Vastaanotot
  • 1.9 alkaen Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

45

EUR

Fysioterapia

45 min

55

EUR

Fysioterapia

60 min

Uutta meillä: Askel- /alaraajatutkimus

Meillä Kajaanissa alaraajatutkimuksia tekee fysioterapeutti Antti Rusanen.

Meiltä nyt myös jalkahoitoja 2.6. alkaen!

Jalkahoitaja ottaa vastaan toimipisteellämme aina keskiviikkoisin. Aikoja voi varata toimipisteemme omasta numerosta 08 623 120 tai 010 237 700. Myös nettiajanvaraus on mahdollista

Fysioterapia Kajaani

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia fysioterapiapalveluita Kajaanissa. Toimintamme painopiste on tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiassa. Toimipisteemme sijaitsee Kajaanin ydinkeskustassa katutasossa osoitteessa Lönnrotinkatu 14.

Palvelumme

Olemme erikoistuneet työfysioterapiaan, aikuisneurologiseen fysioterapiaan sekä geriatriseen fysioterapiaan.

Lisäksi palveluihimme kuuluvat mm.


Teemme myös fysioterapiakäyntejä asiakkaiden koteihin sekä hoivapalveluyksiköihin. Voit kysyä lisää palvelunumerostamme tai vastaavalta fysioterapeutilta: Jenni Juntunen p. 050 4543285.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toteutamme aikuisten neurologista fysioterapiaa sekä allasterapiaa Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena sekä itsemaksaville asiakkaille.

Uutta meillä: Askel- /alaraajatutkimus

Jalkaterän, alaraajan tai selkäkipujen taustalla on usein toiminnallinen häiriö tai epäsymmetrinen kuormitus ja askellusvirheet. Alaraajatutkimuksessa selvitetään ongelmat kipujen ja oireiden taustalla, ongelma ei ole aina juuri siellä missä kipu on.

Jalkaterän, alaraajan ja selän toimintaa tutkitaan ilman kuormitusta, seisoma-asennossa sekä havainnoidaan liikkumista mm. kävely- ja juoksutekniikkaa käyttäen esimerkiksi apuna videointia.

Tutkimuksen perusteella laaditaan hoitosuunnitelma, johon voi liittyä jatkofysioterapiakäyntejä ja kotiharjoitteluohjeet. Ongelmasta riippuen voidaan hoitona käyttää muun muassa liikehallintaharjoitteita, manuaalista käsittelyä ja nivelten mobilisointia, faskiakäsittelyä sekä kinesioteippausta. Tarvittaessa voidaan suositella myös tukipohjallisten hankintaa tukemaan jalkaterän asentoa.

Meillä Kajaanissa alaraajatutkimuksia tekee fysioterapeutti Antti Rusanen.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia Personal training Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Suspensiohoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia

Voima- ja tasapainoryhmämme alkavat viikolla 36 ja ilmoittautuminen on käynnissä.

Maanantain ryhmä 6.9. alkaen klo 10.00-11.00

Torstain ryhmä 9.9. alkaen klo 11.00-12.00


Ryhmän hinta on Kajaanin kaupungin +65v liikuntapassilla 75 euroa ja ilman passia 90 euroa. Hinta sisältää 15 ryhmäkertaa.

Harjoituskerrat sisältävät fysioterapeutin ohjaamana monipuolisia tasapaino- ja lihasvoimaharjoituksia, joissa käytetään erilaisia välineitä ja laitteita alku- ja loppuverryttelyineen.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut numerosta 08 623 120 tai 010 237 700. Tervetuloa!

Seniorikuntoutus Akseli ja Elina

Seniorikuntoutus Akseli ja Elina on entinen sivutoiminimemme ikääntyneiden palveluihin liittyen. Olemme erikoistuneet geriatriseen fysioterapiaan eli ikääntyneiden fysioterapiaan Kajaanissa.

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Kiekollinen (3h) pysäköinti torilla. Maksullinen pysäköinti Pikkupohjolankadulla.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Hissi

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa