Jyväskylä Fysios Jyväskylä Keskusta

Väinönkatu 30, 40100 Jyväskylä

Kuntosalimme on auki ma 8-17, ti 8-18, ke 8-17, to 8-18 ja pe 8-16. Poikkeusaikatauluista ilmoitamme erikseen.

Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
Asiakaspalvelu
  • Ma-Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

66

EUR

Fysioterapia

45 min

85

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysios Jyväskylä Keskustassa pääset fysioterapiaan myös viikonloppuisin!


Kuntosalimme on auki seuraavasti: ma 8-17, ti 8-18, ke 8-17, to 8-18 ja pe 8-16.


Pilatesryhmiemme ryhmäkokoja on toistaiseksi pienennetty max 10 henkilöön, jotta sali jää väljemmäksi. Tervetuloa!

Fysioterapia Jyväskylä keskusta

Fysios Jyväskylä Keskusta sijaitsee keskellä kaupunkia Väinönkadulla. Klinikan pääovi on Torikeskuksen sisäänkäyntiä vastapäätä. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet selkä-, niska- ja nivelvaivojen tutkimiseen ja hoitoon. Osa heistä on myös ortopedisen manuaalisen terapian (OMT) ja mekaanisen diagnostisoinnin ja terapian (MDT) osaajia sekä sekä Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen osaajia.

Askelklinikan fysioterapeutit ovat myös erikoistuneet alaraajaongelmien hoitamiseen, alaraajatutkimuksiin ja yksilöllisten tukipohjallisten valmistukseen. Palvelutarjontaamme kuuluvat myös mm. leikkauksia edeltävä ja leikkausten jälkeinen kuntoutus sekä neurologisia sairauksia potevien avoterapiat aikuisille, lapsille ja nuorille (tarvittaessa kotikäynteinä) ja lymfaterapia. Tarjoamme myös äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaa, urheilufysioterapiaaakupunktiota, hierontaa sekä osteopatiaa.

Kelan vaativassa lääkinnällisessä kuntoutuksessa tarjoamme fysioterapiaa (aikuisille ja lapsille). Haettaessa ko. kuntoutusta, käytetään nimeä Fysios Oy / Fysios Jyväskylä Keskusta.


Fysioterapia Jyväskylä. Tutustu muihin toimipisteisiimme Jyväskylässä.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Dry needling Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Mulligan Concept Neurologinen fysioterapia OMT Osteopatia Personal training Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Fysios Jyväskylä Keskustan webinaari

Tutustu Fysios Jyväskylä Keskustan palveluihin.

Julkiset kulkuyhteydet

linkki.jyvaskyla.fi

Paikoitusalueet

P-Tori (torin alla)

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

On

Ovikello, raput, kerros

Takaovi ja takahissi ovat täysin esteettömät.