Vastaanotot
  • Ma - To 08:00-19:00
  • Pe 08:00-14:00
Asiakaspalvelu
  • Ma 9:00: 9:15
Terapeuttia

0

69

EUR

Fysioterapia

45 min

79

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Heti vapaat ajat

Julkiset kulkuyhteydet

Kauniaisten rautatieasemalta 200m

Paikoitusalueet

Ilmainen 2 h pysäköintikiekolla

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

2. krs, kauppakeskus Granin ylätasanteella

Varaa aika

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Askeltutkimus Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito KELA-kuntoutus Kinesioteippaus LPG-terapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Maitland Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia

Fysioterapia Kauniainen

FysioSporttis on nyt Fysios

Fysios Kauniainen entinen FysioSporttis Kauniainen sijaitsee Kauppakeskus Granin 2-tasolla, Kauniaisten keskustassa. Toimipiste on hyvien kulkuyhteyksien päässä, lähellä asemaa ja bussipysäkkejä. Toimipiste on varustettu inva-liuskalla ja tiloista löytyy inva-WC. Ostoskeskuksen 2-tason maksuttomalle parkkipaikalle pääsee alaparkkipaikalta ajoliuskaa pitkin. 2-tasolle pääsee myös hissillä. Taksilla ja autolla pääsee tarvittaessa ovelle.

Käytössämme on mm. LPG-laite, kävelyvaljaat ja TherapyMaster sekä monipuolisesti muita erityisesti kuntoutukseen soveltuvia apuvälineitä. Lisäksi tiloista löytyy kävelymattoja ja kuntopyöriä sekä iso määrä erilaisia terapiapalloja, nauhoja ym.

Kuntosali

Fysioterapiatilojen lisäksi Kauniaisista löytyy kuntosali toiminnalliseen harjoitteluun. Salia voi hyödyntää myös omatoimiseen harjoitteluun toimipisteen aukioloaikoina. Salissa on ikäihmisille suunnitellut HUR:n ilmanpaineella toimivat laitteet. Voit hankkia kortin kätevästi verkkokaupastamme. Toimitamme kulkukortin kotiisi veloituksetta muutamassa päivässä. Kortin voi hankkia myös asiakaspalvelupisteestä.

Helpoiten pääset alkuun START-paketilla, joka sisältää fysioterapeutin laatiman henkilökohtaisen harjoitteluohjelman, laiteopastuksen sekä yhden kuukauden salikortin. Voit hankkia START-paketin suoraan verkkopalvelustamme klikkaamalla TÄSTÄ.

Verkkokauppa

Katso hinnat ja hanki kortti kätevästi suoraan verkkokaupastamme alla olevan napin kautta.