Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-17.00
Terapeuttia

0

50

EUR

Fysioterapia

45 min

54

EUR

Fysioterapia

60 min

Muutamme!

Fysios Kemi muuttaa uusiin tiloihin 31.5.2021 alkaen. Uusi osoitteemme on Kauppakatu 8, 94100 Kemi (sisäänkäynti on osoitteesta Valtakatu 19). Tervetuloa!

Fysioterapia Kemi

Muutamme! Fysios Kemi muuttaa uusiin tiloihin 31.5.2021 alkaen. Uusi osoitteemme on Kauppakatu 8 (sisäänkäynti on osoitteesta Valtakatu 19). Tervetuloa!

Olemme luotettava, korkeatasoista ja laadukasta fysioterapiaa tuottava yritys Meri-Lapin alueella. Suurin asiakkaamme on Kela, mutta tuotamme myös fysioterapiapalveluita vakuutusyhtiöille ja terveyskeskuksille. Palveluihimme kuuluu perusfysioterapian lisäksi mm. kipufysioterapia, hieronta, akupunktio, faskia-käsittely, lasten Tule-fysioterapia, neurologinen kuntoutus (sekä aikuisille että lapsille) sekä allasterapia.

Meille voi hakeutua myös itsemaksavana, lähetteellä tai ilman.

Meille jokainen on tärkein. Tervetuloa!

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Maitland NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia Vauvaterapeutti neurotrack lantionpohjan tutkimus Äitiysfysioterapia

MAKSUTAVAT

Meillä käyvät maksuvälineinä pankkikortti, luottokortti ja ePassi.

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Kiekollinen pysäköinti: Täikön parkkipaikka (2h), City Kulman parkkipaikka (1h) tai kadunvarrella (p-aika vaihtelee).

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ovikello, raput, kerros

Keskellä kävelykatua, inva-taksilla pääsee toimipisteen eteen.