Jyväskylä Fysios Jyväskylä Keljonkangas

Sohlberginkatu 10, 40530 Jyväskylä

Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

51

EUR

Fysioterapia

45 min

61

EUR

Lymfaterapia

60 min

Fysioterapia Jyväskylä Keljonkangas

Fysios Keljonkankaassa tarjoamme monipuolisia fysioterapia- ja hierontapalveluja. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan, lymfaterapiaan, hierontaan, akupunktioon sekä faskiakäsittelyyn. Teemme myös kotikäyntejä.

Meillä on vahva tuki- ja liikuntaelinfysioterapian erikoisosaaminen. Autamme laajasti erilaisten tuki- ja liikuntaelinongelmien, kuten selkä- ja niskakivun hoidossa. Kouluttaudumme jatkuvasti tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen hoidon ja kuntoutumisen.

Fysios Keljonkangas sijaitsee Jyväskylässä, Keljonkankaan kaupunginosassa. Toimipisteemme sijaitsee samassa kiinteistössä Liikuntakeskus Linean kanssa. Meille pääset helposti niin bussilla kuin omalla autollakin, lisäksi pihassamme on ilmainen pysäköinti.

Palvelumme


Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteen kanssa samassa liiketilassa on kuntosali (Liikuntakeskus Linean tiloissa), jota voidaan hyödyntää harjoitteluun terapiakäynnin aikana. Kuntosalissa on erittäin monipuolinen valikoima sekä erilaisia laitteita että vapaita painoja ja -tankoja voimaharjoittelua varten. Tämän lisäksi kuntosalila on cardiolaitteet sekä toiminnallisia harjoitteluvälineitä.

Asiakkaalla on kuntosalin ilmainen käyttömahdollisuus terapiakäynnin aikana. Lisämaksusta salilla voi käydä myös itsenäisesti terapiakäyntien ulkopuolella. Lisäksi liikuntakeskuksessa pidetään erilaisia liikuntaryhmiä.

Sijainti ja saapuminen

Toimipiste sijaitsee Jyväskylän Keljonkankaalla Liikuntakeskus Linean kanssa samassa liikekiinteistössä. Meillä on pihassa omat, maksuttomat pysäköintipaikat ja meille pääsee myös kaupungin busseilla.

Maksutavat

Pankkikortti, Eazybreak (hieronta ja liikunta) sekä lasku.

Tervetuloa!

Fysioterapia Jyväskylä. Tutustu muihin toimipisteisiimme Jyväskylässä.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Long COVID kuntoutus Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia Personal training Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia

Julkiset kulkuyhteydet

Bussilinjat aikatauluineen löytyvät osoitteesta https://jyvaskyla.digitransit.fi/

Paikoitusalueet

Ilmainen pysäköinti liikuntakeskus Linean pihassa.

Esteettömyys

Ei.

Inva-WC

Ei.

Hissi

Ovikello, raput, kerros

Toimipiste sijaitsee Liikuntakeskus Linean kanssa samassa kiinteistössä.