Fysioterapia Kajaani

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiaa Kajaanissa

Fysios tarjoaa fysioterapiaa Kajaanissa kahdessa toimipisteessä. Toimipisteemme sijaitsevat Kajaanin ydinkeskustassa osoitteessa Lönnrotinkatu 14 sekä Teppanassa Kuurnantie 9-11. Fysioterapeuteillamme Kajaanissa on laaja-alaista osaamista ja he ovat kokeneita alan ammattilaisia.

Tarjoamme fysioterapiaa Kajaanissa niin lapsille, aikuisille kuin ikäihmisillekin. Molemmissa Kajaanin toimipisteissä on laaja valikoima erilaisia fysioterapiapalveluita ja meiltä saa myös lymfaterapiaa, hierontaa ja akupunktiota.

Fysios Kajaani on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan, aikuisneurologiseen fysioterapiaan ja geriatriseen fysioterapiaan. Toimipisteestä voi tilata fysioterapia- ja hierontapalveluita myös asiakkaan kotiin ja hoivapalveluyksiköihin. Fysios Kajaanissa tarjoamme myös ryhmäliikuntaa.

Fysios Kajaani Kuurnantiellä on pitkät asiakassuhteet ja henkilökunta on ammattitaitoinen, iloinen ja osaava. Kuurnantie on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, neurologiseen fysioterapiaan ja toimipisteellä on pitkä kokemus lymfaterapiasta. Fysios Kuurnantie tarjoaa myös geriatrista fysioterapiaa ja kotikäyntejä.

Palvelumme Kajaanissa

Fysios Kajaanin toimipisteet

Fysios Kajaani - fysioterapeuttimme auttavat sinua

Fysios on kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Kajaanin lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä 850 terapia-alan ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Kajaaniin?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Fysios Kajaani
Lönnrotinkatu 14, 87100, Kajaani

Fysios Kajaani
Lönnrotinkatu 14, 87100, Kajaani
Fysios Kajaani Kuurnantie
Kuurnantie 9-11, 87200, Kajaani
Fysios Kajaani Kuurnantie
Kuurnantie 9-11, 87200, Kajaani

Me soitamme sinulle

Voit myös jättää meille soittopyynnön, niin otamme yhteyttä. Jätä numerosi oheiseen laatikkoon, soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.