Fysios Kouvola Aktiivi

Kotkankallionkatu 30

45120 Kouvola

05 3110 338 tai 010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysioterapia Kouvola Kotkankallio

Fysios Kouvola Aktiivi tarjoaa monipuolisesti erilaisia fysioterapiapalveluita Kouvolassa. Fysioterapeuttimme palvelevat sinua vankalla ammattitaidolla. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan ja meillä on loistavat mahdollisuudet mm. leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen tuki- ja liikuntaelinvaivoissa. Palveluihimme kuuluvat mm. fysioterapia, hieronta, OMT-fysioterapia, psykofyysinen fysioterapia, eläinavusteinen terapia, faskiakäsittelyt, akupunktio ja fysikaaliset hoidot. Teemme myös kotikäyntejä.

Tiloissamme on fysikaalisten hoitojen lisäksi tasokas, moderni ja viihtyisä kuntosali. Sähköisellä ovilukijalla kuntoilemaan pääsee varhaisesta aamusta aina iltamyöhään asti (klo 5-24). Tavoitteenamme on innostaa asiakkaitamme pitkäjänteiseen ja kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon. Voit kysyä mm. ryhmäliikuntaan tai kuntosaliin liittyviä asioita lähettämällä sähköpostia [email protected].

Meiltä löydät fysioterapiapalveluiden lisäksi myös viihtyisät sauna- ja kokoustilat. Seuroille, yhdistyksille ja hyvän mielen kaveriporukoille tilamme ovat mainio vaihtoehto yhdessäoloon treenin, kokouksen, saunomisen, syömisen ja rentoutumisen merkeissä. 

Tutustu myös toiseen toimipisteeseemme Kouvolassa, Fysios Kymenlukkoon >>

Ajankohtaiset tiedot löytyvät Facebook-sivuiltamme >>


Toimipisteemme hoitolaitteita ovat mm. Game Ready, Recovery Boots, Neurosonic (tuoli ja patja), sähköhoitolaitteet ja ultraäänihoito.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen fysioterapeutti Sirpa Lokkoon p. 050 4130547.

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloissamme on tasokas, moderni ja viihtyisä kuntosali. Sali sopii terapiaan ja lihaskunto- sekä kestävyysharjoitteluun. Omatoiminen harjoittelu onnistuu kulkupoletilla klo 05-24 välisenä aikana. Sali on esteetön.

Meillä on paljon kuntosali- ja liikuntaryhmiä. Meiltä löytyy ryhmiä mm. joogaan, pilatekseen, sisäpyöräilyyn ja voimaharjoitteluun. Tutustu kaikkiin liikuntapalveluihimme täällä >>

KUNTOSALI JA RYHMÄLIIKUNTA:

Kuntosaliin, ryhmäliikuntaan, sauna- ja kokoustiloihin liittyvät kysymykset suoraan numerosta 05 3110 338. Ilmoittaudu mukaan liikuntaryhmiin täällä >>

Kuntosaliaikaa voi ostaa täältä >>

Voit kysyä mm. ryhmäliikuntaan tai kuntosaliin liittyviä asioita lähettämällä sähköpostia [email protected]

Poikkeavista aikatauluista ja aukioloajoista ilmoitamme Facebook-sivuillamme >>