Fysios Jyväskylä Keskusta

Jyväskylä Reimari.

Kilpisenkatu 6

40100 Jyväskylä

010 237 7080 toimipisteen numero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan Ma-Su.
  • Kuntosali Ma-To 8.00-16.30
  • Pe 8.00-16.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma 8.00-16.00
  • Ti 8.00-16.00
  • Ke 8.00-16.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysioterapia Jyväskylä keskusta

Fysios Jyväskylä keskusta on muuttanut uusiin tiloihin. Uusi osoitteemme on Kilpisenkatu 6.

Fysioterapiaa Jyväskylän keskustassa tarjoaa Fysios Jyväskylä keskusta. Fysios Jyväskylä Keskusta sijaitsee keskellä kaupunkia Kilpisenkadulla. Tarjoamme luotettavaa, korkeatasoista ja laadukasta fysioterapiaa.

Fysios Jyväskylä keskustassa palveluihimme kuuluvat mm. fysioterapia, OMT-fysioterapia ja osteopatia. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet selkä-, niska- ja nivelvaivojen tutkimiseen ja hoitoon. Osa heistä on myös ortopedisen manuaalisen terapian (OMT) ja mekaanisen diagnostisoinnin ja terapian (MDT) osaajia sekä Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen osaajia. 

Palvelutarjontaamme kuuluvat lisäksi mm. leikkauksia edeltävä ja leikkausten jälkeinen kuntoutus, psykofyysinen fysioterapia, äitiysfysioterapia, lantionpohjan fysioterapia, urheilufysioterapia, seniorifysioterapia (myös kotikäynnit), huimauksen ja purentavaivojen hoito sekä -käsittelytaskel-/alaraajatutkimuksettukipohjalliset, hieronta ja akupunktio. Toimipisteen hoitolaitteita ovat Shockwave -paineaaltohoito ja InBody-mittaus.

Toimipisteemme tilat ovat uudehkot, erittäin viihtyisät, valoisat sekä ilmastoidut. Asiakkaan on mahdollista hyödyntää monipuolista harjoittelu/kuntosaliamme omatoimiseen harjoitteluun terapia- ja kuntoutusjakson aikana.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toteutamme neurologista fysioterapiaa sekä aikuisille että lapsille (mm. Bobath) Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena, palveluseteleillä, erilaisilla maksusitoumuksilla sekä asiakkaan itsensä maksamana. 

Löydät meidät Kelan palveluntuottajahausta nimellä Fysios Oy/ Fysios Jyväskylä Keskusta.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Lauri Pentinmäki  p. 040 848 4843.

Harjoittelumahdollisuudet

Asiakkaillamme käytettävissä on monipuolinen harjoittelu/kuntosali. Kuntosalia voi käyttää itsenäiseen harjoitteluun terapiajakson aikana tai yhdessä terapeutin kanssa ma-to klo 8.00-16.30 ja pe 8.00-16.00 välillä.

Salimme on esteetön ja meillä on tarjolla laaja valikoima sekä perinteisiä vastus- että paineilmalaitteita (HUR).

Meillä on kattavasti erilaisia voimaharjoitteluvälineitä, käsipainoja, kahvakuulia, palloja sekä erilaisia tasapainoalustoja, -lautoja ja -tyynyjä. Salista löytyy lisäksi juoksumatto, crosstrainer ja kuntopyörä. Meillä myös monipuolinen kinesis-harjoituslaite, Thera-trainer ja Pilates-laiteharjoittelulaitteet sekä pilatesmattoja ja -palloja.

Toimipisteessä on myös ryhmätoimintaa erityisesti tule-ongelmaisille (terapeuttinen harjoittelu), minkä lisäksi järjestetään mm. Äiti-vauva -pilateskursseja. Pilatesryhmiemme ryhmäkokoja on toistaiseksi pienennetty max 10 henkilöön, jotta sali jää väljemmäksi.

Tutustu Fysios Jyväskylä Keskustan palveluihin

Tervetuloa!

Olemme osa Mehiläistä. Katso lisää vapaita aikoja Mehiläisen toimipistesivulta.

Fysios Jyväskylä Keskustan asiakkaat suosittelevat

Urheilufysioterapia

Laitepilates osana kilpaurheilijan selän kuntoutusta

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän