Kirkkonummi Fysios Kirkkonummi

Fysios Oy Munkinmäentie 17 02400 Kirkkonummi

Kuntosalimme on jälleen auki asiakkaiden omatoimiseen harjoitteluun.​ Liikuntaryhmien tilanteesta saat lisätietoa liikuntaryhmäsi ohjaajalta.

Vastaanotot
  • Ma-Pe 08:00-20:00 tai varausten mukaan
  • La 08:00-14:00 tai varausten mukaan
Terapeuttia

0

59

EUR

Fysioterapia

45 min

44

EUR

Hieronta

45 min

Varaa aika

Fysioterapia Kirkkonummi

Fysios Kirkkonummessa olemme erikoistuneet työikäisten tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan. Myös osteopaattimmeja hierojamme ovat tottuneet hoitamaan kaiken ikäisiä asiakkaita, penkkiurheilijasta aktiiviliikkujin. Lisäksi meillä on laajaa ja pitkäaikaista kokemusta erityisryhmien liikunnasta, lääkinnällisestä kuntoutuksesta, lantiopohjan fysioterapiasta sekä faskiamanipulaatiosta. Ohjaamme myös Pilates-ryhmiä. Meille voi tulla fysioterapiaan lähetteellä tai ilman.

Vi betjänar också på svenska

Våra proffs hjälper dig: Med nack-, rygg-, axel- och knäsmärtor, rehabilitering efter en olycka samt med vardagen, då en sjukdom eller bestående skada orsakar nedsatt funktionsförmåga. Boka tid enkelt 010 237 700!


Liikuntapalvelut

Meiltä löydät paikkakunnan parhaat liikunnan ja kuntoutuksen ammattilaiset. Käytössämme on monipuolinen valikoima erilaisia apuvälineitä kuten esim. tasapainolautoja, pilatesrullia, Pilates Reformer yms. sekä viimeisimmät kuntoutuksen ammattilasten työkalut: Rekumbentti-polkuharjoituslaite, Kinesis One -vastusharjoittelulaite, Jungle Liang jne., jotka soveltuvat vaikeasti vammautuneiden kuntoutukseen.

Syksyn tunnit alkaen 9.9.2019. Tervetuloa mukaan!

Maanantaisin

PhysioPilates jatkoryhmä klo 17.30 (Nina)

Torstaisin

PhysioPilates jatkoryhmä klo 18:00 (Nina)

Perjantaisin

PhysioPilates Jatkoryhmä (keskitaso) klo 9.00 (Nina)

UUTTA:

Lauantai 14.9.2019 klo 10:00 palaudu synnytyksestä -pilatesryhmä.

5x 60 min kurssi, hinta 85€ ja ryhmään mahtuu max 10 äitiä. Ryhmä kokoontuu 5 lauantaita peräkkäin.

Osalle naisista saattaa raskauden jälkeen jäädä vatsalihasten erkaantumaa ja/tai vatsa pömpöttää tai voi esiintyä lantionpohjan- ja syvien vatsalihasten heikkoutta. Lantionpohjan fysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin ohjauksessa palaudut raskauden ja synnytyksen jälkeen turvallisesti ja löydät paremman kehonhallinnan. Alle vuoden ikäiset vauvat saavat tulla mukaan tunneille (voit tulla pilatestunnille myös ilman vauvaa) ! Tervetuloa!


PhysioPilates -tuntien hinnat:

”drop in” 20€/tunti, 10x kortti 170€ ( 17€/tunti), 5x kortti 85€ ( 17€/tunti), Yksityistunnit 65€, Duo-tunnit kahdelle 70€ ( 35€/henkilö), Pilates Reformer -laitetunnit 65€


Ilmoittaudu mukaan tunneille [email protected] tai 040 7416776

Fysios Kirkkonummen pilatestunteja ohjaa fysioterapeutti ja pilatesohjaaja Nina Lostedt (erikoistunut lantionpohjan fysioterapiaan)

Tervetuloa mukaan!MAKSUTAVAT

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: ePassi Liikunta, ePassi hoitoihin (mikäli työnantaja on työntekijälleen antanut hoitoihin saldoa), Eazybreak, Smartum-seteli, Ticket Mind & Body sekä Smartum-mobiilimaksu.

Julkiset kulkuyhteydet

Juna- ja linja-autoaseman välittömässä läheisyydessä.

Paikoitusalueet

Parkkipaikkoja pihassa.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Toimimme katutasolla ja 2. kerroksessa