Fysios Mehiläinen Kerava Asemanaukio

Asemanaukio 5

04200 Kerava

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Auki sopimuksen mukaan.
  • Ma 8.00-18.00
  • Ti 8.00-20.00
  • Ke 8.00-18.00
  • To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-18.00

Fysios Mehiläinen Kerava Asemanaukio on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevasta linkistä.

Fysioterapia Kerava

Fysios Mehiläinen Kerava Asemanaukio tarjoaa monipuolista fysioterapiaa Keravalla. Meiltä löydät ammattitaitoisen tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon ja kuntoutukseen erikoistuneen henkilökunnan.

Tuki- ja liikuntaelin (TULE) -ongelmien taustalla on hyvin usein löydettävissä kehon kannalta epäedulliset kuormitusolosuhteet, jotka voivat johtua lihastasapainon ja normaalin liikeryhdin häiriintymisestä. Ilman näiden taustojen perusteellista selvittämistä ja korjaamista jää hoito usein puolitiehen ja ongelmat pyrkivät uusiutumaan.

Palveluihimme kuuluvat fysioterapian lisäksi mm. Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutusOMT-fysioterapialymfaterapiaurheilufysioterapianaprapatiaakupunktiofaskia-käsittelyhierontatoimintaterapialantionpohjan fysioterapia, kinesioteippaus ja purentavaivojen hoito. Teemme myös kotikäyntejä.

Me kartoitamme tilanteesi tarkkaan ja tavoitteenamme on löytää keinot kiputilojen hallintaan oikein suunnattujen ja ajoitettujen harjoitusohjelmien kautta. Me autamme sinua löytämään oikeat tavat lihastasapainoon ja harjoitteluun. Meille voit tulla myös ilman lähetettä. 

Toimipisteemme on auki sopimuksen mukaan ma-pe klo 8-20 välillä. Otathan yhteyttä Fysios Mehiläisen palveluneuvontaan 010 237 700 tai suoraan terapeutteihin koskien lahjakortteja, ajanvarauksia tai kysymyksiä hoitojaksoja koskien.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Nina Leppänen, p. 050 340 6869 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä on n. 50 neliön sali, jossa on voimannostotangot, jalkaprässi, talja, leveä hoitopöytä, kävelypuut, selän kippauspenkki sekä vapaita painoja. Salilla harjoitellaan yhdessä terapeutin kanssa. Saliin on kaksi porrasta ja pyörätuoli asiakkaita varten on liuska.

Tarjoamme myös ryhmäliikuntaa. Tutustu tuntiin ja ilmoittaudu.