Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Asiakaspalvelu
  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

54

EUR

Fysioterapia

45 min

70

EUR

Fysioterapia

60 min

KUNTOSALI JA RYHMÄLIIKUNTA:

Kuntosaliin, ryhmäliikuntaan, sauna- ja kokoustiloihin liittyvät kysymykset suoraan numerosta 05 3110 338.

Ilmoittaudu mukaan liikuntaryhmiin täällä >>

Kuntosaliaikaa voi ostaa täältä >>

Voit kysyä mm. ryhmäliikuntaan tai kuntosaliin liittyviä asioita lähettämällä sähköpostia [email protected]


Poikkeavista aikatauluista ja aukioloajoista ilmoitamme Facebook-sivuillamme >>

Fysioterapia Kouvola Kotkankallio

Fysios Kouvola Aktiivi tarjoaa monipuolisesti erilaisia fysioterapiapalveluja. Fysioterapeuttimme palvelevat sinua vankalla ammattitaidolla. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan ja meillä on loistavat mahdollisuudet mm. leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen tuki- ja liikuntaelinvaivoissa. Palveluihimme kuuluvat mm. fysioterapia, hieronta, OMT-fysioterapia, faskiakäsittelyt, akupunktio ja fysikaaliset hoidot. Teemme myös kotikäyntejä.

Tiloissamme on fysikaalisten hoitojen lisäksi tasokas, moderni ja viihtyisä kuntosali. Sähköisellä ovilukijalla kuntoilemaan pääsee varhaisesta aamusta aina iltamyöhään asti (klo 5-24). Tavoitteenamme on innostaa asiakkaitamme pitkäjänteiseen ja kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon. Voit kysyä mm. ryhmäliikuntaan tai kuntosaliin liittyviä asioita lähettämällä sähköpostia [email protected].

Meiltä löydät fysioterapiapalveluiden lisäksi myös viihtyisät sauna- ja kokoustilat. Seuroille, yhdistyksille ja hyvän mielen kaveriporukoille tilamme ovat mainio vaihtoehto yhdessäoloon treenin, kokouksen, saunomisen, syömisen ja rentoutumisen merkeissä. 

Tutustu myös toiseen toimipisteeseemme Kouvolassa, Fysios Kymenlukkoon >>

Ajankohtaiset tiedot löytyvät Facebook-sivuiltamme >>

Palvelumme


Toimipisteemme hoitolaitteita ovat mm. Game Ready, Recovery Boots, Neurosonic (tuoli ja patja), sähköhoitolaitteet ja ultraäänihoito.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen OMT fysioterapeutti Antti Järviseen p. 040 542 5679 tai palveluneuvoja Jonna Huttuseen p. 05 3110 338.

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloissamme on tasokas, moderni ja viihtyisä kuntosali. Sali sopii terapiaan ja lihaskunto- sekä kestävyysharjoitteluun. Omatoiminen harjoittelu onnistuu kulkupoletilla klo 05-24 välisenä aikana. Sali on esteetön.

Meillä on paljon kuntosali- ja liikuntaryhmiä. Meiltä löytyy ryhmiä mm. joogaan, pilatekseen, sisäpyöräilyyn ja voimaharjoitteluun. Tutustu kaikkiin liikuntapalveluihimme täällä >>

Sijainti ja saapuminen

Esteetön toimipisteemme sijaitsee katutasossa. Meillä on omat ilmaiset parkkipaikat ja juna-asemalle on matkaa n. 200m.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortti, lasku, EazyBreak liikunta ja hieronta, ePassi, ePassi hyvinvointi, Smartum liikunta, Smartum hieronta + fysioterapia, Tyky -seteli, Tyky+ -seteli, Tyky online ja Edenred.


Fysioterapia Kouvola. Katso muut toimipisteemme Kouvolassa.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Mulligan Concept OMT Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

TIEDOTE 22.4.2021

Kuntosali aukeaa 24.4. lauantaina klo 5.00, ja ryhmät starttaavat normaalin lukujärjestyksen mukaisesti.

Tuntien ryhmäkoot ovat edelleen pienennetty, jotta turvavälejä on mahdollista noudattaa. (Sisusalissa koot 9 henkeä, Kinesis- ja Fysio-salissa ryhmien koko 6.) Ryhmät ovat varattavissa netissä >>

Huolehdithan kuntosalilla käydessäsi sekä tunneille osallistuessasi edelleen turvaväleistä, sekä välineiden ja laitteiden huolellisesta putsaamisesta.


TIEDOTE 9.4.2021

Koronatilanteen edelleen huonontuessa, on Kymenlaakson aluehallintovirasto päätynyt ottamaan käyttöön tartuntatautilain 58 g -pykälän, joka mahdollistaa yksityisten urheilutilojen sulkemisen enintään kahden viikon ajaksi epidemiatilanteen niin vaatiessa. 

Fysios Aktiivin osalta tämä tarkoittaa kuntosalin sekä ryhmäliikunnan sulkemista asiakkailta ja osallistujilta ajalla 10.4.–23.4.

FYSIOTERAPIAPALVELUIHIN sulku ei vaikuta, ja palvelumme ovat käytettävissä normaalisti.

Kulkupoletit toimivat 9.4. klo 23.00 asti, ja toimivat taas 24.4. klo 5.00 mikäli tilanteeseen ei tule muutoksia.

POIKKEUKSENA AMMATTIURHEILIJAT

Ammattimaisesti urheilua harjoittavat voivat käyttää kuntosalia asiakaspalvelun aukioloaikana. (ma-to klo 8-18 sekä pe klo 8-16)

Käytännössä ammattiurheilu rajataan palloilulajeissa kahteen ylimpään kansalliseen sarjatasoon, A-maajoukkueiden toimintaan sekä yksilöurheilussa kansainväliseen menestykseen tähtäävään tavoitteelliseen toimintaan.

Tarvittaessa voimme pyytää todistuksen ammattiurheilusta, joten pidä se mukanasi tullessasi treenaamaan.

KUINKA TOIMITAAN?

- Asiakkaiden ei tarvitse tehdä mitään saadakseen hyvityksen sulun ajalta.

- JÄSENET maksavat huhtikuun laskun normaalisti, harjoituskatko hyvitetään automaattisesti toukokuun laskussa.

- MÄÄRÄAIKAISIIN KERTAMAKSULLISIIN KORTTEIHIN (kymppikortit, 4 kk, 6 kk sekä 12 kk:n kertamaksulliset kortit.) lisätään automaattisesti sulun pituuden verran aikaa.


Luonnollisesti olemme harmissamme vallitsevasta tilanteesta, mutta toivotaan että nämä toimenpiteet auttavat meitä mahdollisimman pikaisesti pääsemään takaisin kuntosalitreenien ja ryhmäliikunnan pariin.

Pysy kuulolla Facebookissa. Koitamme keksiä jotain mukavaa liikunnallista virikettä ulkoilmaan tai kotosalle.


Mikäli sinulla tulee kysyttävää, ole yhteyksissä asiakaspalveluumme [email protected]

Julkiset kulkuyhteydet

Juna-asemalle n. 200m

Paikoitusalueet

Omat ilmaiset parkkipaikat.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei, katutasossa.

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa, sisäänkäynti sisäpihalta.