Fysios Jyväskylä Keskusta

Väinönkatu 30

40100 Jyväskylä

010 237 7080 toimipisteen numero

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-Ke 8.00-16.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysioterapia Jyväskylä keskusta

Fysioterapiaa Jyväskylän keskustassa tarjoaa Fysios Jyväskylä keskusta. Fysios Jyväskylä Keskusta sijaitsee keskellä kaupunkia Väinönkadulla. Tarjoamme luotettavaa, korkeatasoista ja laadukasta fysioterapiaa.

Fysios Jyväskylä keskustassa palveluihimme kuuluvat mm. fysioterapia, OMT-fysioterapia ja osteopatia. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet selkä-, niska- ja nivelvaivojen tutkimiseen ja hoitoon. Osa heistä on myös ortopedisen manuaalisen terapian (OMT) ja mekaanisen diagnostisoinnin ja terapian (MDT) osaajia sekä Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen osaajia. 

Palvelutarjontaamme kuuluvat lisäksi mm. leikkauksia edeltävä ja leikkausten jälkeinen kuntoutus, psykofyysinen fysioterapia, äitiysfysioterapia, lantionpohjan fysioterapia, urheilufysioterapia, seniorifysioterapia (myös kotikäynnit), huimauksen ja purentavaivojen hoito sekä -käsittelytaskel-/alaraajatutkimuksettukipohjalliset, hieronta ja akupunktio.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toteutamme neurologista fysioterapiaa sekä aikuisille että lapsille (mm. Bobath) Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena, palveluseteleillä, erilaisilla maksusitoumuksilla sekä asiakkaan itsensä maksamana. 


Löydät meidät Kelan palveluntuottajahausta nimellä Fysios Oy/ Fysios Jyväskylä Keskusta. Lisätietoja Lauri Pentinmäki p. 040 848 4843

Harjoittelumahdollisuudet

Asiakkaillamme käytettävissä on monipuolinen kunto-/harjoittelusali sekä pilatessali. Kuntosalia voi käyttää itsenäiseen harjoitteluun terapiajakson aikana. Salimme on esteetön ja on tarjolla laaja valikoima sekä perinteisiä vastus- että paineilmalaitteita (HUR).

Meillä on kattavasti erilaisia voimaharjoitteluvälineitä, käsipainoja, kahvakuulia, palloja sekä erilaisia tasapainoalustoja, -lautoja ja -tyynyjä. Salista löytyy lisäksi juoksumatto, crosstrainer ja kuntopyörä. Meillä myös monipuolinen kinesis-harjoituslaite, Thera-trainer ja Pilates-laiteharjoittelulaitteet sekä pilatesmattoja ja -palloja. Pilatsessalissa järjestämme Pilates-tunteja.

Kuntosalimme on auki seuraavasti:

Ma 8-17
Ti 8-18
Ke 8-17
To 8-18
Pe 8-16

Pilatesryhmiemme ryhmäkokoja on toistaiseksi pienennetty max 10 henkilöön, jotta sali jää väljemmäksi. 

Tutustu Fysios Jyväskylä Keskustan palveluihin

Tervetuloa!

Fysios Jyväskylä Keskustan asiakkaat suosittelevat

Urheilufysioterapia

Laitepilates osana kilpaurheilijan selän kuntoutusta

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän