Fysios Mehiläinen Kotka Karhula

Karjalantie 10-12

48600 Kotka

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 9.00-16.00
  • ja sopimuksen mukaan.

Fysios Mehiläinen Kotka Karhula on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Karhula

Fysioterapiaa Karhulassa tarjoaa Fysios Mehiläinen Kotka Karhula. Fysios Mehiläinen Karhula on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Esteetön toimipisteemme sijaitsee katutasossa kiinteistön vasemmalla puolella.

Autamme sinua huolehtimaan terveydestäsi fysioterapian avulla. Pyrimme yhdessä löytämään ratkaisuja toimintakykysi palauttamiseksi sekä muuttamaan liikunta- ja terveystottumuksiasi parempaan suuntaan. Teemme myös kotikäyntejä.

Teemme myös ultraäänikuvantamista äitiysfysioterapiassa.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Jari Rantala, p. 044 500 5009 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteemme on kuntosali Fit Karhulan tiloissa. Salilla on mahdollista harjoitella itsenäisesti sekä yhdessä terapeutin opastuksella.

Ajoittain meillä on myös äitiysfysioterapian -ryhmä. Tutustu ryhmään ja ilmoittaudu mukaan >>

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Kotka