutseno.

Käytämme Lappeenrannassa Palvelukeskussäätiön Kauppakadun ja Snelmanninkadun altaita sekä uimahalleja. Imatralla Imatran uimahallin terapia-allasta ja Joutsenossa Palvelutalo Kangasvuokon allasta.

Yksilöfysioterapian toimipisteet Fysios Sammonlahti, Fysios Imatra, Fysios Joutseno, Fysios Lauritsala ja Fysios Manukatti. Toiminta-alue yksilöfysioterapian kotikäynneissä on koko Etelä-Karjala. 

Kysy lisää ajanvarausnumeroistamme tai fysioterapeutti Saija Hjerppe p. 010 237 7481. 


Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti lääkärin lähetteellä tai ilman. Teemme myös kotikäyntejä.  

Tutustu muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa


Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus LPG-terapia Lasten fysioterapia Mulligan Concept Neurologinen fysioterapia Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia

MAKSAMINEN

Meillä käyvät maksuvälineinä Smartum-mobiili, Edenred, Sporttipassi (ePassi), Pay2Go, pankkikortti, Ticket Duo (myös Body & Mind), BenifyPay ja EazyBreak.

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Esteettömyys

Inva-WC

Hissi

Ovikello, raput, kerros