Kemi Fysios Kemi

Kauppakatu 8 (sisäänkäynti osoitteesta Valtakatu 19), 94100 Kemi

Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, niin soitathan asiakaspalveluumme p. 010 237 700.

Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-17.00
Terapeuttia

0

52

EUR

Fysioterapia

45 min

58

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Kemi

Olemme luotettava, korkeatasoista ja laadukasta fysioterapiaa tuottava yritys Meri-Lapin alueella. Teemme sekä tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa että neurologista fysioterapiaa ja allasterapiaa. Laaja osaaminen ja jatkuva kouluttautuminen takaavat asiakkaalle osaavat kuntoutusalan ammattilaiset tukemaan kuntoutusta.

Neurologisella puolella käytössämme on pariterapeutti malli, jonka ansiosta kuntoutuja saa kaksi ammattilaista tuekseen ja tule -puolella on konsultaation mahdollisuus, jolloin saadaan toimipisteen fysioterapeuttien laaja osaaminen asiakkaan tueksi.

Lisäksi toimipisteemme palveluihin kuuluu myös urheiluvalmennus ja joukkueiden harjoittelun ohjaus. Lasten fysioterapian sekä äitiys- ja lantionpohja fysioterapian osaaminen on korkealla tasolla. Myös kipufysioterapiasta meillä on pitkä kokemus ja kouluttautuminen. Kipufysioterapiassa meillä on käytössä yhdessä Fysios Tornion toimipisteen kanssa kiputiimi, joka koostuu 4 fysioterapeutista.

Miksi tulla juuri meille? Meillä on selkeä ja käytännössä testattu polku aktiiviseen kuntoutukseen, jossa huomioidaan myös tarpeen mukaan manuaaliset käsittelyt kuntoutumisen tueksi. Lisäksi fysioterapiajakson aikana tai sen jälkeen pystymme ohjaamaan aktiivisessa elämäntavassa sekä ohjaamaan harrastusten pariin. Lisäksi käytössämme on kattava yhteistyöverkosto paikallisesti sekä valtakunnallisesti. Neurologisen kuntoutuksen puolella alueen laajin kokemus sekä lajivaihtoehdot liikunta- ja harrastuskokeiluihin.

Toteutamme terapiaa toimipisteen lisäksi mm. kuntosaleilla, palvelutaloissa ja kotikäynteinä. Kysy asiasta lisää yleisestä palvelunumerosta tai vastaavalta fysioterapeutilta Ville Rönkkömäeltä p. 044 5353461.

Palvelumme


Meillä on laaja alaisesti osaamista työyhteisössä, joten voimme tarvittaessa konsultoida kollegaa. Lisäksi kipuasiakkaille käytössä on kiputiimi, joka koostuu 4 fysioterapeutista, jotka ovat erikoistuneet kipufysioterapiaan.

Uusina palveluina meillä on alkanut tai alkamassa:

- Lasten motoriikkakaruselli, jossa fysioterapeutti tukee ja ohjaa kehonkäytön haasteissa (myös ilman lääkärin lähetettä).
- Urheilujoukkueille meillä on startannut pilottimalli lihastasapainokartoituksien testaukseen, jolla pyritään kehittämään urheilijoiden fyysisiä ominaisuuksia ja ennaltaehkäisemään loukkaantumisia.
- Uusien toimitilojen ansiosta otamme toiveita erilaisista palveluista vastaan erittäin mielellämme.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toteutamme neurologista fysioterapiaa ja allasterapiaa sekä aikuisille että lapsille Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena, terveyskeskuksien maksusitoumuksilla sekä itsemaksaville asiakkaille. Neurologista fysioterapiaa toteutamme pariterapeutti-mallilla, jolloin asiakas saa kahden fysioterapeutin tuen omalle kuntoutuspolulleen. Liikuntakokeilujen monipuolisessa toteuttamisessa meillä on jo pitkät perinteet (muun muassa erätaidot, pallopelit, sovellettu alppihiihto ja muut talvilajit, melonta- ja vesilajit sekä kuntosaliharjoittelu).

Toimipisteessä on huomioitu asiakkaat kokonaisvaltaisesti. Löytyy välineitä sekä aikuis- että lapsikuntoutujille. Neurologisille asiakkaille tarvittaessa käytössä leveä neurologiseen kuntoutukseen tarkoitettu hoitopöytä ja ja 3 neliön tatami lattiatason harjoitteluun. Lisäksi meiltä löytyy kävelynojapuut, puolapuut, vapaita painoja sekä kuntopalloja.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Ville Rönkkömäki p. 044 5353461.

Harjoittelumahdollisuudet

Esteetön LHT-sali käytössä terapian aikana sekä erikseen sovittaessa voi tulla lämmittelemään ennen terapiaa. Sali ei käytössä ulkopuolisille. Toimipisteen salilla on mahdollista harjoitella kehonpainolla, vapailla painoilla sekä kuntopalloilla.

Kestävyyskunnon harjoittelu onnistuu juoksumatolla ja selkänojallisella kuntopyörällä. Sekä perusharjoitteet että haastavammat harjoitteet onnistuvat meillä, mutta tarvittaessa harjoittelun ohjaaminen onnistuu paikallisilla kuntosaleilla.

Ryhmäliikuntojen toteuttamisessa meiltä löytyy osaamista lasten- ja nuorten ryhmistä, urheilujoukkue ohjauksista, erityisryhmien ohjaamisesta, kuntosali-, selkä- ja kipuryhmistä ja allasterapiaryhmistä.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Kemi sijaitsee Kauppakadulla ja toimipisteen sisäänkäynti on Valtakadulta Kotipizzan ja Bombuksen välisestä luiskasta. Toimipiste sijaitsee sisäpihalla ylätasanteella.

Sekä Valtakadun että Kauppakadun puolella 1 h parkkikiekkopaikat ja noin 100 metrin päässä linja-autoaseman parkkipaikka, jossa ei aikarajaa. Lähimmille pysäkeille noin 300 metrin matka. Katso tarkemmat ajankohtaiset julkisenliikenteen tiedot täältä.

Maksutavat

Meillä käyvät maksuvälineinä lasku, pankkikortti, luottokortti, ePassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum.


Meille jokainen on tärkein. Tervetuloa!

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Maitland NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Fysios Kemi

Fysios Kemi Kauppakatu 8
Fysios Kemi ulko-ovi Valtakatu 19
Fysios Kemi vastaanotto
Fysios Kemi hoitohuone 1
Fysios Kemi hoitohuone 2

Julkiset kulkuyhteydet

Lähimmille pysäkeille noin 300 metrin matka.

Paikoitusalueet

Kiekollinen pysäköinti: Valtakatu ja Kauppakatu (1h), linja-autoaseman parkkipaikalla ei ole aikarajaa.

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

-

Ovikello, raput, kerros

Valtakadulla kulku luiskaa tai portaita pitkin tasanteelle, jossa meidän ulko-ovi.