Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

61

EUR

Fysioterapia

45 min

67

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Kempele

Me Fysios Kempeleessä olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien ratkaisuun sekä neurologiseen kuntoutukseen. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sekä Oulun kaupungin lääkinnällisen kuntoutuksen ja rintamaveteraanien kuntoutuksen palveluntuottaja.

Palvelut

Meille voit tulla kuntoutumaan mikäli sinulla on akuutteja tai pitkäaikaisia kipuja ja ongelmia, kuten niska-, selkä-, hartia-, lonkka-, polvi- tai olkapääkipuja. Hoidamme leikkauksien jälkitiloja ja autamme leikkauksesta kuntoutumisessa. Kuntoutamme erilaisia rasitusvammoja ja meiltä löytyy osaamista myös OMT-fysioterapiasta. Meiltä saat apuja myös turvalliseen raskausajan ja synnytyksen jälkeisen liikunnan harrastamiseen, lantionpohjan toimintahäiriöiden hoitoon sekä vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen.

Neurologisen fysioterapian puolella hoidamme neurologisista sairauksista tai erilaisten vammojen aiheuttamista neurologisista oireista johtuvia ongelmia, kuten lihasheikkouksia tai liiallista jäykkyyttä nivelissä ja lihaksissa. Tavoitteena on auttaa kuntoutujaa selviytymään päivittäisistä toiminnoista ja arkielämän haasteista. Toteutamme neurologista fysioterapiaa toimitiloissamme, terapia-altaalla Zimmarissa sekä asiakkaan kotona.

Sijainti

Fysios Kempele sijaitsee Kauppakeskus Zeppelinin 2. kerroksessa. Kauppakeskuksen yhteydessä on hyvät parkkipaikat ja meille on esteetön pääsy.

Maksutavat

Meillä maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard), Smartum-hieronta, epassi hyvinvointipassi, epassi sporttipassi ja Edenred.


Meille voit tulla lähetteellä ja ilman. Teemme myös kotikäyntejä! Tervetuloa!

Ajan voit varata www.fysios.fitai soittamalla 010 237 7057

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Neurologinen fysioterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus Personal training Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Spiraalistabilaatio SPS Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Fysios Kempeleessä Pilatesta

Pilateksen pääasiallisena tavoitteena on kehittää optimaalista toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta, opettamalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja ja syventämällä hengitystä. Pilates -harjoitteet käynnistyvät keskivartalon syvien lihasten aktivoimisesta, ja useimmiten ne toteutetaan lateraalisen hengityksen rytmissä. Niissä pyritään myös sitomaan kehon eri osat hyvään toiminnalliseen yhteyteen toistensa kanssa. Täten menetelmä vahvistaa syviä, hyvää ryhtiä, ylläpitäviä lihaksia, jotka myös koordinoivat taloudellista ja vähäenergistä tuki- ja liikuntaelinten käyttöä.

Pilates -harjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä kehotietoisuutta. Sitä voi harjoitella niin yksityis- kuin ryhmätunneillakin. Pilates -harjoitteet haastavat koko kehon hallintaa ja siksi niitä on aluksi vaikea tehdä ilman pätevää ohjausta ja korjausta.

Pilates -ohjaajan ohjauksen avulla liikkeistä muodostuu vähitellen virtaava sarja, jossa pyritään monipuolisten toiminnallisten yhteyksien vahvistamiseen sekä vartalon optimaalisten ryhtilinjausten ylläpitämiseen.

Ohjaaja:

”Olen Kumpulainen, STOTT-pilatesohjaaja ja fysioterapeutti. Pilateksessa minua kiehtoo liikkeiden tuoma vahvuus kehoon. Vaikka liikkeet ovat usein pieniä, on niillä siitä huolimatta suuri voima. Tarvitsemme vahvaa ja hallittua vartaloa kaikissa asennoissa ja liikkeissä. Pilateksessa keskitymme rankaa tukeviin lihaksiin ja teemme liikkeet hengityksen tahtiin. Liikkeet tehdään kunkin asiakkaan omaa kehoa kuunnellen. Joissakin liikkeissä käytämme mukana pienvälineitä, kuten palloa, rengasta, rullaa tai nauhaa” – Pia Kumpulainen

Ilmoittaudu liikuntaryhmiin

Alla olevasta linkistä pääset varaamaan paikkasi meidän ryhmiimme.

Julkiset kulkuyhteydet

Bussilinjat 50, 51, 53, 56 ja 57 (Oulun liikenne)

Paikoitusalueet

Kauppakeskuksen pihassa ilmainen pysäköinti.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Hissi

On

Ovikello, raput, kerros

Kauppakeskus Zeppelin, 2.krs