Fysioterapia Kotka

Tarjoamme asiantuntevaa fysioterapiaa Kotkassa kolmessa eri toimipisteessä. Katso vapaat ajat ja tee varaus!

Fysioterapiaa Kotkassa

Tarjoamme kolmessa toimipisteessä laadukasta fysioterapiaa Kotkassa. Fysios Kotkan toimipisteet ovat: 

- Fysios Kotka

- Fysios Karhula 

- Fysios Kotka Itäkatu


Fysioterapia Kotka

Ammattitaitoset fysioterapeuttimme tarjoavat fysioterapiaa Kotkassa kolmessa eri toimipisteessä. Toimipisteistämme kaksi sijaitsevat aivan Kotkan keskustassa, ja yksi Karhulan kaupunginosassa. Kokeneet fysioterapeuttimme Kotkassa ovat ammattitaitoisia alan osaaajia, joilla on laaja-alainen koulutus.

Kotkan ja Karhulan toimipisteet ovat profiloituneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Kotkan alueella. Itäkadun toimipiste on erikoistunut neurologiseen kuntoutukseen. Toimipisteemme Kotkassa tarjoavat monipuolisesti erilaisia fysioterapiapalveluita. Kotkan Puutarhakadun toimipisteessä on myös yleislääkärin ja naprapaatin vastaanotot.

Palveluitamme ovat mm.


Lisää tietoa toimipisteiden palveluista ja terapeuteista löydät toimipisteiden omilta sivuilta.

Varaa aika fysioterapiaan Kotkassa kätevästi netissä.

 


Fysios Kotka

Puutarhakatu 15 48100 KOTKA - p. 010 237 700

Fysios Karhula

Karjalantie 10-12 48600 KARHULA - p. 010 237 700

Fysios Kotka Itäkatu (ent. Kotkan Fysikaalinen Hoitola)

Itäkatu 10 48100 KOTKA - p. 010 237 700

Fysios Kotka - fysioterapeuttimme Kotkassa palvelevat sinua

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Kotkan lisäksi toimimme yli 45 paikkakunnalla yli 90 eri toimipisteessä. Meitä on yli 600 fysioterapian ammattilaista. Tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa ihmistä vuoteen 2025 mennessä. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta meillä kaikilla olisi enemmän terveitä päiviä.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Kotkaan?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi. Varaa aika fysioterapiaan Kotkaan kätevästi netissä!

Tutustu Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun