Fysioterapia Kouvola

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiaa Kouvolassa

Fysios Mehiläinen tarjoaa fysioterapiaa Kouvolassa. Fysios Mehiläisen Kouvolan toimipiste sijaitsee Kouvolan keskustan läheisyydessä. Fysioterapeuttimme Kouvolassa ovat kokeneita ammattilaisia ja heillä on laaja alan osaaminen.

Tarjoamme monipuolisesti fysioterapiaa Kouvolan alueella. Toimipisteellämme Kouvolassa on laaja valikoima erilaisia fysioterapiapalveluita, kuten fysioterapiaa, OMT-fysioterapiaa, neurologista fysioterapiaa, urheilufysioterapiaa ja äitiysfysioterapiaa. Lisäksi meillä on pitkä kokemus erilaisten kuntosalipalveluiden tarjonnassa.

Fysios Mehiläinen Kouvola tarjoaa monipuolisesti erilaisia fysioterapiapalveluita ja on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan. Toimipisteessä on loistavat mahdollisuudet mm. leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen. Fysios Mehiläinen Kouvolassa on fysikaalisten hoitojen lisäksi tasokas, moderni ja viihtyisä kuntosali ja ryhmäliikuntaa. Palveluihimme kuuluu myös hieronta.

Tarjoamme myös toimintaterapiaa Kouvolassa. Fysios Mehiläinen Kouvola on neurologiseen ja neuropsykiatriseen kuntoutukseen. Palveluihin kuuluvat nuorten sekä aikuisten yksilö- ja ryhmämuotoinen toimintaterapia, neuropsykiatrinen valmennus, NUOTTI-valmennus, kognitiivinen lyhytterapia sekä työnohjauspalvelut.

Palvelumme Kouvolassa

Fysios Mehiläinen Kouvolan toimipisteet

Fysios Mehiläinen - fysioterapeuttimme Kouvolassa palvelevat sinua

Fysios Mehiläinen on fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Kouvolan lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä yli 1000 terapia-alan ammattilaista.

Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Mehiläinen Kouvolaan?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysios Mehiläisessä maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin.

Fysios Mehiläinen panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Varaa aika fysioterapiaan Kouvolassa

Fysios Mehiläinen Kouvola Aivoitus
Kotkankallionkatu 30, 45120, Kouvola

Fysios Mehiläinen Kouvola Aivoitus
Kotkankallionkatu 30, 45120, Kouvola
Fysios Mehiläinen Kouvola Kotkankallionkatu
Kotkankallionkatu 30, 45120, Kouvola
Fysioterapia Kouvola Fysios Kouvola Aktiivi
Fysios Mehiläinen Kouvola Kotkankallionkatu
Kotkankallionkatu 30, 45120, Kouvola

Me soitamme sinulle

Voit myös jättää meille soittopyynnön, niin otamme yhteyttä. Jätä numerosi oheiseen laatikkoon, soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.