Fysios Mehiläinen Kemi

sisäänkäynti osoitteesta Valtakatu 19

Kauppakatu 8

94100 Kemi

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Toimipiste on auki tilanteen mukaan, teemme paljon kotikäyntejä.

Fysios Mehiläinen Kemi on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Kemi

Olemme luotettava, korkeatasoista ja laadukasta fysioterapiaa tuottava yritys Meri-Lapin alueella. Teemme sekä tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa että neurologista fysioterapiaa ja allasterapiaa. Laaja osaaminen ja jatkuva kouluttautuminen takaavat asiakkaalle osaavat kuntoutusalan ammattilaiset tukemaan kuntoutusta.

Neurologisella puolella käytössämme on pariterapeutti malli, jonka ansiosta kuntoutuja saa kaksi ammattilaista tuekseen ja tule -puolella on konsultaation mahdollisuus, jolloin saadaan toimipisteen fysioterapeuttien laaja osaaminen asiakkaan tueksi.

Lisäksi toimipisteemme palveluihin kuuluu myös urheiluvalmennus ja joukkueiden harjoittelun ohjaus. Lasten fysioterapianäitiys- ja lantionpohja fysioterapian sekä OMT-fysioterapian osaaminen on korkealla tasolla. Myös kipufysioterapiasta meillä on pitkä kokemus ja kouluttautuminen. Kipufysioterapiassa meillä on käytössä yhdessä Fysios Tornion toimipisteen kanssa kiputiimi, joka koostuu 3 fysioterapeutista. Palveluihimme kuuluu myös hieronta.

Miksi tulla juuri meille? Meillä on selkeä ja käytännössä testattu polku aktiiviseen kuntoutukseen, jossa huomioidaan myös tarpeen mukaan manuaaliset käsittelyt kuntoutumisen tueksi. Lisäksi fysioterapiajakson aikana tai sen jälkeen pystymme ohjaamaan aktiivisessa elämäntavassa sekä ohjaamaan harrastusten pariin. Lisäksi käytössämme on kattava yhteistyöverkosto paikallisesti sekä valtakunnallisesti. Neurologisen kuntoutuksen puolella alueen laajin kokemus sekä lajivaihtoehdot liikunta- ja harrastuskokeiluihin.

Toteutamme terapiaa toimipisteen lisäksi mm. kuntosaleilla, palvelutaloissa ja kotikäynteinä. Kysy asiasta lisää yleisestä palvelunumerosta tai vastaavalta fysioterapeutilta Ville Rönkkömäeltä p. 044 5353461.

Toteutamme neurologista fysioterapiaa ja allasterapiaa sekä aikuisille että lapsille Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena, terveyskeskuksien maksusitoumuksilla sekä itsemaksaville asiakkaille. Neurologista fysioterapiaa toteutamme pariterapeutti-mallilla, jolloin asiakas saa kahden fysioterapeutin tuen omalle kuntoutuspolulleen. Liikuntakokeilujen monipuolisessa toteuttamisessa meillä on jo pitkät perinteet (muun muassa erätaidot, pallopelit, sovellettu alppihiihto ja muut talvilajit, melonta- ja vesilajit sekä kuntosaliharjoittelu).

Toimipisteessä on huomioitu asiakkaat kokonaisvaltaisesti. Löytyy välineitä sekä aikuis- että lapsikuntoutujille. Neurologisille asiakkaille tarvittaessa käytössä leveä neurologiseen kuntoutukseen tarkoitettu hoitopöytä ja ja 3 neliön tatami lattiatason harjoitteluun. Lisäksi meiltä löytyy kävelynojapuut, puolapuut, vapaita painoja sekä kuntopalloja. 

Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, niin soitathan asiakaspalveluumme p. 010 237 700. Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Ville Rönkkömäki, p. 044 5353461 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Esteetön LHT-sali käytössä terapian aikana sekä erikseen sovittaessa voi tulla lämmittelemään ennen terapiaa. Sali ei käytössä ulkopuolisille. Toimipisteen salilla on mahdollista harjoitella kehonpainolla, vapailla painoilla sekä kuntopalloilla.

Kestävyyskunnon harjoittelu onnistuu juoksumatolla ja selkänojallisella kuntopyörällä. Sekä perusharjoitteet että haastavammat harjoitteet onnistuvat meillä, mutta tarvittaessa harjoittelun ohjaaminen onnistuu paikallisilla kuntosaleilla.

Ryhmäliikuntojen toteuttamisessa meiltä löytyy osaamista lasten- ja nuorten ryhmistä, urheilujoukkue ohjauksista, erityisryhmien ohjaamisesta, kuntosali-, selkä- ja kipuryhmistä ja allasterapiaryhmistä.

Fysios Mehiläinen Kemin asiakkaat suosittelevat

Kokemuksia Fysios Mehiläinen Kemi

CP-vammaisen asiakkaan kokemuksia neurologisesta fysioterapiasta

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän