Ilmajoki Fysios Kuntoplassi Ilmajoki

Kauppatie 9, 60800 Ilmajoki

Huom! Koronan vuoksi kuntosalimme omatoiminen käyttö toistaiseksi ma-pe klo 05.00-09.00 ja 16.00-01.00, sekä la-su 05.00-01.00. Maksimi yhtäaikainen henkilömäärä salilla koronan vuoksi 5 henkilöä.

Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
  • ja sopimuksen mukaan
Asiakaspalvelu
  • Ti 8.00-16.00
Terapeuttia

0

56

EUR

Fysioterapia

45 min

45

EUR

Hieronta

45 min

Fysioterapia Ilmajoki

Fysios Ilmajoki tarjoaa laadukkaita, ammattitaidolla sekä asiantuntemuksella toteutettuja fysioterapiapalveluita. Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan ja tarjoamme ainoana laitoksena Ilmajoen alueella OMT-fysioterapiaa. Meillä on myös paljon neurologisen fysioterapian osaamista. Palveluihimme kuuluvat mm. tuki- ja liikuntaelin fysioterapia, OMT-fysioterapia, neurologinen fysioterapia, lymfaterapia, hieronta ja akupunktio. Teemme myös kotikäyntejä.

Toimipisteessämme työskentelee erittäin kokeneita fysioterapeutteja ja lymfaterapeutteja sekä nuorempia, huippuammattilaisiksi haluavia tekijöitä. Tarjoamme asiakkaillemme tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaa, neurologista kuntoutusta, hyvinvointiasi tukevia palveluita sekä kuntosalin. Henkilökuntamme ovat asiantuntijoita ja osaavia auttamaan sinua erilaisten kipujen ja toimintakykyäsi heikentävien selkä- ja niskavaivojen sekä nivelongelmien kanssa tai kun tarvitset kuntoutusta leikkausta ennen ja sen jälkeen.

Toimintamme tärkein tavoite on mahdollisimman hyvä hoitotulos sekä miellyttävä asiakaspalvelu. Hyvä ja laadukas työ takaa sekä asiakkaiden että henkilökunnan viihtyvyyden.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessä on huomioitu kaikki neurologiset asiakkaat lapsista aikuisiin ja vanhuksiin. Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. LPG, ultraääni, sähkökipuhoidot ja sähköavusteinen akupunktio. Kuntoutuslaitteita ovat ovat polkulaitteet (motomed ja theratrainer).

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Juha Pannula, soittopyyntö p. 010 237 7043.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteestämme löytyy harjoittelusali, joka on täysi kuntosali. Salia on täydennetty erilaisilla polkulaitteilla (motomed ja theratrainer).

Sali on avoin kaikille ja sinne voi ostaa kuntosalikortin ja harjoitella klo 5-23 välisenä aikana.

Sijainti ja saapuminen

Toimipiste sijaitsee katutasossa ja on esteetön. Meillä on omat ilmaiset parkkipaikat talon edessä ja bussiasema on samassa korttelissa.

Vastaanotossa on soittokello, mikäli haluat asiakaspalvelua.

Maksutavat

Meillä käyvät maksutapoina pankki- ja luottokortti (Visa, Mastercard), E-passi (hyvinvointi sekä Sportti), Smartum -sovellus (hierontaetu+ fysioterapia), Eazybreak hieronta sekä liikunta.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kraniosakraalihoito Kuntotestaus Lasten fysioterapia Lymfaterapia Maitland Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia
Fysios Ilmajoki
Ilmajoki hoitohuone

Julkiset kulkuyhteydet

Bussiasema samassa korttelissa.

Paikoitusalueet

Maksuton pysäköinti talon edessä.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa.