Terapeuttia

0

54

EUR

Fysioterapia

45 min

60

EUR

Fysioterapia

60 min

Seuraavat vapaat ajat

Fysiofeel on nyt Fysios!

Tarjoamme laadukasta ja tieteelliseen näyttöön perustuvaa fysioterapiaa asiakaslähtöisellä otteella.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sekä Oulun kaupungin lääkinnällisen kuntoutuksen ja rintamaveteraanien kuntoutuksen palveluntuottaja. Meille voit tulla fysioterapiaan joko lääkärin lähetteellä tai ilman.

Varaa aika

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito KELA-kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Neurologinen fysioterapia Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Fysios Kempeleeeesä Pilatesta

Pilateksen pääasiallisena tavoitteena on kehittää optimaalista toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta, opettamalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja ja syventämällä hengitystä. Pilates -harjoitteet käynnistyvät keskivartalon syvien lihasten aktivoimisesta, ja useimmiten ne toteutetaan lateraalisen hengityksen rytmissä. Niissä pyritään myös sitomaan kehon eri osat hyvään toiminnalliseen yhteyteen toistensa kanssa. Täten menetelmä vahvistaa syviä, hyvää ryhtiä, ylläpitäviä lihaksia, jotka myös koordinoivat taloudellista ja vähäenergistä tuki- ja liikuntaelinten käyttöä.

Pilates -harjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä kehotietoisuutta. Sitä voi harjoitella niin yksityis- kuin ryhmätunneillakin. Pilates -harjoitteet haastavat koko kehon hallintaa ja siksi niitä on aluksi vaikea tehdä ilman pätevää ohjausta ja korjausta.

Pilates -ohjaajan ohjauksen avulla liikkeistä muodostuu vähitellen virtaava sarja, jossa pyritään monipuolisten toiminnallisten yhteyksien vahvistamiseen sekä vartalon optimaalisten ryhtilinjausten ylläpitämiseen.

Ohjaaja:

”Olen Kumpulainen, STOTT-pilatesohjaaja ja fysioterapeutti. Pilateksessa minua kiehtoo liikkeiden tuoma vahvuus kehoon. Vaikka liikkeet ovat usein pieniä, on niillä siitä huolimatta suuri voima. Tarvitsemme vahvaa ja hallittua vartaloa kaikissa asennoissa ja liikkeissä. Pilateksessa keskitymme rankaa tukeviin lihaksiin ja teemme liikkeet hengityksen tahtiin. Liikkeet tehdään kunkin asiakkaan omaa kehoa kuunnellen. Joissakin liikkeissä käytämme mukana pienvälineitä, kuten palloa, rengasta, rullaa tai nauhaa” – Pia Kumpulainen

Meillä voit maksaa myös

1. Smartum (hieronta)

2. Edenred Virikeseteli (liikunta)

3. E-passi (liikuntapassi että hyvinvointipassi) Hyvinvointipassilla voi maksaa myös lähetteellä annettua fysioterapiaa, hierontaa.

Ilmoittaudu liikuntaryhmiin

Alla olevasta linkistä pääset varaamaan paikkasi meidän ryhmiimme.

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Esteettömyys

Inva-WC

Hissi

Ovikello, raput, kerros