Vastaanotot
  • Ma-Pe 9.00-16.00
Terapeuttia

0

63

EUR

Fysioterapia

45 min

63

EUR

Naprapatia

45 min


Luovumme käteisellä maksamisesta 1.12.2019 alkaen.

Toimipisteellä on jatkossa edelleen mahdollisuus maksaa käyntejä mm. pankkikortilla.

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum Hierontaetu ja ePassi Hyvinvointi! Voit maksaa fysioterapiapalveluita myös Kymsoten palvelustelillä.


Varaa aika

Fysioterapia Kotka

Autamme sinua huolehtimaan terveydestäsi fysioterapian avulla. Pyrimme yhdessä löytämään ratkaisuja toimintakykysi palauttamiseksi sekä muuttamaan liikunta- ja terveystottumuksiasi parempaan suuntaan.

Palvelumme ovat fysioterapiaOMT-fysioterapianaprapatiapodiatrinen fysioterapia (alaraajoihin erikoistunut), huimauksen hoito ja hieronta. Fysios Karhula sijaitsee (vanhan OP:n konttorin tiloissa) Ole fit kuntosalin yhteydessä. Tänne on samoin helppo tulla kävellen tai autolla.


Tutustu muihin toimipisteisiimme Kotkassa >>

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Naprapatia Neurologinen fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

MAKSUTAVAT

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: pankkikortti, luottokortti, ePassi Hyvinvointi ja Smartum-mobiili. Kymsoten palvelusetelillä voi maksaa vain fysioterapiapalveluita.

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Toimipisteen edessä 2 h pysäköintikiekolla

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Ei

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Katutasolla