Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

61

EUR

Fysioterapia

45 min

67

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Kempele

Me Fysios Kempeleessä olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien ratkaisuun sekä neurologiseen kuntoutukseen. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sekä Oulun kaupungin lääkinnällisen kuntoutuksen ja rintamaveteraanien kuntoutuksen palveluntuottaja.

Meille voit tulla kuntoutumaan mikäli sinulla on akuutteja tai pitkäaikaisia kipuja ja ongelmia, kuten niska-, selkä-, hartia-, lonkka-, polvi- tai olkapääkipuja. Hoidamme leikkauksien jälkitiloja ja autamme leikkauksesta kuntoutumisessa. Kuntoutamme erilaisia rasitusvammoja ja meiltä löytyy vankka osaaminen urheilufysioterapiasta. Meiltä saat apuja myös turvalliseen raskausajan ja synnytyksen jälkeisen liikunnan harrastamiseen, lantionpohjan toimintahäiriöiden hoitoon sekä vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen.

Neurologisen fysioterapian puolella hoidamme neurologisista sairauksista tai erilaisten vammojen aiheuttamista neurologisista oireista johtuvia ongelmia, kuten lihasheikkouksia tai liiallista jäykkyyttä nivelissä ja lihaksissa. Tavoitteena on auttaa kuntoutujaa selviytymään päivittäisistä toiminnoista ja arkielämän haasteista. Toteutamme neurologista fysioterapiaa toimitiloissamme, terapia-altaalla Zimmarissa sekä asiakkaan kotona.

Meille voit tulla lähetteellä ja ilman. Teemme myös kotikäyntejä. Ajan voit varata nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla 010 237 7057. Tervetuloa!

Palvelut


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen Niina Sariakseen, p. 040 7367661.

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloissamme kahdesta hoitohuoneesta yhdistyy harjoittelutila pienryhmille, kuten Pilates-ryhmille. Harjoittelu tapahtuu yhdessä terapeutin kanssa, ei mahdollisuutta harjoitella itsenäisesti.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Kempele sijaitsee Kauppakeskus Zeppelinin 2. kerroksessa. Tiloihimme pääsee joko liukuportaita tai hissiä käyttäen. Toimipisteemme on esteetön.

Kauppakeskuksessa on isot maksuttomat parkkipaikat ympäri kauppakeskusta. Zeppeliniin kulkee useita linja-autoja. Katso tarkemmin www.oulunjoukkoliikenne.fi.

Maksutavat

Meillä maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard), Smartum seteli, kortti sekä mobiili (hieronta+fysioterapia ja liikunta), epassi hyvinvointipassi, epassi sporttipassi, Edenred, Eazybreak hieronta sekä liikunta.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Neurologinen fysioterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus Personal training Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Spiraalistabilaatio SPS Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Fysios Kempeleessä Pilatesta

Pilateksen pääasiallisena tavoitteena on kehittää optimaalista toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta, opettamalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja ja syventämällä hengitystä. Pilates -harjoitteet käynnistyvät keskivartalon syvien lihasten aktivoimisesta, ja useimmiten ne toteutetaan lateraalisen hengityksen rytmissä. Niissä pyritään myös sitomaan kehon eri osat hyvään toiminnalliseen yhteyteen toistensa kanssa. Täten menetelmä vahvistaa syviä, hyvää ryhtiä, ylläpitäviä lihaksia, jotka myös koordinoivat taloudellista ja vähäenergistä tuki- ja liikuntaelinten käyttöä.

Pilates -harjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä kehotietoisuutta. Sitä voi harjoitella niin yksityis- kuin ryhmätunneillakin. Pilates -harjoitteet haastavat koko kehon hallintaa ja siksi niitä on aluksi vaikea tehdä ilman pätevää ohjausta ja korjausta.

Pilates -ohjaajan ohjauksen avulla liikkeistä muodostuu vähitellen virtaava sarja, jossa pyritään monipuolisten toiminnallisten yhteyksien vahvistamiseen sekä vartalon optimaalisten ryhtilinjausten ylläpitämiseen.

Ohjaaja:

”Olen Kumpulainen, STOTT-pilatesohjaaja ja fysioterapeutti. Pilateksessa minua kiehtoo liikkeiden tuoma vahvuus kehoon. Vaikka liikkeet ovat usein pieniä, on niillä siitä huolimatta suuri voima. Tarvitsemme vahvaa ja hallittua vartaloa kaikissa asennoissa ja liikkeissä. Pilateksessa keskitymme rankaa tukeviin lihaksiin ja teemme liikkeet hengityksen tahtiin. Liikkeet tehdään kunkin asiakkaan omaa kehoa kuunnellen. Joissakin liikkeissä käytämme mukana pienvälineitä, kuten palloa, rengasta, rullaa tai nauhaa” – Pia Kumpulainen

Ilmoittaudu liikuntaryhmiin

Alla olevasta linkistä pääset varaamaan paikkasi meidän ryhmiimme.

Julkiset kulkuyhteydet

Bussilinjat 50, 51, 53, 56 ja 57 (Oulun liikenne).

Paikoitusalueet

Kauppakeskuksessa on isot maksuttomat parkkipaikat ympäri kauppakeskusta.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Kauppakeskus Zeppelin, 2.krs. Tiloihimme pääsee joko liukuportaita tai hissiä käyttäen.