Fysios Kajaani Kuurnantie

Kuurnantie 9-11

87200 Kajaani

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysioterapia Kajaani Kuurnantie

Teppanan Fysikaalinen hoitolaitos on nyt Fysios Kajaani Kuurnantie.


Fysios Kajaani Kuurnantie tarjoaa monipuolisia fysioterapiapalveluita Kajaanissa. Meillä on pitkät asiakassuhteet ja henkilökuntamme on ammattitaitoinen, iloinen ja osaava. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, neurologiseen fysioterapiaan ja meillä on pitkä kokemus lymfaterapiasta.

Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti ja palveluihimme kuuluvat mm. yksilöllinen fysioterapia, fysikaaliset hoidot, lymfaterapia ja vaativa lääkinnällinen kuntoutus. Teemme myös geriatrista fysioterapiaa ja kotikäyntejä. Toimipisteemme sijaitsee katutasossa.

Toimipisteemme hoitolaitteita ovat mm. LPG, Stendo, HuberMotion, Chattanoga advance intelligence US/sähköhoitolaite, LymphaTouch ja lämpöpakkaukset.


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Yksilöfysioterapia

Allasterapia

Meillä on huomioitu kaikki asiakasryhmät. Toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. soutulaite, juoksumatto, istuma crosstreiner, thera treiner, kuminauhat, kepit, pallot, terapipallot ja -rullat, jumppamatot, tasapainoalustat sekä HuberMotion.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä: fysioterapeutti Eija Karppinen, 044 2592056.

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloistamme löytyy verholla eristetty tila. Laitteilla harjoittelu tapahtuu terapeutin valvonnassa. Pääsy on esteetön.

Tilan varustukseen kuuluu juoksumatto, soutulaite, istuma crosstreiner, hoitopöytä, puolapuut, ther treiner, tasapainoalustoja, steppilautoja, erikokoisia terapiapalloja, kahvakuulia, sauvoja, rullia, pieni trampoliini, kuminauhoja ja muita pieniä välineitä. Erillisessä tilassa meillä on HuberMotion -laite.

Meiltä ikääntyvien toimintakyky- ja voimavarakartoituksia!

Meiltä voit tilata ikääntyvän toimintakyky- ja voimavarakartoituksen kotiin. Fysios Kajaani Kuurnantien toimipisteessä kartoituksia tekee fysioterapeutti Taija Ahosola. Kysy lisää ja ajanvaraukset puhelimitse 010 237 700.

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Kajaani