Vastaanotot
  • Ma - To 08:00-19:00
  • Pe 08:00-14:00
Terapeuttia

0

72

EUR

Fysioterapia

45 min

83

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Varaa aika

Fysioterapia Kauniainen

FysioSporttis on nyt Fysios

Fysios Kauniainen entinen FysioSporttis Kauniainen sijaitsee Kauppakeskus Granin 2-tasolla, Kauniaisten keskustassa. Toimipiste on hyvien kulkuyhteyksien päässä, lähellä asemaa ja bussipysäkkejä. Toimipiste on varustettu inva-liuskalla ja tiloista löytyy inva-WC. Ostoskeskuksen 2-tason maksuttomalle parkkipaikalle pääsee alaparkkipaikalta ajoliuskaa pitkin. 2-tasolle pääsee myös hissillä. Taksilla ja autolla pääsee tarvittaessa ovelle.

Käytössämme on mm. LPG-laite, kävelyvaljaat ja TherapyMaster sekä monipuolisesti muita erityisesti kuntoutukseen soveltuvia apuvälineitä. Lisäksi tiloista löytyy kävelymattoja ja kuntopyöriä sekä iso määrä erilaisia terapiapalloja, nauhoja ym.

Vi betjänar också på svenska.

Fysiosporttis är nu en del av landsomfattande fysioterapikedjan Fysios. Namnet ändras, men samma bekanta proffs tar hand om dig. Inget ärende eller besvär är för litet eller för stort för oss. Välkommen!

Våra proffs hjälper dig: Med nack-, rygg-, axel- och knäsmärtor, rehabilitering efter en olycka samt med vardagen, då en sjukdom eller bestående skada orsakar nedsatt funktionsförmåga. Boka tid enkelt 010 237 700!

Kuntosali

Fysioterapiatilojen lisäksi Kauniaisista löytyy kuntosali toiminnalliseen harjoitteluun. Salia voi hyödyntää myös omatoimiseen harjoitteluun toimipisteen aukioloaikoina. Salissa on ikäihmisille suunnitellut HUR:n ilmanpaineella toimivat laitteet. Voit hankkia kortin kätevästi soittamalla 0102377010. Hinta 20e/kk. Toimitamme kulkukortin kotiisi veloituksetta muutamassa päivässä. Kortin voi hankkia myös asiakaspalvelupisteestä.


MAKSUTAVAT

Veloitamme asiakkaan terapiakäynnin laskulla. Maksuvälineinä toimivat myös Smartum-setelit, Tyky- ja Virikesetelit sekä ePassi.

Julkiset kulkuyhteydet

Kauniaisten rautatieasemalta 200m

Paikoitusalueet

Ilmainen 2 h pysäköintikiekolla

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

2. krs, kauppakeskus Granin ylätasanteella