Fysioterapia Jyväskylä

Asiantuntevaa fysioterapiaa Jyväskylässä.

Katso vapaat ajat ja tee varaus!

Fysioterapiaa Jyväskylässä

Tarjoamme fysioterapiaa ja hierontaa Jyväskylässä neljässä eri toimipisteessä. Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Jyväskylän Keskustassa, Kortepohjassa ja Äijälässä. Tarjoamme lisäksi toimintaterapiaa Kortepohjassa ja Äijälässä.

Keski-Suomesta löytyy myös viisi muuta Fysios toimipistettä, jotka sijaitsevat Muuramessa, Jämsänkoskella, Petäjävedellä, Laukaassa ja Joutsassa.

Fysioterapeuttimme ja toimintaterapeuttimme ovat kokeneita ammattilaisia ja heillä on laaja-alaista erikoisosaamista. Fysios Jyväskylässä apunasi ovat fysioterapeuttien ja toimintaterapeuttien lisäksi hierojia, urheiluhierojia, lymfaterapeutteja sekä osteopaatteja. Lisäksi meillä työskentelee terapiakoira Jekku.

Toimipisteemme Jyväskylän alueella ovat profiloituneet sekä tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon että neurologiseen fysioterapiaan (mm. Bobath). Meillä on pitkä kokemus aikuisten vaativasta lääkinnällisestä fysioterapiasta Jyväskylässä.

Kaikissa Jyväskylän seudun toimipisteissä on laaja valikoima erilaisia fysioterapiapalveluita. Palveluihimme kuuluvat mm. OMT-fysioterapia, urheilufysioterapia, äitiysfysioterapia, lasten fysioterapia, psykofyysinen fysioterapia, kipufysioterapia, askeltutkimukset, yksilölliset tukipohjalliset, faskiamanipulaatio, hieronta ja akupunktio. Teemme myös etäterapiaa ja kotikäyntejä.

Fysios Jyväskylä Keskustassa tarjoamme korkeatasoisen ja laadukkaan fysioterapian lisäksi mm. osteopatiaa, lymfaterapiaa ja InBody-kehonkoostumusmittausta. Babycare Tens -laitetta vuokraamme sekä Fysios Keskustan ja Kortepohjan toimipisteillä.

Fysios Kortepohjassa tarjoamme LPG-terapiaa, Long Covid-kuntoutusta, vyöhyketerapiaa, painokevennettyä kävelyharjoittelua ja recoveriX -aivokuntoutusta.

Fysios Äijälässä järjestämme ryhmämuotoista sydänkuntoutusta ja tarjoamme myös yksilöllistä Elintapavalmennusta terveyden edistämiseksi.

Fysios Jyväskylän toimipisteet

Fysios - fysioterapeuttimme Jyväskylässä palvelevat sinua

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Jyväskylän lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on 850 terapia-alan ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia. Fysioterapeuttimme Jyväskylässä auttavat sinua kuntoutumaan ja pitämään itsestäsi huolta.

Miksi kannattaa tulla Fysios Jyväskylään?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi. Meille jokainen on tärkein.

Fysioterapiaa selkä- ja niskakipuun Jyväskylässä

Selkä- ja niskakivut on varsin yleisiä tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Molempien takana voi olla monia eri syitä.

Selkäkipu alkaa useimmiten äkillisesti ja tuntuu alaselän alueella. Kipu voi olla joko paikallista tai pistemäistä, ja joskus kipu voi säteillä alaraajaan ja jopa varpaisiin asti. Oireena voi olla myös leposärky tai jomotus.

Selkäkivun paranemisennuste on usein hyvä ja se on useimmiten vaaratonta. Vaikka selkäkipu paranee usein itsestään, fysioterapeutin vastaanotolle kannattaa hakeutua, jos kipu pitkittyy ja/tai haittaa arkea. Fysioterapeutti auttaa selän kokonaisvaltaisessa kuntouttamisessa. Lue lisää selkäkivusta.

Niskakivun oireita ovat mm. niska-hartiaseudun kipu, väsymys ja jomotus sekä niskan jäykkyys. Oireet voivat myös heijastella yläselän ja pään alueelle tai yläraajoihin.

Niskakipuun on hyvä pyrkiä vaikuttamaan varhaisessa vaiheessa, jotta vaivan kroonistuminen ja pitkittyminen voidaan välttää. Fysioterapeutti auttaa selvittämään niskaan vaikuttavat kuormitustekijät sekä ohjaa oikeanlaiset harjoitteet niskan kuntouttamiseksi. Lue lisää niskakivusta.

Fysios Mehiläinen Jyväskylä Kilpisenkatu
Jyväskylä Reimari, toimipisteeseen saavutaan Kauppakadun puolelta
Kilpisenkatu 6, 40100, Jyväskylä

Fysioterapia Jyväskylä keskusta Fysios Mehiläinen Jyväskylä Keskusta Reimari
Fysios Mehiläinen Jyväskylä Kilpisenkatu
Jyväskylä Reimari, toimipisteeseen saavutaan Kauppakadun puolelta
Kilpisenkatu 6, 40100, Jyväskylä
Fysios Mehiläinen Jyväskylä Kortepohja
Taitoniekantie 9, 40740, Jyväskylä

Fysioterapia Jyväskylä Kortepohja Fysios Jyväskylä Kortepohja
Fysios Mehiläinen Jyväskylä Kortepohja
Taitoniekantie 9, 40740, Jyväskylä
Fysios Mehiläinen Jyväskylä Äijälä
Kammintie 4, 40520, Jyväskylä
Fysioterapia Jyväskylä Äijälä Fysios Jyväskylä Äijälä
Fysios Mehiläinen Jyväskylä Äijälä
Kammintie 4, 40520, Jyväskylä

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä meille soittopyyntö. Me soitamme sinulle.