Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-19.00
  • Pe 8.00-16.00
  • Lauantaina ja muina aikoina sopimuksen mukaan.
  • Palveluneuvoja paikalla Ma-Pe 7.45-15.45
Terapeuttia

0

62

EUR

Fysioterapia

45 min

51

EUR

Hieronta

45 min

Palvelemme myös Iisalmessa >>

Fysioterapia Kuopio

Fysioterapiaa Kuopiossa tarjoaa Fysios Kuopio. Moderni ja viihtyisä toimitilamme sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa. Tarjoamme ammattitaitoista, ennakoivaa ja monipuolista hyvinvoinnin ylläpitoa. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneita alallaan ja omaavat pitkän kokemuksen tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyssä, tutkimisessa ja hoidossa. Palvelemme asiantuntemuksella ja asiakaslähtöisesti monipuolisin fysioterapian menetelmin. Tiloissamme on HUR:in älykorttijärjestelmällä varusteltu kuntosali.

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Kuopion tennisseura ja Savo Volley.

Palvelumme

Löydät meiltä monipuolisen valikoiman fysioterapia- ja liikuntapalveluita. Tarjoamme myös fysioterapiaa täydentävinä tukipalveluina sekä monipuolisia mahdollisuuksia niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. 

Palveluitamme Fysios Kuopiossa ovat mm.


Tarjoamme myös yrityksille ennakoivaa ja monipuolista terveyden, työkyvyn ja työvireen ylläpitoa ammattitaidolla. Suunnittelemme yrityksen tarpeiden ja toiveiden pohjalta onnistuneita hyvinvointiratkaisuja.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Harjoittelumahdollisuudet

Käytössämme on nykyaikainen ja helppokäyttöinen harjoitussali, joka on varustettu HUR-älykorttilaitteilla, joiden avulla treenaaminen on tehokasta ja turvallista. HUR-laitteet sopivat myös hyvin liikuntarajoitteisille kuntoutujille.

Salillamme voit treenata omatoimisesti, henkilökohtaisen valmentajan johdolla tai ohjatussa pienryhmässä. Halutessasi laadimme sinulle sopivan treeniohjelman, jota päivitämme matkan varrella. Salillamme voit käydä harjoittelemassa kertamaksulla tai edullisemmin sarja-/ kuukausikorteilla. Sali on käytettävissä yrityksemme aukioloaikoina.

Fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä harjoitat eri lihasryhmiä monipuolisesti, tavoitteellisesti ja oikein. Treeni alkaa lämmittelyllä, jatkuu opastetulla laite- ja liikeharjoittelulla ja päättyy palauttavaan loppuverryttelyyn. Omia, ryhmän tarpeiden ja toiveiden pohjalta räätälöityjä treeniryhmiä järjestämme mm. senioreille ja yrityksille.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa rautatieaseman lähellä osoitteessa Suokatu 23 (Suokadun ja Käsityöläiskadun kulmassa) katutasossa. Sijaitsemme noin 5 minuutin kävelymatkan päässä torilta, jonne on hyvät linja-autoyhteydet. Toimipisteen edessä on kiekkopaikkoja omalla autolla saapuvalle ja n. 400 m päässä Torin parkkihalli.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät pankki ja luottokortti (Visa/Master), Eazybreak (liikunta & hieronta), ePassi liikunta ja hyvinvointi, Smartum mobiili (hyvinvointi) sekä setelit ja kortti (liikunta), Edenred (TicketDuo, Virike-setelit) ja pankkisiirto.


Tervetuloa!

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia OMT Personal training Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage

Fysios Kuopio

Fysios Kuopio hoitohuone
Fysios Kuopio kuntosali
Fysios Kuopio vastaanotto
Fysios Kuopio odotusaula
Fysios Kuopio ulko-ovi

ILMOITTAUDU RYHMIIN

Ilmoittaudu Fysios Kuopion ryhmiin.

Julkiset kulkuyhteydet

Toimipisteen lähellä rautatieasema ja noin 5 minuutin kävelymatkan päässä torilta, jonne on hyvät linja-autoyhteydet.

Paikoitusalueet

Maksullisia parkkipaikkoja toimipisteen edessä. Lähellä (n.400 m) myös Torin parkkihalli.

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Ei, toimitilat katutasolla.

Ovikello, raput, kerros

Hieman katutasoa alempana. Ovella ovikello, jos tarvitsee apua oven kanssa.