Fysioterapia Jyväskylä

Tarjoamme asiantuntevaa fysioterapiaa Jyväskylässä ja Petäjävedellä viidessä eri toimipisteessä. Katso vapaat ajat ja tee varaus!

Fysioterapiaa Jyväskylässä

Tarjoamme fysioterapiaa Jyväskylän seudulla viidessä eri toimipisteessä. Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Jyväskylässä ja Petäjävedellä. Fysioterapeuteillamme Jyväskylässä on kokemusta sekä laaja-alaista ammattitaitoa. Fysios Jyväskylässä sinua palvelee fysioterapeuttien lisäksi hierojia, lymfaterapeutteja, naprapaatteja, kuntohoitajia, osteopaatteja ja jalkahoitajia.

Toimipisteemme Jyväskylän ja Petäjäveden alueella ovat profiloituneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan. Fysioksella on pitkä kokemus aikuisten vaativasta lääkinnällisestä fysioterapiasta Jyväskylässä. Kaikissa Jyväskylän seudun toimipisteissä on laaja valikoima erilaisia fysioterapiapalveluita. Tarjoamme myös vyöhyketerapiaa ja recoveriX -aivokuntoutusta Kortepohjassa. Fysios Äijälässä järjestetään ryhmämuotoista sydänkuntoutusta. Äijälän ja Kortepohjan toimipisteeltä saa nyt myös toimintaterapiaa.

Palveluitamme ovat mm.


Lisää tietoa palveluistamme ja terapeuteistamme löydät toimipisteiden omilta sivuilta.

Fysios toimipisteet Jyväskylässä

Fysios tarjoaa laadukasta fysioterapiaa Jyväskylässä neljässä eri toimipisteessä sekä Petäjävedellä. Jyväskylän seudun toimipisteemme ovat:

- Fysios Jyväskylä Kortepohja

- Fysios Jyväskylä Äijälä

- Fysios Jyväskylä Keskusta

- Fysios Keljonkangas

- Fysios Petäjävesi


Varaa aika fysioterapiaan Jyväskylässä kätevästi netissä.


Fysios Jyväskylä Kortepohja

Taitoniekantie 9 H, 40740 JYVÄSKYLÄ - p. 010 237 700

Fysios Jyväskylä Äijälä

Kammintie 4, 40520 JYVÄSKYLÄ - p. 010 237 700

Fysios Jyväskylä Keskusta

Väinönkatu 30, 40100 JYVÄSKYLÄ - p. 010 237 700

Fysios Jyväskylä Keljonkagas

Sohlberginkatu 10, 40530 JYVÄSKYLÄ - p. 010 237 700

Fysios Petäjävesi

Siltatie 1, 41900 PETÄJÄVESI - p. 010 237 700

Fysioterapiaa selkä- ja niskakipuun Jyväskylässä

Selkä- ja niskakivut on varsin yleisiä tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Molempien takana voi olla monia eri syitä.

Selkäkipu alkaa useimmiten äkillisesti ja tuntuu alaselän alueella. Kipu voi olla joko paikallista tai pistemäistä, ja joskus kipu voi säteillä alaraajaan ja jopa varpaisiin asti. Oireena voi olla myös leposärky tai jomotus. Selkäkivun paranemisennuste on usein hyvä ja se on useimmiten vaaratonta. Vaikka selkäkipu paranee usein itsestään, fysioterapeutin vastaanotolle kannattaa hakeutua, jos kipu pitkittyy ja/tai haittaa arkea. Fysioterapeutti auttaa selän kokonaisvaltaisessa kuntouttamisessa. Lue lisää selkäkivusta täältä >>

Niskakivun oireita ovat mm. niska-hartiaseudun kipu, väsymys ja jomotus sekä niskan jäykkyys. Oireet voivat myös heijastella yläselän ja pään alueelle tai yläraajoihin. Niskakipuun on hyvä pyrkiä vaikuttamaan varhaisessa vaiheessa, jotta vaivan kroonistuminen ja pitkittyminen voidaan välttää. Fysioterapeutti auttaa selvittämään niskaan vaikuttavat kuormitustekijät sekä ohjaa oikeanlaiset harjoitteet niskan kuntouttamiseksi. Lue lisää niskakivusta täältä >>

Fysios - fysioterapeuttimme Jyväskylässä palvelevat sinua

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Jyväskylän lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on 850 terapia-alan ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia. Fysioterapeuttimme Jyväskylässä auttavat sinua kuntoutumaan ja pitämään itsestäsi huolta.

Miksi kannattaa tulla Fysios Jyväskylään?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi. Meille jokainen on tärkein.

Varaa aika fysioterapiaan Jyväskylään