Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

64

EUR

Fysioterapia

45 min

64

EUR

Naprapatia

45 minFysioterapia Karhula

Fysioterapiaa Karhulassa tarjoaa Fysios Kotka Karhula. Autamme sinua huolehtimaan terveydestäsi fysioterapian avulla. Pyrimme yhdessä löytämään ratkaisuja toimintakykysi palauttamiseksi sekä muuttamaan liikunta- ja terveystottumuksiasi parempaan suuntaan. Toimipisteemme sijaitsee kuntosali Fit Karhulan tiloissa, jonka tilat ovat käytössämme.

Palvelumme

Fysios Karhula on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinvaivoihin.

Palveluitamme ovat mm.


Teemme myös ultraäänikuvantamista.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

  • - Kelan aikuisten vaativa lääkinnällinen fysioterapia

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteemme on kuntosali Fit Karhulan tiloissa. Salilla on mahdollista harjoitella itsenäisesti sekä yhdessä terapeutin opastuksella.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Karhula sijaitsee (vanhan OP:n konttorin tiloissa) Ole.fit kuntosalin yhteydessä. Toimitilamme ovat katutasossa ja tiloihimme on esteetön kulku. 

Toimipisteeseemme on helppo tulla kävellen tai autolla. Parkkipaikkoja löytyy kadunvarresta sekä katolta pysäköintikiekolla. Linja-autopysäkille on alle 500 m matka. Katso tarkemmat linja-autoyhteydet www.kotkanaikataulut.fi/kotka.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät sekä pankkikortti että laskutus. Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum Hierontaetu ja ePassi Hyvinvointi! Voit maksaa fysioterapiapalveluita myös Kymsoten palvelustelillä.


Tutustu muihin toimipisteisiimme Kotkassa >>

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia Psykofyysinen fysioterapia Seniorifysioterapia Spiraalistabilaatio SPS Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Julkiset kulkuyhteydet

Linja-autopysäkille on alle 500 m. Tarkemmat yhteydet www.kotkanaikataulut.fi/kotka/

Paikoitusalueet

Toimipisteen edessä 2 h pysäköintikiekolla ja katolla parkkitila pysäköintikiekolla.

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Varusteinen.

Hissi

Ei.

Ovikello, raput, kerros

Katutaso.