Fysios Mehiläinen Klaukkala

Klaukkalantie 63

01800 Klaukkala

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysios Mehiläinen Klaukkala on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Klaukkala

Ammattitaitoista fysioterapiaa Klaukkalassa tarjoaa Fysios Mehiläinen Klaukkala. Fysios Mehiläinen Klaukkalassa kaikilla fysioterapeuteilla on vuosien kokemus ja vankka osaaminen omalta erikoistumisalueelta.

Pääpalveluitamme ovat tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, kipufysioterapia, alaraaja-analyysi ja pohjalliset, lasten ja aikuisten neurologinen fysioterapia ja kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus. Lisäksi meillä on kaksi urheilufysioterapeuttia, äitiysfysioterapeutti, psykofyysinen fysioterapeutti, maitland- ja OMT-fysioterapeutit. Meiltä saa myös hierontaa.

Palveluihimme kuuluvat myös Fysiocoach, PODOSmart- kävelyanalyysi sekä polkupyöräergometri. Fysiocoach on fysioterapeuttien ohjaamaa yksilöllistä harjoittelua. Harjoittelujakso räätälöidään omien tarpeidesi mukaisesti.

PODOSmart älypohjalliset on suunniteltu kävelyn tai juoksun tarkkaan analysointiin ja diagnosointiin. Kengän sisään asetettavat pohjalliset keräävät tietoa kolmestatoista eri kävelyn biomekaniikkaan vaikuttavasta tekijästä.

Polkupyöräergometritestin avulla pystytään arvioimaan maksimaalinen hapenottokyky sekä kuntotaso. Testi mittaa sydämen ja verenkiertoelimistön kuntoa. Testin perusteella saadaan arvio maksimaalisesta hapenottokyvystä, jonka perusteella asiakkaalle laaditaan henkilökohtainen liikuntaohjelma sykesuosituksineen eri kestävyyden osa-alueille. Polkupyöräergometritesti sopii urheilijoille ja kuntoilijoille. Kysy lisätietoa palveluistamme henkilökunnalta.

Erotumme paikallisesti monipuolisella osaamisella ja palveluilla sekä iloisella ja ystävällisellä henkilökunnalla. Meille kannattaa tulla koska hoidamme asiakkaamme täydellä sydämellä ja ammattitaidolla. Meiltä saat apua ja ohjeita sekä hoitoa vaivoihisi. Teemme myös kotikäyntejä.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Meillä on erikseen lasten terapiahuone sekä alaraaja-analyysiin ja pohjallisten tekoon omat tilat.

Toimipisteemme kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat leveä hoitopöytä neurologiseen kuntoutukseen, monitoimitalja, ylätalja, kävelyvaljaat, kisko ja therapy master -kevennys. Meiltä löytyy myös sähkö- ja ultraäänilaitteet sekä diagnosoiva ultraäänilaite.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Anna-Kaisa Hämäläinen p. 044 5020880 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Mehiläinen Klaukkalassa on LHT-sali. LHT-salista löytyy kolme monitoimitaljaa, ylätalja, jalkaprässi sekä leveä neurologisen kuntoutuksen hoitopöytä. Lisäksi meillä on kevennetyt kävelyvaljaat sekä lukuisia terapiavälineitä.

Harjoitteluterapiasalissa harjoitellaan terapeutin kanssa. Omaa kuntosalia ei ole, mutta yhteistyö on hyvä kaikkiin paikallisiin kuntosaleihin ja käymme niissä asiakkaiden kanssa.

Meillä on myös harjoitteluterapiaryhmä, missä on yhteinen alku- ja loppuverryttely. Lisäksi meiltä löytyy ryhmäliikuntatunteja, kuten kaksi Ikiliikkujat -senioriryhmää, PhysioPilatesryhmiä sekä erityisryhmille ja pitkäaikaissairaille omat PhysioPilates -ryhmät. Tutustu ja ilmoittaudu ryhmäliikuntatunteihin täällä.