Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

55

EUR

Fysioterapia

45 min

37

EUR

Hieronta

45 min

Fysio Center LeWell Äijälä on nyt Fysios Äijälä

Huom! LPG-hoitoja tarjoamme Kortepohjassa

Varaa aika

Fysioterapia ja hieronta Jyväskylä

Tarjoamme asiakkaillemme turvallisia, luotettavia ja korkealaatuisia fysioterapiapalveluita, joiden suunnittelussa asiakkaan odotukset ja tavoitteet huomioidaan. Pidämme yllä henkilökuntamme ammattitaitoa jatkuvalla koulutuksella. Paneutumalla lisäkoulutukseen pyrimme takaamaan asiakkaille ajanmukaisia, laadukkaita ja tutkittuun tietoon perustuvia fysioterapiapalveluita. 

Palvelumme painopiste on tuki- ja liikuntaelin- sekä neurologisten sairauksien tutkimisessa, hoidossa ja kuntoutuksessa. Toteutamme vaikeavammaisten kuntoutusta yhteistyössä Kelan, sairaanhoitopiirin, terveyskeskusten ja eri vakuutusyhtiöiden kanssa. Erikoisosaamista löytyy niin rangan kuin raajojen alueen ongelmiin. Palveluihimme kuuluvat mm. fysioterapia, akupunktio, hieronta, neurologinen kuntoutus, allasterapia, faskia-käsittelyt ja seniorifysioterapia. Meiltä myös tukipohjalliset sekä tukisukat.

Huomioithan, että emme tee LPG-hoitoja Äijälän toimipisteellä. Tarjoamme LPG-hoitoja toisella toimipisteellämme Jyväskylän Kortepohjassa.


Tutustu muihin toimipisteisiimme Jyväskylässä >>>>>

Asiantuntijat

MAKSUTAVAT

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: Käteinen, pankkikortti, luottokortti (Visa, MasterCard), ePassi, Smartum, Eazybreak

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Ilmainen parkkialue talon edessä

Esteettömyys

Inva-WC

Hissi

Ovikello, raput, kerros

Yläkerrassa