Fysios Kuopio

Maaherrankatu 21

70100 Kuopio

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-19.00
  • Pe 8.00-16.00
  • Lauantaina ja muina aikoina sopimuksen mukaan.
  • Palveluneuvoja paikalla Ma-Pe 8.00-16.00

Fysioterapia Kuopio

Olemme muuttaneet. Uusi osoitteemme on 2.12.2022 alkaen Maaherrankatu 21, 70100 Kuopio. Tervetuloa!

Fysioterapiaa Kuopiossa tarjoaa Fysios Kuopio. Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Maaherrankatu 21. Palvelemme asiantuntemuksella ja asiakaslähtöisesti monipuolisin fysioterapian menetelmin. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneita alallaan ja omaavat pitkän kokemuksen tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa sekä neurologisessa fysioterapiassa.

Pidämme huoli osaamisestamme ja meillä työskentelee terapeutteja, joilla on paljon erilaista kokemusta ja koulutusta. Tunnistamme oman osaamisemme ja konsultoimme tarpeen mukaan erikoisosaajaa, joka yleensä löytyy vähintään viereisestä huoneesta. Palveluihimme kuuluvat mm. fysioterapia, OMT-fysioterapia, lasten fysioterapia, lymfaterapia, Voice Massage ja hieronta.

Tiloissamme on HUR:in älykorttijärjestelmällä varusteltu kuntosali. Teemme myös kotikäyntejä.

Tarjoamme myös yrityksille ennakoivaa ja monipuolista terveyden, työkyvyn ja työvireen ylläpitoa ammattitaidolla. Suunnittelemme yrityksen tarpeiden ja toiveiden pohjalta onnistuneita hyvinvointiratkaisuja.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toimipisteemme on esteetön ja meillä on huomioitu esim. pyörätuolilla liikkuvat asiakkaat ja asiakkaat, joilla on liikkumisen kanssa haastetta. Toimipisteen hoitolaitteita ja varusteita ovat mm. HUR-paineilmalaitteet, Motomed ergometri ja leveä hoitopöytä.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Janne Saarela, p. 050 4718550.

Harjoittelumahdollisuudet

Käytössämme on esteetön, nykyaikainen ja helppokäyttöinen harjoitussali, joka on varustettu HUR-älykorttilaitteilla, joiden avulla treenaaminen on tehokasta ja turvallista. HUR-laitteet sopivat myös hyvin liikuntarajoitteisille kuntoutujille. Kuntosalilla on käytössä myös mm. speedpulley taljoja, juoksumatto, soutulaite, kuntopyöriä, Motomed-ergometri, kahvakuulia ja tasapainolautoja. Osa kuntosalilaitteista on suunniteltu niin, että niitä voi käyttää pyörätuolista.

Salillamme voit treenata omatoimisesti, henkilökohtaisen valmentajan johdolla tai ohjatussa pienryhmässä. Meille voi tulla myös ulkopuoliset harjoittelemaan, mutta suosittelemme alkuun ohjausta. Halutessasi laadimme sinulle sopivan treeniohjelman, jota päivitämme matkan varrella. Salillamme voit käydä harjoittelemassa kertamaksulla tai edullisemmin sarja-/ kuukausikorteilla. Sali on käytettävissä yrityksemme aukioloaikoina.

Meillä on ikääntyneille omat kuntosaliryhmät ja useita pilatesryhmiä. Fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä harjoitat eri lihasryhmiä monipuolisesti, tavoitteellisesti ja oikein. Treeni alkaa lämmittelyllä, jatkuu opastetulla laite- ja liikeharjoittelulla ja päättyy palauttavaan loppuverryttelyyn. Omia, ryhmän tarpeiden ja toiveiden pohjalta räätälöityjä treeniryhmiä järjestämme mm. senioreille ja yrityksille. Tutustu ja ilmoittaudu ryhmiin täällä >>

Palvelemme myös Iisalmessa >>

Tervetuloa fysioterapiaan Fysios Kuopioon!

Lue fysioterapeuttimme blogi

Kokemuksia Fysios Kuopio

Mitä fysioterapeutti voi tehdä selkäkivulle?

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän