Fysios Kempele

Kauppakeskus Zeppelin 2.krs.

Zeppelinintie 1

90450 Kempele

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.

Fysioterapia Kempele

Me Fysios Kempeleessä olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien ratkaisuun sekä neurologiseen kuntoutukseen. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sekä Oulun kaupungin lääkinnällisen kuntoutuksen ja rintamaveteraanien kuntoutuksen palveluntuottaja.

Meille voit tulla kuntoutumaan mikäli sinulla on akuutteja tai pitkäaikaisia kipuja ja ongelmia, kuten niska-, selkä-, hartia-, lonkka-, polvi- tai olkapääkipuja. Hoidamme leikkauksien jälkitiloja ja autamme leikkauksesta kuntoutumisessa. Kuntoutamme erilaisia rasitusvammoja ja meiltä löytyy vankka osaaminen urheilufysioterapiasta. Meiltä saat apuja myös turvalliseen raskausajan ja synnytyksen jälkeisen liikunnan harrastamiseen, lantionpohjan toimintahäiriöiden hoitoon sekä vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen.

Neurologisen fysioterapian puolella hoidamme neurologisista sairauksista tai erilaisten vammojen aiheuttamista neurologisista oireista johtuvia ongelmia, kuten lihasheikkouksia tai liiallista jäykkyyttä nivelissä ja lihaksissa. Tavoitteena on auttaa kuntoutujaa selviytymään päivittäisistä toiminnoista ja arkielämän haasteista. Toteutamme neurologista fysioterapiaa toimitiloissamme, terapia-altaalla Zimmarissa sekä asiakkaan kotona.

Meille voit tulla lähetteellä ja ilman. Teemme myös kotikäyntejä. Ajan voit varata nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla 010 237 7057. Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen Niina Sariakseen, p. 040 7367661.

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloissamme kahdesta hoitohuoneesta yhdistyy harjoittelutila pienryhmille, kuten Pilates-ryhmille. Harjoittelu tapahtuu yhdessä terapeutin kanssa, ei mahdollisuutta harjoitella itsenäisesti.