Ilmajoki Fysios Kuntoplassi Ilmajoki

Kauppatie 9, 60800 Ilmajoki

Huom! Koronan vuoksi kuntosalimme omatoiminen käyttö toistaiseksi ma-pe klo 05.00-09.00 ja 16.00-01.00, sekä la-su 05.00-01.00. Maksimi yhtäaikainen henkilömäärä salilla koronan vuoksi 5 henkilöä.

Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-16.00
  • ja sopimuksen mukaan
Terapeuttia

0

53

EUR

Fysioterapia

45 min

45

EUR

Hieronta

45 min

Fysioterapia Ilmajoki

Fysios Ilmajoki tarjoaa laadukkaita, ammattitaidolla sekä asiantuntemuksella toteutettuja fysioterapiapalveluita. Tarjoamme ainoana laitoksena Ilmajoen alueella OMT-fysioterapiaa. Lisäksi meiltä löytyy erittäin kokeneita fysioterapeutteja ja lymfaterapeutteja sekä nuorempia, huippuammattilaisiksi haluavia tekijöitä.

Toimintamme tärkein tavoite on mahdollisimman hyvä hoitotulos sekä miellyttävä asiakaspalvelu. Hyvä ja laadukas työ takaa sekä asiakkaiden että henkilökunnan viihtyvyyden.

Palvelemme myös Seinäjoella ja Kurikassa.


Tarjoamme asiakkaillemme tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaa, neurologista kuntoutusta, hyvinvointiasi tukevia palveluita sekä kuntosalin.

Henkilökuntamme ovat asiantuntijoita ja osaavia auttamaan sinua erilaisten kipujen ja toimintakykyäsi heikentävien selkä,- niska, ja nivelongelmien kanssa tai kun tarvitset kuntoutusta leikkausta ennen ja sen jälkeen.Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kraniosakraalihoito Kuntotestaus Lasten fysioterapia Lymfaterapia Maitland Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia

MAKSUTAVAT

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: pankkikortti, luottokortti (Visa, MasterCard), Smartum-hieronta (mobiilisovellus), ePassi Hyvinvointi ja EazyBreak.

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Maksuton pysäköinti talon edessä.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa