Kemi Fysios Kemi

Kauppakatu 8 (sisäänkäynti osoitteesta Valtakatu 19), 94100 Kemi

Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, niin soitathan asiakaspalveluumme p. 010 237 700.

Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-17.00
Terapeuttia

0

50

EUR

Fysioterapia

45 min

54

EUR

Fysioterapia

60 min

Olemme muuttaneet!

Fysios Kemi on muuttanut uusiin tiloihin 31.5.2021 alkaen. Uusi osoitteemme on Kauppakatu 8, 94100 Kemi (sisäänkäynti on osoitteesta Valtakatu 19). Tervetuloa!

Fysioterapia Kemi

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin 31.5.2021 alkaen. Uusi osoitteemme on Kauppakatu 8 (sisäänkäynti on osoitteesta Valtakatu 19). Tervetuloa!

Olemme luotettava, korkeatasoista ja laadukasta fysioterapiaa tuottava yritys Meri-Lapin alueella.

Palvelumme

Palveluihimme kuuluu fysioterapian lisäksi erikoisosaamista mm.

- kipufysioterapia
urheilufysioterapia ja valmennus
- ikäihmisten fysioterapia
- hieronta
- akupunktio
- faskia-käsittely
- lasten Tule-fysioterapia ja liikunnanohjaukset
- fysioterapia maksusitoumuksella (esim. vakuutusyhtiöiden ja terveyskeskuksien)

Meillä on laaja alaisesti osaamista työyhteisössä, joten voimme tarvittaessa konsultoida kollegaa. Lisäksi kipuasiakkaille käytössä on kiputiimi, joka koostuu 4 fysioterapeutista, jotka ovat erikoistuneet kipufysioterapiaan.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toteutamme neurologista fysioterapiaa ja allasterapiaa sekä aikuisille että lapsille Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena, terveyskeskuksien maksusitoumuksilla sekä itsemaksaville asiakkaille. Neurologista fysioterapiaa toteutamme pariterapeutti-mallilla, jolloin asiakas saa kahden fysioterapeutin tuen omalle kuntoutuspolulleen. Liikuntakokeilujen monipuolisessa toteuttamisessa meillä on jo pitkät perinteet (muun muassa erätaidot, pallopelit, sovellettu alppihiihto ja muut talvilajit, melonta- ja vesilajit sekä kuntosaliharjoittelu).

Uusina palveluina meillä on alkanut tai alkamassa:

- Lasten motoriikkakaruselli, jossa fysioterapeutti tukee ja ohjaa kehonkäytön haasteissa. (MYÖS ILMAN LÄÄKÄRIN LÄHETETTÄ)

- Urheilujoukkueille meillä on startannut pilottimalli lihastasapainokartoituksien testaukseen, jolla pyritään kehittämään urheilijoiden fyysisiä ominaisuuksia ja ennaltaehkäisemään loukkaantumisia.

- Uusien toimitilojen ansiosta otamme toiveita erilaisista palveluista vastaan erittäin mielellämme.

Harjoittelumahdollisuudet

Ryhmäliikuntojen toteuttamisessa meiltä löytyy osaamista lasten- ja nuorten ryhmistä, urheilujoukkue ohjauksista, erityisryhmien ohjaamisesta, kuntosali-, selkä- ja kipuryhmistä ja allasterapiaryhmistä.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Kemi sijaitsee Kauppakadulla ja toimipisteen sisäänkäynti on Valtakadulta Kotipizzan ja Bombuksen välisestä luiskasta.

Sekä Valtakadun että Kauppakadun puolella 1 h parkkikiekkopaikat ja noin 100 metrin päässä linja-autoaseman parkkipaikka, jossa ei aikarajaa.

Maksutavat

Meillä käyvät maksuvälineinä pankkikortti, luottokortti, ePassi, Edenred ja Smartum.


Toteutamme terapiaa toimipisteen lisäksi mm. kuntosaleilla, palvelutaloissa ja kotikäynteinä. Kysy asiasta lisää yleisestä palvelunumerosta tai vastaavalta fysioterapeutilta Ville Rönkkömäeltä 044 5353461.

Meille jokainen on tärkein. Tervetuloa!

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Maitland NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia neurotrack lantionpohjan tutkimus Äitiysfysioterapia

Fysios Kemi

Fysios Kemi Kauppakatu 8
Fysios Kemi ulko-ovi Valtakatu 19
Fysios Kemi vastaanotto
Fysios Kemi hoitohuone 1
Fysios Kemi hoitohuone 2

Julkiset kulkuyhteydet

-

Paikoitusalueet

Kiekollinen pysäköinti: Valtakatu ja Kauppakatu (1h), linja-autoaseman parkkipaikalla ei ole aikarajaa

Esteettömyys

-

Inva-WC

Kyllä

Hissi

-

Ovikello, raput, kerros

Valtakadulla kulku luiskaa pitkin tasanteelle, jossa meidän ulko-ovi.