Fysios Mehiläinen Jyväskylä Kortepohja

Taitoniekantie 9 H

40740 Jyväskylä

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma 8.00-16.00
  • Ke 8.00-16.00
  • To 8.00-16.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysios Mehiläinen Jyväskylä Kortepohja on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Jyväskylä Kortepohja

Fysioterapiaa Jyväskylässä tarjoaa Fysios Mehiläinen Jyväskylä Kortepohja. Olemme luotettava ja pitkään toiminut terapiatoimipiste Jyväskylän Kortepohjassa. Tarjoamme ammattitaitoisia fysioterapia-, toimintaterapia- sekä hierontapalveluita. Sijaintimme on keskeinen ja hyvien kulkuyhteyksien varrella Kortepohjan ylioppilaskylässä. Henkilökuntamme on pitkälle kouluttautunutta.

Palvelumme painopiste on tuki- ja liikuntaelinsairauksien, kuten niskakivun ja selkäkivun hoidossa sekä neurologisten sairauksien tutkimisessa, hoidossa ja kuntoutuksessa (mm. Bobath). Palvelutarjontaamme kuuluvat myös mm. psykofyysinen fysioterapia, urheilufysioterapia, äitiysfysioterapia, lantionpohjan fysioterapia, seniorifysioterapia myös kotikäynteinä, purentavaivojen hoito ja purentalihaskäsittely sekä askel-/alaraajatutkimuksettukipohjallisettoimintaterapia, akupunktio ja vyöhyketerapia. Vuokraamme myös Babycare TENS -laitetta synnytykseen.

LPG-hoitoa varataksesi sinun tulee soittaa numeroon 010 237 700.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. NuStep, Kinesis, painokevennetty kävely ja Nintendo Wii.

Löydät meidät Kelan palveluntuottajahausta nimellä Fysios Oy / Fysios Jyväskylä Kortepohja.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Lauri Pentinmäki p. 040 848 4843 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteestämme löytyy esteetön LHT-sali, jossa on mm. monipuolinen Kinesis-laite sekä painokevennetyn kävelyn mahdollistava laite valjaineen, vetolaitteita (taljat) sekä jalkaprässi. Kestävyysharjoittelua pääsee tekemään NuStep:ia tai Motomed:ia hyödyntäen.

Meillä on kattavasti erilaisia voimaharjoitteluvälineitä, käsipainoja, kahvakuulia, palloja sekä erilaisia tasapainoalustoja, -lautoja ja -tyynyjä. Salista löytyy lisäksi juoksumatto ja kuntopyörä. Asiakkaalla on harjoittelumahdollisuus salissamme terapian aikana.