Fysioterapia Kotka

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiaa Kotkassa

Ammattitaitoset fysioterapeuttimme tarjoavat fysioterapiaa Kotkassa useassa eri toimipisteessä. Toimipisteet sijaitsevat Kotkan keskustassa Puutarhakadulla ja Karhulan kaupunginosassa. Kokeneet fysioterapeuttimme Kotkassa ovat ammattitaitoisia alan osaajia, joilla on laaja-alainen koulutus.

Toimipisteemme Kotkassa tarjoavat monipuolisesti erilaisia fysioterapiapalveluita. Molemmat Kotkan toimipisteet ovat profiloituneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Kotkan alueella. Meiltä saat apua kokonaisvaltaisesti erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, kuten selkä- ja niskakipuun.

Fysios Mehiläinen Kotkassa on vahva tuki- ja liikuntaelinfysioterapian sekä neurologisen fysioterapian osaaminen. Kotkan Puutarhakadun toimipisteessä on myös yleislääkärin ja naprapaatin vastaanotot. Tarjoamme myös hierontaa.

Fysios Mehiläinen Kotka Karhula on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Karhulan toimipisteessä terapeuttimme auttavat huolehtimaan terveydestä fysioterapian avulla ja pyrkivät yhdessä löytämään ratkaisuja toimintakyvyn palauttamiseksi.

Palvelumme Kotkassa

Fysios Mehiläinen Kotkan toimipisteet

Fysios Mehiläinen Kotka - fysioterapeuttimme Kotkassa palvelevat sinua

Fysios Mehiläinen on fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Kotkan lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 toimipisteessä. Meitä on yhteensä yli 1000 terapia-alan ammattilaista.

Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Mehiläinen Kotkaan?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysios Mehiläisessä maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin.

Fysios Mehiläinen panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Varaa aika fysioterapiaan Kotkassa

Fysios Mehiläinen Kotka
Puutarhakatu 15, 48100, Kotka

Fysioterapia Kotka Fysios Kotka
Fysios Mehiläinen Kotka
Puutarhakatu 15, 48100, Kotka
Fysios Mehiläinen Kotka Karhula
Karjalantie 10, 48600, Kotka
Fysios Mehiläinen Kotka Karhula
Karjalantie 10, 48600, Kotka

Me soitamme sinulle

Voit myös jättää meille soittopyynnön, niin otamme yhteyttä. Jätä numerosi oheiseen laatikkoon, soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.