Fysios Mehiläinen Jyväskylä Kilpisenkatu

Jyväskylä Reimari, toimipisteelle ei kulkua Vapaudenkadun puolelta.

Kilpisenkatu 6

40100 Jyväskylä

010 237 7080 toimipisteen numero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan Ma-Su.
  • Kuntosali Ma-To 8.00-16.30
  • Pe 8.00-16.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma 8.00-16.00
  • Ti 8.00-16.00
  • Ke 8.00-16.00

Fysios Mehiläinen Jyväskylä Kilpisenkatu on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Jyväskylä keskusta

Fysioterapiaa Jyväskylän keskustassa tarjoaa Fysios Mehiläinen Jyväskylä Kilpisenkatu. Tarjoamme luotettavaa, korkeatasoista ja laadukasta fysioterapiaa.

Palveluihimme kuuluvat mm. fysioterapia, OMT-fysioterapia ja osteopatia. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet selkä-, niska- ja nivelvaivojen tutkimiseen ja hoitoon. Osa heistä on myös ortopedisen manuaalisen terapian (OMT) ja mekaanisen diagnostisoinnin ja terapian (MDT) osaajia sekä Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen osaajia. 

Palvelutarjontaamme kuuluvat lisäksi mm. leikkauksia edeltävä ja leikkausten jälkeinen kuntoutus, psykofyysinen fysioterapia, äitiysfysioterapia, lantionpohjan fysioterapia, urheilufysioterapia, seniorifysioterapia (myös kotikäynnit), huimauksen ja purentavaivojen hoito sekä -käsittelytaskel-/alaraajatutkimuksettukipohjalliset, hieronta ja akupunktio. Toimipisteen hoitolaitteita ovat Shockwave -paineaaltohoito ja InBody-mittaus.

Toteutamme neurologista fysioterapiaa sekä aikuisille että lapsille (mm. Bobath) Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena, palveluseteleillä, erilaisilla maksusitoumuksilla sekä asiakkaan itsensä maksamana.

Toimipisteemme tilat ovat uudehkot, erittäin viihtyisät, valoisat sekä ilmastoidut. Asiakkaan on mahdollista hyödyntää monipuolista harjoittelu/kuntosaliamme omatoimiseen harjoitteluun terapia- ja kuntoutusjakson aikana.

Tervetuloa!

Olemme osa Mehiläistä. Katso lisää vapaita aikoja Mehiläisen toimipistesivulta.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Löydät meidät Kelan palveluntuottajahausta nimellä Fysios Oy/ Fysios Jyväskylä Keskusta.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Lauri Pentinmäki p. 040 848 4843 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Asiakkaillamme käytettävissä on monipuolinen harjoittelu/kuntosali. Kuntosalia voi käyttää itsenäiseen harjoitteluun terapiajakson aikana tai yhdessä terapeutin kanssa ma-to klo 8.00-16.30 ja pe 8.00-16.00 välillä.

Salimme on esteetön ja meillä on tarjolla laaja valikoima sekä perinteisiä vastus- että paineilmalaitteita (HUR).

Meillä on kattavasti erilaisia voimaharjoitteluvälineitä, käsipainoja, kahvakuulia, palloja sekä erilaisia tasapainoalustoja, -lautoja ja -tyynyjä. Salista löytyy lisäksi juoksumatto, crosstrainer ja kuntopyörä. Meillä myös monipuolinen kinesis-harjoituslaite, Thera-trainer ja Pilates-laiteharjoittelulaitteet sekä pilatesmattoja ja -palloja.

Toimipisteessä on myös ryhmätoimintaa erityisesti tule-ongelmaisille (terapeuttinen harjoittelu), minkä lisäksi järjestetään mm. Äiti-vauva -pilateskursseja. Pilatesryhmiemme ryhmäkokoja on toistaiseksi pienennetty max 10 henkilöön, jotta sali jää väljemmäksi.

Tutustu Fysios Mehiläinen Jyväskylä Kilpisenkadun palveluihin