Jyväskylä Fysios Jyväskylä Keskusta

Väinönkatu 30, 40100 Jyväskylä

Kuntosalimme on auki ma 8-17, ti 8-18, ke 8-17, to 8-18 ja pe 8-16. Poikkeusaikatauluista ilmoitamme erikseen.

Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
Asiakaspalvelu
  • Ma-Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

66

EUR

Fysioterapia

45 min

85

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysios Jyväskylä Keskustassa pääset fysioterapiaan myös viikonloppuisin!


Kuntosalimme on auki seuraavasti: ma 8-17, ti 8-18, ke 8-17, to 8-18 ja pe 8-16.


Pilatesryhmiemme ryhmäkokoja on toistaiseksi pienennetty max 10 henkilöön, jotta sali jää väljemmäksi. Tervetuloa!

Fysioterapia Jyväskylä keskusta

Fysioterapiaa Jyväskylän keskustassa tarjoaa Fysios Jyväskylä keskusta.

Fysios Jyväskylä Keskusta sijaitsee keskellä kaupunkia Väinönkadulla. Tarjoamme luotettava, korkeatasoista ja laadukasta fysioterapiaa. Vahvuutemme on monipuolinen erikoisosaaminen sekä pitkälle kouluttautuneet ammattilaiset. Sijaintimme aivan Jyväskylän ydinkeskustassa on oivallinen, terapia-asiakkaan käytettävissä on myös avara ja monipuolinen kuntosali/harjoittelualue omatoimisen harjoittelun mahdollistamiseksi.

Palvelumme

Fysios Jyväskylä keskustassa palveluihimme kuuluvat fysioterapia, OMT-fysioterapia, Maitland-fysioterapia ja osteopatia.
Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet selkä-, niska- ja nivelvaivojen tutkimiseen ja hoitoon. Osa heistä on myös ortopedisen manuaalisen terapian (OMT) ja mekaanisen diagnostisoinnin ja terapian (MDT) osaajia sekä sekä Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen osaajia. Palvelutarjontaamme kuuluvat leikkauksia edeltävä ja leikkausten jälkeinen kuntoutus.

Muita palveluitamme mm.


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toteutamme neurologista fysioterapiaa sekä aikuisille että lapsille Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena, terveyskeskuksien maksusitoumuksilla sekä itsemaksaville asiakkaille. Neurologista fysioterapiaa toteutamme pariterapeutti-mallilla, jolloin asiakas saa kahden fysioterapeutin tuen omalle kuntoutuspolulleen.

Löydät meidät Kelan palveluntuottajahausta nimellä Fysios Oy/ Fysios Jyväskylä Keskusta. Lisätietoja Lauri Pentinmäki p. 040 848 4843

Harjoittelumahdollisuudet

Asiakkaillamme käytettävissä on monipuolinen kunto-/harjoittelusali sekä pilatsessali. Kuntosalia voi käyttää itsenäiseen harjoitteluun terapiajakson aikana. Salimme on esteetön ja on tarjolla laaja valikoima sekä perinteisiä vastus- että paineilmalaitteita (HUR) Meillä on kattavasti erilaisia voimaharjoitteluvälineitä, käsipainoja, kahvakuulia, palloja sekä erilaisia tasapainoalustoja, -lautoja ja -tyynyjä. Salista löytyy lisäksi juoksumatto, crosstrainer ja kuntopyörä. Meillä myös monipuolinen kinesis-harjoituslaite, Thera-trainer ja Pilates-laiteharjoittelulaitteet sekä pilatesmattoja ja -palloja. Pilatsessalissa järjestämme Pilates-tunteja.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa, osoitteessa Väinönkatu 30, Torikeskusta vastapäätä. Taksilla pääsee saapumaan suoraan etu- tai takaoven eteen. Etuoven kautta saavuttaessa tulee nousta portaat ylös 2 krs:een, josta löytyy asiakaspalvelu, odotustila, hoitohuoneet sekä kunto-/harjoittelusali. Takaoven kautta tultaessa kulku on esteetön josta pääsee tilavalla hissillä 2 krs:een. Etuoven vierestä oikealta pääsee rappukäytävän pienempään hissiin, jolla pääsee 3 krs:een ja pilatessaliin. Bussilla pääsee lähelle toimipistettä.  Lähistöllä on maksullisia kadunvarsipaikkoja mm. Yliopistonkadulla sekä parkkihallipaikkoja, mm. P-Tori ja Kolmikulma.


Maksutavat

Lasku, pankki- ja luottokortti, Eazybreak, Edenred, ePassi sekä SmartumFysioterapia Jyväskylä. Tutustu muihin toimipisteisiimme Jyväskylässä.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Dry needling Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Lymfaterapia McKenzie Mulligan Concept Neurologinen fysioterapia OMT Osteopatia Personal training Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Fysios Jyväskylä Keskustan webinaari

Tutustu Fysios Jyväskylä Keskustan palveluihin.

Fysios Jyväskylä keskusta kuntosali
Fysios Jyväskylä keskusta kuntosali
Fysios Jyväskylä keskusta kuntosali
Fysios Jyväskylä keskusta hoitohuone
Fysios Jyväskylä keskusta hoitohuone
Fysios Jyväskylä liikuntasali
Fysios Jyväskylä keskusta aula

Julkiset kulkuyhteydet

linkki.jyvaskyla.fi

Paikoitusalueet

P-Tori (torin alla)

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

On

Ovikello, raput, kerros

Takaovi ja takahissi ovat täysin esteettömät.