Vastaanotot
  • Ma-Pe 08:00-20:00 tai varausten mukaan
  • La 08:00-14:00 tai varausten mukaan
Terapeuttia

0

58

EUR

Fysioterapia

45 min

44

EUR

Hieronta

45 min

Seuraavat vapaat ajat

Fysios Kirkkonummi

Fysigator Oy ja Kuntosyke ovat nyt Fysios Kirkkonummi. Olemme erikoistuneet työikäisten tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan. Myös osteopaattimme ja hierojamme ovat tottuneet hoitamaan kaiken ikäisiä asiakkaita, penkkiurheilijasta aktiiviliikkujin. Lisäksi meillä on laajaa ja pitkäaikaista kokemusta erityisryhmien liikunnasta, lääkinnällisestä kuntoutuksesta, lantiopohjan fysioterapiasta sekä faskiamanipulaatiosta. Ohjaamme myös Pilates-ryhmiä. Meille voi tulla fysioterapiaan lähetteellä tai ilman.

Vi betjänar också på svenska

Kuntosyke och Fysigator är nu en del av landsomfattande fysioterapikedjan Fysios. Namnet ändras, men samma bekanta proffs tar hand om dig. Inget ärende eller besvär är för litet eller för stort för oss. Välkommen!

Våra proffs hjälper dig: Med nack-, rygg-, axel- och knäsmärtor, rehabilitering efter en olycka samt med vardagen, då en sjukdom eller bestående skada orsakar nedsatt funktionsförmåga. Boka tid enkelt 010 237 700!


Varaa aika

Liikuntapalvelut

Meiltä löydät paikkakunnan parhaat liikunnan ja kuntoutuksen ammattilaiset. Käytössämme on monipuolinen valikoima erilaisia apuvälineitä kuten esim. tasapainolautoja, pilatesrullia, Pilates Reformer yms. sekä viimeisimmät kuntoutuksen ammattilasten työkalut: Rekumbentti-polkuharjoituslaite, Kinesis One -vastusharjoittelulaite, Jungle Liang jne., jotka soveltuvat vaikeasti vammautuneiden kuntoutukseen.

PhysioPilates ryhmät aloittivat tammikuun alussa Fysios Kirkkonummella. Kaikissa ryhmissä on vielä tilaa. Tervetuloa mukaan!

ma klo 17:30 keskitaso
ke 9:30 alkaen 24.1.2018 Uusi äiti-vauva ryhmä täyttymässä! 
to klo 18:00 keskitaso 
to klo 19:00 helppo taso 
pe klo 9:00 keskitaso

5 x kortti 85 €, 10 x kortti 170 € Ilmoittaudu Ninalle nina.lostedt@fysios.fi tai 040 7416776

Julkiset kulkuyhteydet

Juna- ja linja-autoaseman välittömässä läheisyydessä.

Paikoitusalueet

Parkkipaikkoja pihassa.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Toimimme katutasolla ja 2. kerroksessa