Jyväskylä Fysios Jyväskylä Kortepohja

Taitoniekantie 9 H, 40740 Jyväskylä

LPG-hoitoa varataksesi sinun tulee soittaa numeroon 010 237 7032

Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Asiakaspalvelu
  • Ma 8.00-16.00
  • Ti 8.00-16.00
  • To 8.00-16.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

58

EUR

Fysioterapia

45 min

42

EUR

Hieronta

45 min

Fysioterapia Jyväskylä Kortepohja

Olemme luotettava ja pitkään toiminut terapiatoimipiste Jyväskylän Kortepohjassa. Tarjoamme ammattitaitoisia fysioterapia-, toimintaterapia- sekä hierontapalveluita, meillä työskentelee lisäksi terapiakoira Jekku. Sijaintimme on keskeinen ja hyvien kulkuyhteyksien varrella Kortepohjan ylioppilaskylässä. Henkilökuntamme on pitkälle kouluttautunutta.

Palvelumme painopiste on tuki- ja liikuntaelinsairauksien sekä neurologisten sairauksien tutkimisessa, hoidossa ja kuntoutuksessa. Toimipisteemme palveluihin kuuluu myös toimintaterapia. Meillä on käytössä painokevennetyn harjoittelun laitteisto, jolla voidaan turvallisesti ja tehokkaasti harjoitella mm. kävelyä ja tasapainoa eri asiakasryhmien kanssa. Toteutamme myös vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta yhteistyössä Kelan, sairaanhoitopiirin, terveyskeskusten ja eri vakuutusyhtiöiden kanssa.

Palvelumme


Vuokraamme myös Babycare TENS -laitetta synnytykseen. Lue lisää täältä >>

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. RecoveriX-aivokuntoutus, NuStep, Kinesis, painokevennetty kävely ja Nintendo Wii.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Lauri Pentinmäki p. 040 8484843.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteestämme löytyy esteetön LHT-sali, jossa on mm. monipuolinen Kinesis-laite sekä painokevennetyn kävelyn mahdollistava laite valjaineen, vetolaitteita (taljat) sekä jalkaprässi. Kestävyysharjoittelua pääsee tekemään NuStep:ia tai Motomed:ia hyödyntäen. Meillä on kattavasti erilaisia voimaharjoitteluvälineitä, käsipainoja, kahvakuulia, palloja sekä erilaisia tasapainoalustoja, -lautoja ja -tyynyjä. Salista löytyy lisäksi juoksumatto ja kuntopyörä. Asiakkaalla on harjoittelumahdollisuus salissamme terapian aikana.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee Kortepohjan ylioppilaskylässä, osoitteessa Taitoniekantie 9 H. Takseille on talon päädyssä kääntöpaikka, jonka yhteydessä on kolme inva-paikkaa omalle autolle. Toimipisteen etuoven läheisyydessä on useita maksuttomia asiakaspaikkoja. Asiakkaan täytyy asettaa auton tuulilasille pysäköintilupalappu, jonka saa asiakaspalvelupisteen pöydältä. Meille pääsee myös bussilla. Katso ajankohtaiset Linkki -aikataulut täältä >>

Ilmoittautuminen saapuessa palveluneuvojalle mahdollisuuksien mukaan. Ensikäynnille tultaessa on hyvä täyttää rekisteritietolomake, jonka voi antaa joko palveluneuvojalle tai hoitavalle terapeutille.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät lasku, pankki- ja luottokortti, Eazybreak, Edenred, ePassi sekä Smartum.


Fysioterapia Jyväskylä. Tutustu muihin toimipisteisiimme Jyväskylässä.

Asiantuntijat

Fysios Kortepohja aula
Fysios Kortepohja sisäänkäynti

Julkiset kulkuyhteydet

Bussiyhteys: Ylioppilaskylä 1, Taitoniekantie, Tietoniekantie 1 ja 2.

Paikoitusalueet

Ilmainen parkkialue on talon edessä. Myös inva-paikkoja. Hae vastaanotostamme pysäköintilappu autoosi.

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Ei.

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa.