Fysios Jyväskylä Kortepohja

Taitoniekantie 9 H

40740 Jyväskylä

010 237 7032

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma 8.00-16.00
  • Ke 8.00-16.00
  • To 8.00-16.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysioterapia Jyväskylä Kortepohja

Fysioterapiaa Jyväskylässä tarjoaa Fysios Jyväskylä Kortepohja. Olemme luotettava ja pitkään toiminut terapiatoimipiste Jyväskylän Kortepohjassa. Tarjoamme ammattitaitoisia fysioterapia-, toimintaterapia- sekä hierontapalveluita, meillä työskentelee lisäksi terapiakoira Jekku. Sijaintimme on keskeinen ja hyvien kulkuyhteyksien varrella Kortepohjan ylioppilaskylässä. Henkilökuntamme on pitkälle kouluttautunutta.

Palvelumme painopiste on tuki- ja liikuntaelinsairauksien, kuten niskakivun ja selkäkivun hoidossa sekä neurologisten sairauksien tutkimisessa, hoidossa ja kuntoutuksessa (mm. Bobath). Palvelutarjontaamme kuuluvat myös mm. psykofyysinen fysioterapia, urheilufysioterapia, äitiysfysioterapia, lantionpohjan fysioterapia, seniorifysioterapia myös kotikäynteinä, purentavaivojen hoito ja purentalihaskäsittely sekä askel-/alaraajatutkimuksettukipohjallisettoimintaterapia, akupunktio ja vyöhyketerapia. Vuokraamme myös Babycare TENS -laitetta synnytykseen.

LPG-hoitoa varataksesi sinun tulee soittaa numeroon 010 237 7032.


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. RecoveriX-aivokuntoutus, NuStep, Kinesis, painokevennetty kävely ja Nintendo Wii.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Lauri Pentinmäki p. 040 8484843.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteestämme löytyy esteetön LHT-sali, jossa on mm. monipuolinen Kinesis-laite sekä painokevennetyn kävelyn mahdollistava laite valjaineen, vetolaitteita (taljat) sekä jalkaprässi. Kestävyysharjoittelua pääsee tekemään NuStep:ia tai Motomed:ia hyödyntäen.

Meillä on kattavasti erilaisia voimaharjoitteluvälineitä, käsipainoja, kahvakuulia, palloja sekä erilaisia tasapainoalustoja, -lautoja ja -tyynyjä. Salista löytyy lisäksi juoksumatto ja kuntopyörä. Asiakkaalla on harjoittelumahdollisuus salissamme terapian aikana.

Asiakkaamme suosittelevat

Kokemuksia Fysios Jyväskylä Kortepohja

recoveriX-aivokuntoutus: asiakkaan tarina

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän