Kerava Fysios Kerava Kultasepänkatu

Kultasepänkatu 8, 2krs, 04250 Kerava

Toimipisteessä on käytössä terapeuttikohtaiset hinnat.

Vastaanotot
  • Ma-Ke 8.00-18.00
  • To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

alk. 57

EUR

Fysioterapia

45 min

alk. 67

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Varaa aika

Fysioterapia Kerava

Fysios Keravalta löydät ammattitaitoisen tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon ja kuntoutukseen erikoistuneen henkilökunnan.

Tuki- ja liikuntaelin (TULE) -ongelmien taustalla on hyvin usein löydettävissä kehon kannalta epäedulliset kuormitusolosuhteet, jotka voivat johtua lihastasapainon ja normaalin liikeryhdin häiriintymisestä. Ilman näiden taustojen perusteellista selvittämistä ja korjaamista jää hoito usein puolitiehen ja ongelmat pyrkivät uusiutumaan.

Palveluihimme kuuluvat fysioterapian lisäksi mm. OMT-fysioterapianaprapatiaakupunktiofaskia-käsittelyhierontalymfaterapialantionpohjan fysioterapia, urheilufysioterapia, kinesioteippaus ja purentavaivojen hoito.

Me kartoitamme tilanteesi tarkkaan ja tavoitteenamme on löytää keinot kiputilojen hallintaan oikein suunnattujen ja ajoitettujen harjoitusohjelmien kautta. Me autamme sinua löytämään oikeat tavat lihastasapainoon ja harjoitteluun.

Meille voit tulla myös ilman lähetettä. Tervetuloa!

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Askeltutkimus Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Maitland Mulligan Concept Naprapatia OMT Psykoterapia Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia

MAKSUTAVAT

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: pankkikortti, luottokortti ja ePassi.

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

2h ilmaista parkkitilaa

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä, 2. krs

Ovikello, raput, kerros

Sisäänkäynti sisäpihan puolelta, 2. krs.