Jyväskylä Fysios Jyväskylä Äijälä

Kammintie 4, 40520 Jyväskylä

Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan Ma-Su.
Terapeuttia

0

58

EUR

Fysioterapia

45 min

42

EUR

Hieronta

45 min

Jyväskylän antamien koronasuositusten mukaisesti olemme keskeyttäneet sydänkuntoutusryhmämme 31.5.2021 asti.

Huom! LPG-hoitoja tarjoamme Kortepohjassa >>

Fysioterapia Jyväskylä Äijälä

Tarjoamme laadukkaita fysioterapia-toimintaterapia- sekä hierontapalveluita Äijälässä. Henkilökuntamme on pitkälle kouluttautunutta. Terapiakäynnin aikaisen harjoittelun osalta voimme hyödyntää valmennuskeskus LeWell:n kuntosalia. Toimipisteemme on hyvien kulkuyhteyksien varrella ja meillä on myös tilava sekä maksuton parkkialue.

Ammattilaisiltamme löytyy monipuolista erikoistumista. Palveluihimme kuuluvat mm. tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, kuten Maitland, leikkauksia edeltävä ja leikkausten jälkeinen fysioterapia sekä tekonivelkuntoutus. Meiltä saa myös neurologista fysioterapiaa, sydänkuntoutusta, toimintaterapiaa sekä Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta. Teemme myös kotikäyntejä.

Palvelumme


Huomioithan, että emme tee LPG-hoitoja Äijälän toimipisteellä. Tarjoamme LPG-hoitoja toisella toimipisteellämme Jyväskylän Kortepohjassa >>

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteestämme löytyy lasten terapiatila.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Liis Kukkonen p. 044 0522506.

Harjoittelumahdollisuudet

Samoissa tiloissa on käytettävissä erittäin monipuolinen kuntosali (Valmennuskeskus LeWell), jossa kuntosalilaitteet ylä-, keski- ja alavartalon harjoittamiseksi, monikäyttöiset räkit sekä runsas valikoima vapaita painoja ja tankoja, erilaisia toiminnallisia laitteita ja välineitä, mm. vastusjuoksumatto, kahvakuulia, boxeja, palloja ja köydet. Lisäksi löytyy toiminnallinen pehmomattoalue, jossa puolapuita ja kaarilautoja sekä kehonhuoltovälineitä, mm. rullia ja pilatesvälineitä.

Kuntosalin käyttömahdollisuus terapian yhteydessä ja itsenäinen harjoittelumahdollisuus lisämaksusta (Valmennuskeskus LeWell), sali on esteetön, tilat ovat avarat ja helppokulkuiset.

Meiltä saa sydänkuntoutusta, valmennuksellisia liikuntaryhmiä ja pienliikuntaryhmiä yhteistyökumppanilla (Valmennuskeskus LeWell).

Sijainti ja saapuminen

Toimipiste sijaitsee Jyväskylän Äijälässä, osoitteessa Kammintie 4. Toimimme samassa rakennuksessa Valmennuskeskus LeWell:n kanssa. Iso, harmaa entinen "Kammin / Peukkulan" rakennus Viherlandian ja energialaitoksen (Alva) välissä.

Hoitohuoneet sijaitsevat 2.krs:ssa, johon pääsee joko portaita pitkin tai hissillä, jolloin käynti pää-/valmennuskeskuksen ovesta.

Taksilla pääsee oven eteen. Ja meiltä löytyy myös oma, tilava ja maksuton parkkialue. Bussipysäkki (Kammi) sijaitsee rakennuksen edustalla. Katso ajankohtaiset Linkki -aikataulut täältä >>

Maksutavat

Meillä käyvät maksutapoina lasku, pankkikortti, luottokortti (Visa, MasterCard), ePassi, Smartum, Eazybreak ja Edenred.


Fysioterapia Jyväskylä. Tutustu muihin toimipisteisiimme Jyväskylässä. 

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Dry needling Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Maitland NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia Personal training Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Toimintaterapia Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Vauvaterapeutti
Fysios Jyväskylä Äijälä kuntosali

Julkiset kulkuyhteydet

Bussipysäkki (Kammi) rakennuksen edustalla.

Paikoitusalueet

Ilmainen tilava parkkialue talon edessä.

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Kyllä.

Ovikello, raput, kerros

Hoitohuoneet 2.krs:ssa, johon pääsee joko portaita pitkin tai hissillä, jolloin käynti pääovesta.