Fysios Mehiläinen Kajaani

Veturitie 1

87100 Kajaani

(08) 623 120 tai 010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysioterapia Kajaani

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin Kajaanin Prismaan. Osoitteemme 12.12.2022 alkaen on Veturitie 1, 87100 Kajaani. Tervetuloa!

Fysioterapiaa Kajaanissa tarjoaa Fysios Mehiläinen Kajaani. Tarjoamme monipuolisia fysioterapiapalveluita Kajaanin Prismassa osoitteessa Veturitie 1, 87100 Kajaani.

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan, aikuisneurologiseen fysioterapiaan ja geriatriseen fysioterapiaan. Seniorikuntoutus Akseli ja Elina on entinen sivutoiminimemme liittyen ikääntyvien kuntoutukseen. Meiltä voi tilata fysioterapia- ja hierontapalveluita myös asiakkaan kotiin ja hoivapalveluyksiköihin. Hoivakoteihin tarjoamme muistikuntoutusryhmiä. Voit kysyä lisää palvelunumerostamme tai vastaavalta fysioterapeutilta: Jenni Juntunen p. 050 4543285.

Palvelutarjontaamme kuuluvat myös hieronta, akupunktio, jalkahoidot, lymfaterapia ja alaraaja-/askeltutkimukset. Asiakkaita on vastaanottamassa monipuolisen osaamisen omaava henkilöstö ja pidämme yllä ammattitaitoamme kouluttautumalla säännöllisesti.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Neurologinen fysioterapia

Allasterapia

Toteutamme neurologista fysioterapiaa sekä allasterapiaa aikuisille. Allasterapiat toteutetaan Kajaanin kaupungin vesiliikuntakeskus Kaukavedessä.

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen osalta meillä on käytössä terapeuttiparimalli, mikä tarkoittaa sitä, että halutessaan kuntoutujalle nimetään vastuuterapeutin lisäksi yksi tai useampi fysioterapeutti toteuttamaan kuntoutusta.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Jenni Juntunen p. 050 4543285.

Harjoittelumahdollisuudet

Yläkerrassamme on esteetön harjoittelusali, jossa harjoitellaan yhdessä terapeutin kanssa. Asiakkaillamme on mahdollisuus käyttää saliamme veloituksetta omatoimiseen harjoitteluun, jos asiakkaalla on fysioterapiajakso käynnissä.

Saliltamme löytyy monipuolista välineistöä kuntoutukseen ja tasapainoharjoitteluun, TechnoGym kuntosalilaitteita ja NuStep -stepperi, joka mahdollistaa myös pyörätuolilla liikkuvien asiakkaiden monipuolisen harjoittelun.

Toteutamme ryhmäliikuntoja yhteistyössä paikallisten yhdistysten kanssa ja lisäksi meillä on tarjolla ikäihmisille suunnattuja voima- ja tasapainoryhmiä. Tutustu ryhmiin ja ilmoittaudu täällä >>

Askel- /alaraajatutkimus ja meiltä saa nyt myös FootBalancen yksilöllisiä tukipohjallisia

Meiltä saa nyt myös FootBalancen yksilöllisiä tukipohjallisia! Nyt olisi hyvä aika tarkistaa kävely- ja juoksutekniikka kuntoon askeltutkimuksella, jonka yhteydessä voimme myös valmistaa yksilölliset tukipohjalliset tarpeen mukaan.

Jalkaterän, alaraajan tai selkäkipujen taustalla on usein toiminnallinen häiriö tai epäsymmetrinen kuormitus ja askellusvirheet. Alaraajatutkimuksessa selvitetään ongelmat kipujen ja oireiden taustalla, ongelma ei ole aina juuri siellä missä kipu on.

Jalkaterän, alaraajan ja selän toimintaa tutkitaan ilman kuormitusta, seisoma-asennossa sekä havainnoidaan liikkumista mm. kävely- ja juoksutekniikkaa käyttäen esimerkiksi apuna videointia.

Tutkimuksen perusteella laaditaan hoitosuunnitelma, johon voi liittyä jatkofysioterapiakäyntejä ja kotiharjoitteluohjeet. Ongelmasta riippuen voidaan hoitona käyttää muun muassa liikehallintaharjoitteita, manuaalista käsittelyä ja nivelten mobilisointia, faskiakäsittelyä sekä kinesioteippausta. Tarvittaessa voidaan suositella myös tukipohjallisten hankintaa tukemaan jalkaterän asentoa.

Meillä Kajaanissa alaraajatutkimuksia tekee fysioterapeutti Antti Rusanen.

Meiltä ikääntyvien toimintakyky- ja voimavarakartoituksia

Meiltä voit tilata ikääntyvän toimintakyky- ja voimavarakartoituksen kotiin. Fysios Mehiläinen Kajaanissa kartoituksia tekee fysioterapeutit Taija Ahosola ja Sofia Ärjä. Kysy lisää ja ajanvaraukset puhelimitse 08 623 120 tai 010 237 700.

Meiltä myös jalkahoitoja

Meiltä saat myös jalkahoidot toimipisteellämme sekä kotikäyntinä! Jalkahoidon kotikäyntinä voit varata numerosta 010 237 700 tai 08 263 120. Ajanvaraukset perusjalkahoitoon vastaanotollamme puhelimitse ja myös nettiajanvaraus on mahdollista.