Fysios Mehiläinen Jyväskylä Keljonkangas

Sohlberginkatu 10

40530 Jyväskylä

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.

Fysioterapia Jyväskylä Keljonkangas

Fysioterapiaa Keljonkankaalla tarjoaa Fysios Mehiläinen Jyväskylä Keljonkangas. Fysios Mehiläinen Keljonkankaassa tarjoamme monipuolisia fysioterapia- ja hierontapalveluja. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan, lymfaterapiaanhierontaan, urheilufysioterapiaan, akupunktioon sekä faskiakäsittelyyn. Teemme myös kotikäyntejä.

Meillä on vahva tuki- ja liikuntaelinfysioterapian erikoisosaaminen. Autamme laajasti erilaisten tuki- ja liikuntaelinongelmien, kuten selkäkivun ja niskakivun hoidossa. Kouluttaudumme jatkuvasti tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen hoidon ja kuntoutumisen.

Fysios Mehiläinen Keljonkangas sijaitsee Jyväskylässä, Keljonkankaan kaupunginosassa. Toimipisteemme sijaitsee samassa kiinteistössä Liikuntakeskus Linean kanssa. Meille pääset helposti niin bussilla kuin omalla autollakin, lisäksi pihassamme on ilmainen pysäköinti.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteen kanssa samassa liiketilassa on kuntosali (Liikuntakeskus Linean tiloissa), jota voidaan hyödyntää harjoitteluun terapiakäynnin aikana. Kuntosalissa on erittäin monipuolinen valikoima sekä erilaisia laitteita että vapaita painoja ja -tankoja voimaharjoittelua varten. Tämän lisäksi kuntosalilla on cardiolaitteet sekä toiminnallisia harjoitteluvälineitä.

Asiakkaalla on kuntosalin ilmainen käyttömahdollisuus terapiakäynnin aikana. Lisämaksusta salilla voi käydä myös itsenäisesti terapiakäyntien ulkopuolella. Lisäksi liikuntakeskuksessa pidetään erilaisia liikuntaryhmiä.

Tervetuloa!