Fysioterapia Kouvola

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiaa Kouvolassa

Fysios tarjoaa fysioterapiaa Kouvolassa kahdessa eri toimipisteessä. Fysioksen Kouvolan toimipisteet sijaitsevat Kouvolan keskustan läheisyydessä. Fysioterapeuttimme Kouvolassa ovat kokeneita ammattilaisia ja heillä on laaja alan osaaminen.

Toimipisteemme tarjoavat monipuolisesti fysioterapiaa Kouvolan alueella. Toimipisteillämme Kouvolassa on laaja valikoima erilaisia fysioterapiapalveluita, kuten fysioterapiaa, OMT-fysioterapiaa, neurologista fysioterapiaa, urheilufysioterapiaa ja äitiysfysioterapiaa. Lisäksi toimipisteillä on pitkä kokemus erilaisten kuntosalipalveluiden tarjonnassa.

Fysios Kouvola Aktiivi tarjoaa monipuolisesti erilaisia fysioterapiapalveluita ja on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan. Toimipisteessä on loistavat mahdollisuudet mm. leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen. Fysios Aktiivissa on fysikaalisten hoitojen lisäksi tasokas, moderni ja viihtyisä kuntosali ja ryhmäliikuntaa.

Fysios Kouvola Kymenlukko tarjoaa monipuolisesti erilaisia fysioterapiapalveluita Kouvolan keskustassa ja on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinsairauksien, kuten selkäkivun ja niskakivun hoitoon.

Tarjoamme myös toimintaterapiaa Kouvolassa. Fysios Kouvola Aivoitus on neurologiseen ja neuropsykiatriseen kuntoutukseen. Palveluihin kuuluvat nuorten sekä aikuisten yksilö- ja ryhmämuotoinen toimintaterapia, neuropsykiatrinen valmennus, NUOTTI-valmennus, kognitiivinen lyhytterapia sekä työnohjauspalvelut.

Palvelumme Kouvolassa

Fysios Kouvolan toimipisteet

Fysios - fysioterapeuttimme Kouvolassa palvelevat sinua

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Kouvolan lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä 850 terapia-alan ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Kouvolaan?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Fysios Kouvola Aivoitus
Kotkankallionkatu 30, 45120, Kouvola

Fysios Kouvola Aivoitus
Kotkankallionkatu 30, 45120, Kouvola
Fysios Kouvola Aktiivi
Kotkankallionkatu 30, 45120, Kouvola

Fysioterapia Kouvola Fysios Kouvola Aktiivi
Fysios Kouvola Aktiivi
Kotkankallionkatu 30, 45120, Kouvola
Fysios Kouvola Kymenlukko
Kauppalankatu 19, 45100, Kouvola
Fysioterapia Kouvola Fysios Kouvola Kymenlukko
Fysios Kouvola Kymenlukko
Kauppalankatu 19, 45100, Kouvola

Me soitamme sinulle

Voit myös jättää meille soittopyynnön, niin otamme yhteyttä. Jätä numerosi oheiseen laatikkoon, soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.