Jyväskylä Fysios Jyväskylä Keskusta

(Jyväskylän Fysioterapia Oy) Väinönkatu 30 40100 Jyväskylä

Kuntosalimme on avoinna 17.8.2020 lähtien seuraavasti: ma 8-17, ti 8-18, ke 8-17, to 8-18 ja pe 8-16. Poikkeusaikatauluista ilmoitamme erikseen .

Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
Asiakaspalvelu
  • Ma-Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

66

EUR

Fysioterapia 45 min

45 min

84

EUR

Fysioterapia 60 min

60 min

Kesän Pilatesryhmämme alkavat taas 1.6. Ryhmäkokoja on pienennetty max. 8 henkilöön, jotta sali jää väljemmäksi. Tervetuloa!

Varaa aika

Fysioterapia Jyväskylä keskusta

Jyväskylän Fysioterapia on nyt Fysios!

Fysios Jyväskylä Keskusta sijaitsee keskellä kaupunkia Väinönkadulla. Klinikan pääovi on Torikeskuksen sisäänkäyntiä vastapäätä. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet selkä-, niska- ja nivelvaivojen tutkimiseen ja hoitoon. Osa heistä on myös ortopedisen manuaalisen terapian (OMT) ja mekaanisen diagnostisoinnin ja terapian (MDT) osaajia. Lasten fysioterapiaan on erikoistunut NDT/Bobath -terapeutti. Askelklinikan fysioterapeutit ovat myös erikoistuneet alaraajaongelmien hoitamiseen, alaraajatutkimuksiin ja yksilöllisten tukipohjallisten valmistukseen. Palvelutarjontaamme kuuluvat myös mm. leikkauksia edeltävä ja leikkausten jälkeinen kuntoutus sekä neurologisia sairauksia potevien avoterapiat aikuisille, lapsille ja nuorille (tarvittaessa kotikäynteinä) ja lymfaterapia.

Tutustu muihin toimipisteisiimme Jyväskylässä >>

Julkiset kulkuyhteydet

linkki.jyvaskyla.fi

Paikoitusalueet

P-Tori (torin alla)

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

On

Ovikello, raput, kerros

Takaovi ja takahissi ovat täysin esteettömät.