Fysios Mehiläinen Jyväskylä Äijälä

Kammintie 4

40520 Jyväskylä

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan Ma-Su.

Fysios Mehiläinen Jyväskylä Äijälä on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Jyväskylä Äijälä

Fysioterapiaa Äijälässä tarjoaa Fysios Mehiläinen Jyväskylä Äijälä. Tarjoamme laadukkaita fysioterapia-, toimintaterapia- sekä hierontapalveluita Äijälässä. Henkilökuntamme on pitkälle kouluttautunutta. Terapiakäynnin aikaisen harjoittelun osalta voimme hyödyntää valmennuskeskus LeWell:n kuntosalia. Toimipisteemme on hyvien kulkuyhteyksien varrella ja meillä on myös tilava sekä maksuton parkkialue.

Ammattilaisiltamme löytyy monipuolista erikoistumista. Palveluihimme kuuluvat mm. tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, kuten Maitland, leikkauksia edeltävä ja leikkausten jälkeinen fysioterapia sekä tekonivelkuntoutus, urheilufysioterapia, äitiysfysioterapia ja akupunktio. Meiltä saa myös neurologista fysioterapiaa, sydänkuntoutusta, toimintaterapiaa sekä Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta. Toimipisteestämme löytyy lasten terapiatila. Teemme myös kotikäyntejä.

Huomioithan, että emme tee LPG-hoitoja Äijälän toimipisteellä. Tarjoamme LPG-hoitoja toisella toimipisteellämme Jyväskylän Kortepohjassa >>

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Löydät meidät Kelan palveluntuottajahausta nimellä Fysios Oy / Fysios Jyväskylä Äijälä.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Liis Kukkonen p. 044 0522506 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Samoissa tiloissa on käytettävissä erittäin monipuolinen kuntosali (Valmennuskeskus LeWell), jossa kuntosalilaitteet ylä-, keski- ja alavartalon harjoittamiseksi, monikäyttöiset räkit sekä runsas valikoima vapaita painoja ja tankoja, erilaisia toiminnallisia laitteita ja välineitä, mm. vastusjuoksumatto, kahvakuulia, boxeja, palloja ja köydet. Lisäksi löytyy toiminnallinen pehmomattoalue, jossa puolapuita ja kaarilautoja sekä kehonhuoltovälineitä, mm. rullia ja pilatesvälineitä.

Kuntosalin käyttömahdollisuus terapian yhteydessä ja itsenäinen harjoittelumahdollisuus lisämaksusta (Valmennuskeskus LeWell), sali on esteetön, tilat ovat avarat ja helppokulkuiset.

Meiltä saa sydänkuntoutusta, valmennuksellisia liikuntaryhmiä ja pienliikuntaryhmiä yhteistyökumppanilla (Valmennuskeskus LeWell). Tarjoamme myös yksilöllistä Elintapavalmennusta terveyden edistämiseksi.

Sydänkuntoutusta Fysios Mehiläinen Äijälässä

Neurologinen fysioterapia Fysios Mehiläinen

Sydänkuntoutus edistää sydämen terveyttä & asiakkaan kokemus

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän