Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-19.00
  • Pe 8.00-16.00
  • Lauantaina ja muina aikoina sopimuksen mukaan.
  • Palveluneuvoja paikalla Ma-Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

62

EUR

Fysioterapia

45 min

52

EUR

Hieronta

45 min

Palvelemme myös Iisalmessa >>

Fysioterapia Kuopio

Fysioterapiaa Kuopiossa tarjoaa Fysios Kuopio. Moderni ja viihtyisä toimitilamme sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa. Palvelemme asiantuntemuksella ja asiakaslähtöisesti monipuolisin fysioterapian menetelmin. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneita alallaan ja omaavat pitkän kokemuksen tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa sekä neurologisessa fysioterapiassa.

Pidämme huoli osaamisestamme ja meillä työskentelee terapeutteja, joilla on paljon erilaista kokemusta ja koulutusta. Tunnistamme oman osaamisemme ja konsultoimme tarpeen mukaan erikoisosaajaa, joka yleensä löytyy vähintään viereisestä huoneesta.

Tiloissamme on HUR:in älykorttijärjestelmällä varusteltu kuntosali. Teemme myös kotikäyntejä.

Palvelumme


Tarjoamme myös yrityksille ennakoivaa ja monipuolista terveyden, työkyvyn ja työvireen ylläpitoa ammattitaidolla. Suunnittelemme yrityksen tarpeiden ja toiveiden pohjalta onnistuneita hyvinvointiratkaisuja.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteemme on esteetön ja meillä on huomioitu esim. pyörätuolilla liikkuvat asiakkaat ja asiakkaat, joilla on liikkumisen kanssa haastetta. Toimipisteen hoitolaitteita ja varusteita ovat mm. HUR-paineilmalaitteet, Motomed ergometri ja leveä hoitopöytä.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Janne Saarela, p. 050 4718550.

Harjoittelumahdollisuudet

Käytössämme on esteetön, nykyaikainen ja helppokäyttöinen harjoitussali, joka on varustettu HUR-älykorttilaitteilla, joiden avulla treenaaminen on tehokasta ja turvallista. HUR-laitteet sopivat myös hyvin liikuntarajoitteisille kuntoutujille. Kuntosalilla on käytössä myös mm. speedpulley taljoja, juoksumatto, soutulaite, kuntopyöriä, Motomed-ergometri, kahvakuulia ja tasapainolautoja. Osa kuntosalilaitteista on suunniteltu niin, että niitä voi käyttää pyörätuolista.

Salillamme voit treenata omatoimisesti, henkilökohtaisen valmentajan johdolla tai ohjatussa pienryhmässä. Meille voi tulla myös ulkopuoliset harjoittelemaan, mutta suosittelemme alkuun ohjausta. Halutessasi laadimme sinulle sopivan treeniohjelman, jota päivitämme matkan varrella. Salillamme voit käydä harjoittelemassa kertamaksulla tai edullisemmin sarja-/ kuukausikorteilla. Sali on käytettävissä yrityksemme aukioloaikoina.

Meillä on ikääntyneille omat kuntosaliryhmät ja useita pilatesryhmiä. Fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä harjoitat eri lihasryhmiä monipuolisesti, tavoitteellisesti ja oikein. Treeni alkaa lämmittelyllä, jatkuu opastetulla laite- ja liikeharjoittelulla ja päättyy palauttavaan loppuverryttelyyn. Omia, ryhmän tarpeiden ja toiveiden pohjalta räätälöityjä treeniryhmiä järjestämme mm. senioreille ja yrityksille. Tutustu ja ilmoittaudu ryhmiin täällä >>

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa rautatieaseman lähellä osoitteessa Suokatu 23 (Suokadun ja Käsityöläiskadun kulmassa) katutasossa. Rautatieasemalle on matkaa n. 100 m ja torille on matkaa n. 300 m, jonne on hyvät linja-autoyhteydet.

Toimipisteen edessä on kiekkopaikkoja omalla autolla saapuvalle ja n. 300 m päässä Torin parkkihalli. Toimipisteen edessä olevat parkkipaikat on merkattu Fysios-merkillä. Oveltamme löytyy kello, jos tarvitsee apua sisään pääsemisessä. Aulassa voi odotella, josta terapeutti tulee hakemaan.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät pankki ja luottokortti (Visa/Master), Eazybreak (liikunta & hieronta), ePassi liikunta ja hyvinvointi, Smartum mobiili (hieronta ja hyvinvointi) sekä setelit, Edenred Ticket Duo kortti ja Virike-setelit (liikunta) Tyky-seteli ja Työkuntoseteli (fysioterapia ja hieronta).


Tervetuloa!

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia OMT Personal training Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage

Fysios Kuopio

Fysios Kuopio hoitohuone
Fysios Kuopio kuntosali
Fysios Kuopio vastaanotto
Fysios Kuopio odotusaula
Fysios Kuopio ulko-ovi

ILMOITTAUDU RYHMIIN

Ilmoittaudu Fysios Kuopion ryhmiin.

Julkiset kulkuyhteydet

Torille 300 m, jonne on hyvät linja-autoyhteydet. Rautatieasemalle 100 m.

Paikoitusalueet

Maksullisia parkkipaikkoja toimipisteen edessä. Lähellä (n. 300 m) myös Torin parkkihalli.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Hieman katutasoa alempana. Ovella ovikello, jos tarvitsee apua oven kanssa.