Vastaanotot
  • Ma-Pe 9.00-16.00
  • ja sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

64

EUR

Fysioterapia

45 min

64

EUR

Naprapatia

45 minFysioterapia Karhula

Fysioterapiaa Karhulassa tarjoaa Fysios Kotka Karhula. Fysios Karhula on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Esteetön toimipisteemme sijaitsee katutasossa kuntosali Fit Karhulan tiloissa, jonka kuntosalitilat ovat käytössämme.

Autamme sinua huolehtimaan terveydestäsi fysioterapian avulla. Pyrimme yhdessä löytämään ratkaisuja toimintakykysi palauttamiseksi sekä muuttamaan liikunta- ja terveystottumuksiasi parempaan suuntaan. Teemme myös kotikäyntejä.

Palvelumme


Teemme myös ultraäänikuvantamista äitiysfysioterapiassa.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen Kotkan palveluneuvojaan: Johanna Kangas-Liljeqvist p. 010 237 7086.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteemme on kuntosali Fit Karhulan tiloissa. Salilla on mahdollista harjoitella itsenäisesti sekä yhdessä terapeutin opastuksella.

Ajoittain meillä on myös äitiysfysioterapian -ryhmä.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Karhula sijaitsee (vanhan OP:n konttorin tiloissa) Ole.fit kuntosalin yhteydessä. Toimitilamme ovat katutasossa ja tiloihimme on esteetön kulku. 

Toimipisteeseemme on helppo tulla kävellen tai autolla. Parkkipaikkoja löytyy kadunvarresta sekä katolta pysäköintikiekolla. Linja-autopysäkille on n. 200 m matka. Katso tarkemmat linja-autoyhteydet www.kotkanaikataulut.fi/kotka.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät sekä pankki- ja luottokortti (Visa/Mastercard) että laskutus. Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum mobiili hieronta + fysioterapia, ePassi Hyvinvointi ja Eazybreak hieronta. Voit maksaa fysioterapiapalveluita myös Kymsoten palvelusetelillä.


Tutustu muihin toimipisteisiimme Kotkassa >>

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus Psykofyysinen fysioterapia Seniorifysioterapia Spiraalistabilaatio SPS Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia
Fysioterapia Kotka Karhula Fysios Kotka Karhula
Fysios Kotka Karhula ulko-ovi
Fysios Karhula odotusaula
Fysios Kotka Karhula hoitohuone

Julkiset kulkuyhteydet

Linja-autopysäkille n. 200 m. Tarkemmat yhteydet www.kotkanaikataulut.fi/kotka/

Paikoitusalueet

Toimipisteen edessä 2 h pysäköintikiekolla ja katolla parkkitila pysäköintikiekolla.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa.