Vastaanotot
  • 1.9 alkaen Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

49

EUR

Fysioterapia

45 min

59

EUR

Fysioterapia

60 min

Uutta meillä: Askel- /alaraajatutkimus

Meillä Kajaanissa alaraajatutkimuksia tekee fysioterapeutti Antti Rusanen.

Meiltä myös jalkahoitoja!

Meiltä saat myös jalkahoidot toimipisteellämme sekä kotikäyntinä! Jalkahoidon kotikäyntinä voit varata numerosta 010 237 700 tai 08 263 120. Ajanvaraukset perusjalkahoitoon vastaanotollamme puhelimitse ja myös nettiajanvaraus on mahdollista.

Fysioterapia Kajaani

Fysioterapiaa Kajaanissa tarjoaa Fysios Kajaani. Tarjoamme monipuolisia fysioterapiapalveluita Kajaanin ydinkeskustassa osoitteessa Lönnrotinkatu 14. Toimitiloissamme on yläkerrassa neljä hoitohuonetta, valoisat vastaanotto- ja odotustilat asiakkaille sekä WC:t ala- ja yläkerrassa. Alakerrassamme on jalkahoitotila sekä esimerkiksi ryhmäliikuntoihin soveltuva harjoittelutila. 

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan, aikuisneurologiseen fysioterapiaan ja geriatriseen fysioterapiaan. Seniorikuntoutus Akseli ja Elina on entinen sivutoiminimemme liittyen ikääntyvien kuntoutukseen. Meiltä voi tilata fysioterapia- ja hierontapalveluita myös asiakkaan kotiin ja hoivapalveluyksiköihin. Hoivakoteihin tarjoamme muistikuntoutusryhmiä. Voit kysyä lisää palvelunumerostamme tai vastaavalta fysioterapeutilta: Jenni Juntunen p. 050 4543285.

Palvelutarjontaamme kuuluvat myös hieronta, akupunktio, jalkahoidot, lymfaterapia ja alaraaja-/askeltutkimukset. Asiakkaita on vastaanottamassa monipuolisen osaamisen omaava henkilöstö ja pidämme yllä ammattitaitoamme kouluttautumalla säännöllisesti.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toteutamme neurologista fysioterapiaa sekä allasterapiaa aikuisille. Allasterapiat toteutetaan Kajaanin kaupungin vesiliikuntakeskus Kaukavedessä. Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen osalta meillä on käytössä terapeuttiparimalli, mikä tarkoittaa sitä, että halutessaan kuntoutujalle nimetään vastuuterapeutin lisäksi yksi tai useampi fysioterapeutti toteuttamaan kuntoutusta.

Harjoittelumahdollisuudet

Yläkerrassamme on esteetön harjoittelusali, jossa harjoitellaan yhdessä terapeutin kanssa. Asiakkaillamme on mahdollisuus käyttää saliamme veloituksetta omatoimiseen harjoitteluun, jos asiakkaalla on fysioterapiajakso käynnissä.

Saliltamme löytyy monipuolista välineistöä kuntoutukseen ja tasapainoharjoitteluun, TechnoGym kuntosalilaitteita ja NuStep -stepperi, joka mahdollistaa myös pyörätuolilla liikkuvien asiakkaiden monipuolisen harjoittelun.

Toteutamme ryhmäliikuntoja yhteistyössä paikallisten yhdistysten kanssa ja lisäksi meillä on tarjolla ikäihmisille suunnattuja voima- ja tasapainoryhmiä. Tutustu ryhmiin ja ilmoittaudu täällä >>

Sijainti ja saapuminen

Fysios Kajaani sijaitsee Lönnrotinkadulla katutasossa. Sisäänkäynnillä on liuska ja tukikaide pyörätuolia ja rollaattoria käyttäville. Maksullinen pysäköinti Pohjolankadulla, josta löytyy myös kaksi invapysäköintipaikkaa.

Lähin bussipysäkki Pohjolankadulla noin 100m päässä. Kajaanin palveluliikenne Pikku-Pete pysähtyy myös toimipisteen lähettyville Pohjolankadulle.

Maksutavat

Pankki-/luottokortti. Smartum, Epassi ja Eazybreak.

Uutta meillä: Askel- /alaraajatutkimus

Jalkaterän, alaraajan tai selkäkipujen taustalla on usein toiminnallinen häiriö tai epäsymmetrinen kuormitus ja askellusvirheet. Alaraajatutkimuksessa selvitetään ongelmat kipujen ja oireiden taustalla, ongelma ei ole aina juuri siellä missä kipu on.

Jalkaterän, alaraajan ja selän toimintaa tutkitaan ilman kuormitusta, seisoma-asennossa sekä havainnoidaan liikkumista mm. kävely- ja juoksutekniikkaa käyttäen esimerkiksi apuna videointia.

Tutkimuksen perusteella laaditaan hoitosuunnitelma, johon voi liittyä jatkofysioterapiakäyntejä ja kotiharjoitteluohjeet. Ongelmasta riippuen voidaan hoitona käyttää muun muassa liikehallintaharjoitteita, manuaalista käsittelyä ja nivelten mobilisointia, faskiakäsittelyä sekä kinesioteippausta. Tarvittaessa voidaan suositella myös tukipohjallisten hankintaa tukemaan jalkaterän asentoa.

Meillä Kajaanissa alaraajatutkimuksia tekee fysioterapeutti Antti Rusanen.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia Personal training Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Suspensiohoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia

Voima- ja tasapainoryhmämme alkavat viikolla 36 ja ilmoittautuminen on käynnissä.

Maanantain ryhmä 6.9. alkaen klo 10.00-11.00

Torstain ryhmä 9.9. alkaen klo 11.00-12.00


Ryhmän hinta on Kajaanin kaupungin +65v liikuntapassilla 75 euroa ja ilman passia 90 euroa. Hinta sisältää 15 ryhmäkertaa.

Harjoituskerrat sisältävät fysioterapeutin ohjaamana monipuolisia tasapaino- ja lihasvoimaharjoituksia, joissa käytetään erilaisia välineitä ja laitteita alku- ja loppuverryttelyineen.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut numerosta 08 623 120 tai 010 237 700. Tervetuloa!

Seniorikuntoutus Akseli ja Elina

Seniorikuntoutus Akseli ja Elina on entinen sivutoiminimemme ikääntyneiden palveluihin liittyen. Olemme erikoistuneet geriatriseen fysioterapiaan eli ikääntyneiden fysioterapiaan Kajaanissa.

Fysios Kajaani sisäänkäynti
Fysios Kajaani hoitohuone
Fysios Kajaani sali
Fysios Kajaani

Julkiset kulkuyhteydet

Bussipysäkki Pohjolankadulla noin 100m päässä. Kajaanin palveluliikenne Pikku-Pete pysähtyy toimipisteen lähettyville Pohjolankadulle.

Paikoitusalueet

Kiekollinen (3h) pysäköinti torilla. Maksullinen pysäköinti Pikkupohjolankadulla.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Ei. Tukikahvat yläkerran wc:ssä

Hissi

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa