Fysioterapia Jyväskylä

Asiantuntevaa fysioterapiaa Jyväskylässä.

Katso vapaat ajat ja tee varaus!

Fysioterapiaa Jyväskylässä

Tarjoamme fysioterapiaa ja hierontaa Jyväskylässä useassa eri toimipisteessä. Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Jyväskylän keskustassa, Kortepohjassa ja Äijälässä. Tarjoamme lisäksi toimintaterapiaa Kortepohjassa ja Äijälässä.

Keski-Suomesta löytyy myös useampi muu Fysios Mehiläisen toimipistettä, jotka sijaitsevat Muuramessa, Jämsänkoskella, Petäjävedellä, Laukaassa ja Joutsassa.

Fysioterapeuttimme ja toimintaterapeuttimme ovat kokeneita ammattilaisia ja heillä on laaja-alaista erikoisosaamista. Fysios Mehiläinen Jyväskylässä apunasi ovat fysioterapeuttien ja toimintaterapeuttien lisäksi hierojia, urheiluhierojia, lymfaterapeutteja sekä osteopaatteja. Lisäksi meillä työskentelee terapiakoira Jekku.

Toimipisteemme Jyväskylän alueella ovat profiloituneet sekä tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon että neurologiseen fysioterapiaan (mm. Bobath). Meillä on pitkä kokemus aikuisten vaativasta lääkinnällisestä fysioterapiasta Jyväskylässä.

Kaikissa Jyväskylän seudun toimipisteissä on laaja valikoima erilaisia fysioterapiapalveluita. Palveluihimme kuuluvat mm. OMT-fysioterapia, urheilufysioterapia, äitiysfysioterapia, lasten fysioterapia, psykofyysinen fysioterapia, kipufysioterapia, askeltutkimukset, yksilölliset tukipohjalliset, faskiamanipulaatio, hieronta ja akupunktio. Teemme myös etäterapiaa ja kotikäyntejä.

Fysios Mehiläinen Jyväskylä Kilpisenkadulla tarjoamme korkeatasoisen ja laadukkaan fysioterapian lisäksi mm. osteopatiaa, lymfaterapiaa ja InBody-kehonkoostumusmittausta. Babycare Tens -laitetta vuokraamme sekä Fysios Mehiläinen keskustan ja Kortepohjan toimipisteillä.

Fysios Mehiläinen Kortepohjassa tarjoamme LPG-terapiaa, Long Covid-kuntoutusta, vyöhyketerapiaa, painokevennettyä kävelyharjoittelua ja recoveriX -aivokuntoutusta.

Fysios Mehiläinen Äijälässä järjestämme ryhmämuotoista sydänkuntoutusta ja tarjoamme myös yksilöllistä Elintapavalmennusta terveyden edistämiseksi.

Palvelumme Jyväskylässä

Fysios Mehiläinen Jyväskylän toimipisteet

Fysios Mehiläinen - fysioterapeuttimme Jyväskylässä palvelevat sinua

Fysios Mehiläinen on fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Jyväskylän lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yli 1000 terapia-alan ammattilaista.

Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia. Fysioterapeuttimme Jyväskylässä auttavat sinua kuntoutumaan ja pitämään itsestäsi huolta.

Miksi kannattaa tulla Fysios Mehiläinen Jyväskylään?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysios Mehiläisessä maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin.

Fysios Mehiläinen panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi. Meille jokainen on tärkein.

Fysioterapiaa selkä- ja niskakipuun Jyväskylässä

Selkä- ja niskakivut on varsin yleisiä tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Molempien takana voi olla monia eri syitä.

Selkäkipu alkaa useimmiten äkillisesti ja tuntuu alaselän alueella. Kipu voi olla joko paikallista tai pistemäistä, ja joskus kipu voi säteillä alaraajaan ja jopa varpaisiin asti. Oireena voi olla myös leposärky tai jomotus.

Selkäkivun paranemisennuste on usein hyvä ja se on useimmiten vaaratonta. Vaikka selkäkipu paranee usein itsestään, fysioterapeutin vastaanotolle kannattaa hakeutua, jos kipu pitkittyy ja/tai haittaa arkea. Fysioterapeutti auttaa selän kokonaisvaltaisessa kuntouttamisessa. Lue lisää selkäkivusta.

Niskakivun oireita ovat mm. niska-hartiaseudun kipu, väsymys ja jomotus sekä niskan jäykkyys. Oireet voivat myös heijastella yläselän ja pään alueelle tai yläraajoihin.

Niskakipuun on hyvä pyrkiä vaikuttamaan varhaisessa vaiheessa, jotta vaivan kroonistuminen ja pitkittyminen voidaan välttää. Fysioterapeutti auttaa selvittämään niskaan vaikuttavat kuormitustekijät sekä ohjaa oikeanlaiset harjoitteet niskan kuntouttamiseksi. Lue lisää niskakivusta.

Varaa aika fysioterapiaan Jyväskylässä

Fysios Mehiläinen Jyväskylä Kilpisenkatu
Jyväskylä Reimari, toimipisteelle ei kulkua Vapaudenkadun puolelta.
Kilpisenkatu 6, 40100, Jyväskylä

Fysioterapia Jyväskylä keskusta Fysios Mehiläinen Jyväskylä Keskusta Reimari
Fysios Mehiläinen Jyväskylä Kilpisenkatu
Jyväskylä Reimari, toimipisteelle ei kulkua Vapaudenkadun puolelta.
Kilpisenkatu 6, 40100, Jyväskylä
Fysios Mehiläinen Jyväskylä Kortepohja
Taitoniekantie 9, 40740, Jyväskylä

Fysioterapia Jyväskylä Kortepohja Fysios Jyväskylä Kortepohja
Fysios Mehiläinen Jyväskylä Kortepohja
Taitoniekantie 9, 40740, Jyväskylä
Fysios Mehiläinen Jyväskylä Äijälä
Kammintie 4, 40520, Jyväskylä
Fysioterapia Jyväskylä Äijälä Fysios Jyväskylä Äijälä
Fysios Mehiläinen Jyväskylä Äijälä
Kammintie 4, 40520, Jyväskylä

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä meille soittopyyntö. Me soitamme sinulle.