Fysios Mehiläinen Kouvola Kotkankallionkatu

Kotkankallionkatu 30

45120 Kouvola

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
  • 3.-31.7.2023
  • Ma ja Ke 14-18
  • Ti ja To 8-12
  • Pe 8-16

Fysios Mehiläinen Kouvola on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Kouvola Kotkankallio

Fysios Mehiläinen Kouvola tarjoaa monipuolisesti erilaisia fysioterapiapalveluita Kouvolassa. Fysioterapeuttimme palvelevat sinua vankalla ammattitaidolla. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan ja meillä on loistavat mahdollisuudet mm. leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen tuki- ja liikuntaelinvaivoissa. Palveluihimme kuuluvat mm. fysioterapia, hieronta, OMT-fysioterapiapsykofyysinen fysioterapia, eläinavusteinen terapia, faskiakäsittelyt, hierontaakupunktio ja fysikaaliset hoidot. Teemme myös kotikäyntejä.

Tiloissamme on fysikaalisten hoitojen lisäksi tasokas, moderni ja viihtyisä kuntosali. Sähköisellä ovilukijalla kuntoilemaan pääsee varhaisesta aamusta aina iltamyöhään asti (klo 5-24). Tavoitteenamme on innostaa asiakkaitamme pitkäjänteiseen ja kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon. Voit kysyä mm. ryhmäliikuntaan tai kuntosaliin liittyviä asioita lähettämällä sähköpostia [email protected]. Toimipisteen oma puhelinnumero on 05 3110 338.

Meiltä löydät fysioterapiapalveluiden lisäksi myös viihtyisät sauna- ja kokoustilat. Seuroille, yhdistyksille ja hyvän mielen kaveriporukoille tilamme ovat mainio vaihtoehto yhdessäoloon treenin, kokouksen, saunomisen, syömisen ja rentoutumisen merkeissä. 

Ajankohtaiset tiedot löytyvät Facebook-sivuiltamme.

Toimipisteemme hoitolaitteita ovat mm. Game Ready, Recovery Boots, Neurosonic (tuoli ja patja), sähköhoitolaitteet ja ultraäänihoito.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla kuntoutukseen liittyen yhteydessä fysioterapeutti Sirpa Lokkoon, p. 050 413 0547 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloissamme on tasokas, moderni ja viihtyisä kuntosali. Sali sopii terapiaan ja lihaskunto- sekä kestävyysharjoitteluun. Omatoiminen harjoittelu onnistuu kulkupoletilla klo 05-24 välisenä aikana. Sali on esteetön.

Meillä on paljon kuntosali- ja liikuntaryhmiä. Meiltä löytyy ryhmiä mm. joogaan, pilatekseen, sisäpyöräilyyn ja voimaharjoitteluun. Tutustu kaikkiin liikuntapalveluihimme täällä >>

Kuntosali ja ryhmäliikunta

Kuntosaliin, ryhmäliikuntaan, sauna- ja kokoustiloihin liittyvät kysymykset suoraan numerosta 05 3110 338. Ilmoittaudu mukaan liikuntaryhmiin täällä >>

Kuntosaliaikaa voi ostaa täältä >>

Voit kysyä mm. ryhmäliikuntaan tai kuntosaliin liittyviä asioita lähettämällä sähköpostia [email protected]

Poikkeavista aikatauluista ja aukioloajoista ilmoitamme Facebook-sivuillamme.

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Kouvola