Fysios Mehiläinen Kempele

Kauppakeskus Zeppelin 2.krs.

Zeppelinintie 1

90450 Kempele

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.

Fysios Mehiläinen Kempele on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Kempele

Muutimme uusiin tiloihin 2.5. alkaen. Löydät meidät jatkossa 2. kerroksesta Lääkärikeskus Zeppelinin tiloista. Tervetuloa!

Me Fysios Mehiläinen Kempeleessä olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan sekä neurologiseen kuntoutukseen. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sekä Oulun kaupungin lääkinnällisen kuntoutuksen ja rintamaveteraanien kuntoutuksen palveluntuottaja.

Meille voit tulla kuntoutumaan mikäli sinulla on akuutteja tai pitkäaikaisia kipuja ja ongelmia, kuten niska-, selkä-, hartia-, lonkka-, polvi- tai olkapääkipuja. Hoidamme leikkauksien jälkitiloja ja autamme leikkauksesta kuntoutumisessa. Kuntoutamme erilaisia rasitusvammoja ja meiltä löytyy vankka osaaminen urheilufysioterapiasta. Meiltä saat apuja myös turvalliseen raskausajan ja synnytyksen jälkeisen liikunnan harrastamiseen, lantionpohjan toimintahäiriöiden hoitoon sekä vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen. Palveluihimme kuuluu myös hieronta.

Neurologisen fysioterapian puolella hoidamme neurologisista sairauksista tai erilaisten vammojen aiheuttamista neurologisista oireista johtuvia ongelmia, kuten lihasheikkouksia tai liiallista jäykkyyttä nivelissä ja lihaksissa. Tavoitteena on auttaa kuntoutujaa selviytymään päivittäisistä toiminnoista ja arkielämän haasteista. Toteutamme neurologista fysioterapiaa toimitiloissamme, terapia-altaalla Zimmarissa sekä asiakkaan kotona.

Meille voit tulla lähetteellä ja ilman. Teemme myös kotikäyntejä. Ajan voit varata nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla 010 237 700. Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Sofia Lahtinen, p. 040 761 3917 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloissamme kahdesta hoitohuoneesta yhdistyy harjoittelutila pienryhmille, kuten Pilates-ryhmille. Harjoittelu tapahtuu yhdessä terapeutin kanssa, ei mahdollisuutta harjoitella itsenäisesti.