Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-19.00
  • Pe 8.00-16.00
  • Lauantaina ja muina aikoina sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

62

EUR

Fysioterapia

45 min

51

EUR

Hieronta

45 min

Fysioterapia Kuopio

Auron Kuopion OMT-Keskus on nyt Fysios Kuopio!

Fysioterapiaa Kuopiossa tarjoaa Fysios Kuopio. Moderni ja viihtyisä toimitilamme sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa. Tarjoamme ammattitaitoista, ennakoivaa ja monipuolista hyvinvoinnin ylläpitoa. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneita alallaan ja omaavat pitkän kokemuksen tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyssä, tutkimisessa ja hoidossa. Palvelemme asiantuntemuksella ja asiakaslähtöisesti monipuolisin fysioterapian menetelmin. Tiloissamme on HUR:in älykorttijärjestelmällä varusteltu kuntosali.

Palvelumme

Löydät meiltä monipuolisen valikoiman fysioterapia- ja liikuntapalveluita. Tarjoamme myös fysioterapiaa täydentävinä tukipalveluina sekä monipuolisia mahdollisuuksia niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. 

Muita palveluitamme ovat mm.


Tarjoamme myös yrityksille ennakoivaa ja monipuolista terveyden, työkyvyn ja työvireen ylläpitoa ammattitaidolla. Suunnittelemme yrityksen tarpeiden ja toiveiden pohjalta onnistuneita hyvinvointiratkaisuja.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Harjoittelumahdollisuudet

Käytössämme on nykyaikainen ja helppokäyttöinen harjoitussali, joka on varustettu HUR-älykorttilaitteilla, joiden avulla treenaaminen on tehokasta ja turvallista. Salillamme voit treenata omatoimisesti, henkilökohtaisen valmentajan johdolla tai ohjatussa pienryhmässä. Halutessasi laadimme sinulle sopivan treeniohjelman, jota päivitämme matkan varrella. Salillamme voit käydä harjoittelemassa kertamaksulla tai edullisemmin sarja- / kuukausikorteilla. Sali on käytettävissä yrityksemme aukioloaikoina.

Fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä harjoitat eri lihasryhmiä monipuolisesti, tavoitteellisesti ja oikein. Treeni alkaa lämmittelyllä, jatkuu opastetulla laite- ja liikeharjoittelulla ja päättyy palauttavaan loppuverryttelyyn. Omia, ryhmän tarpeiden ja toiveiden pohjalta räätälöityjä treeniryhmiä järjestämme mm. senioreille ja yrityksille.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa rautatieaseman lähellä. Sijaitsemme noin 5 minuutin kävelymatkan päässä torilta, jonne on hyvät linja-autoyhteydet. Toimipisteen edessä on kiekkopaikkoja omalla autolla saapuvalle.


Tervetuloa!

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia OMT Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage

Julkiset kulkuyhteydet

Toimipisteen lähellä rautatieasema ja noin 5 minuutin kävelymatkan päässä torilta, jonne on hyvät linja-autoyhteydet.

Paikoitusalueet

Kadulla toimipisteen edessä on kiekkopaikkoja.

Esteettömyys

Inva-WC

Hissi

Ovikello, raput, kerros