Fysioterapia Kotka

Tarjoamme asiantuntevaa fysioterapiaa Kotkassa kahdessa eri toimipisteessä. Katso vapaat ajat ja tee varaus!

Fysioterapiaa Kotkassa

Tarjoamme kahdessa toimipisteessä laadukasta fysioterapiaa Kotkassa. Fysios Kotkan toimipisteet ovat: 

- Fysios Kotka

- Fysios Karhula 


Fysioterapia Kotka

Ammattitaitoset fysioterapeuttimme tarjoavat fysioterapiaa Kotkassa kahdessa eri toimipisteessä. Toimipisteet sijaitsevat Kotkan keskustassa Puutarhakadulla ja Karhulan kaupunginosassa. Kokeneet fysioterapeuttimme Kotkassa ovat ammattitaitoisia alan osaajia, joilla on laaja-alainen koulutus.

Kotkan ja Karhulan toimipisteet ovat profiloituneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Kotkan alueella. Kotkan Puutarhakadun toimipiste on erikoistunut myös neurologiseen kuntoutukseen. Toimipisteemme Kotkassa tarjoavat monipuolisesti erilaisia fysioterapiapalveluita. Kotkan Puutarhakadun toimipisteessä on myös yleislääkärin ja naprapaatin vastaanotot.

Palveluitamme Kotkassa ovat mm.


Lisää tietoa toimipisteiden palveluista ja terapeuteista löydät toimipisteiden omilta sivuilta.

Varaa aika fysioterapiaan Kotkassa kätevästi netissä. 

Fysios Kotka

Puutarhakatu 15 48100 KOTKA - p. 010 237 700

Fysios Karhula

Karjalantie 10-12 48600 KARHULA - p. 010 237 700

Fysios Kotka - fysioterapeuttimme Kotkassa palvelevat sinua

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Kotkan lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 toimipisteessä. Meitä on yhteensä 850 terapia-alan ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Kotkaan?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Varaa aika fysioterapiaan Kotkaan

Tutustu Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun