Fysios Klaukkala

Klaukkalantie 63

01800 Klaukkala

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysioterapia Klaukkala

Klaukkalan Fysioterapia on nyt Fysios Klaukkala.

Ammattitaitoista fysioterapiaa Klaukkalassa tarjoaa Fysios Klaukkala. Fysios Klaukkalassa kaikilla fysioterapeuteilla on vuosien kokemus ja vankka osaaminen omalta erikoistumisalueelta.

Pääpalveluitamme ovat tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, kipufysioterapia, alaraaja-analyysi ja pohjalliset, lasten ja aikuisten neurologinen fysioterapia ja kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus. Lisäksi meillä on kaksi urheilufysioterapeuttia, äitiysfysioterapeutti, psykofyysinen fysioterapeutti, maitland- ja OMT-fysioterapeutit.

Erotumme paikallisesti monipuolisella osaamisella ja palveluilla sekä iloisella ja ystävällisellä henkilökunnalla. Meille kannattaa tulla koska hoidamme asiakkaamme täydellä sydämellä ja ammattitaidolla. Meiltä saat apua ja ohjeita sekä hoitoa vaivoihisi. Teemme myös kotikäyntejä.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Meillä on erikseen lasten terapiahuone sekä alaraaja-analyysiin ja pohjallisten tekoon omat tilat.

Toimipisteemme kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat leveä hoitopöytä neurologiseen kuntoutukseen, monitoimitalja, ylätalja, kävelyvaljaat, kisko ja therapy master -kevennys. Meiltä löytyy myös sähkö- ja ultraäänilaitteet sekä diagnosoiva ultraäänilaite.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä fysioterapeutti Anna-Kaisa Hämäläinen p. 044 5020880.

Harjoittelumahdollisuudet 

Fysios Klaukkalassa on LHT-sali. LHT-salista löytyy kolme monitoimitaljaa, ylätalja, jalkaprässi sekä leveä neurologisen kuntoutuksen hoitopöytä. Lisäksi meillä on kevennetyt kävelyvaljaat sekä lukuisia terapiavälineitä.

Harjoitteluterapiasalissa harjoitellaan terapeutin kanssa. Omaa kuntosalia ei ole, mutta yhteistyö on hyvä kaikkiin paikallisiin kuntosaleihin ja käymme niissä asiakkaiden kanssa.

Meillä on myös harjoitteluterapiaryhmä, missä on yhteinen alku- ja loppuverryttely. Lisäksi meiltä löytyy ryhmäliikuntatunteja, kuten kaksi Ikiliikkujat -senioriryhmää, PhysioPilatesryhmiä sekä erityisryhmille ja pitkäaikaissairaille omat PhysioPilates -ryhmät. Tutustu ja ilmoittaudu ryhmäliikuntatunteihin täällä >>