Fysios Kurikka

Laurintie 11 D

61300 Kurikka

010 237 7043

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
  • ja sopimuksen mukaan.

Fysioterapia Kurikka

Fysios Kurikka tarjoaa kattavasti fysioterapiapalveluita asiakkaan tarpeen mukaan. Meillä on vahva osaaminen neurologisessa fysioterapiassa sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa, kuntoutuksessa ja ennaltaehkäisyssä. Palveluihimme kuuluu fysioterapian lisäksi mm. allasterapia, hieronta, lymfaterapia ja kalevalainen jäsenkorjaus.

Fysioterapian tavoitteena meillä on hoitaa asiakasta yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti ja ilman lääkärin lähetettä. Teemme myös kotikäyntejä.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toimipisteessä on huomioitu kaikki neurologisen kuntoutuksen asiakkaat. Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. sähkökipuhoito-laitteet ja ultraäänilaite. Meillä on myös monipuolinen ja esteetön kuntosali.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Juha Pannula, soittopyyntö p. 010 237 7043.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellämme on esteetön ja monipuolinen harjoittelusali. Harjoittelusalissa on monipuoliset kuntosalivälineet ja neurologisessa kuntoutuksessa tarvittavat polkulaitteet sekä mattohoitopöydät.

Salilla on harjoittelumahdollisuus terapeutin kanssa ja sali ei ole avoin muille kuin asiakkaille. Meiltä löytyy myös liikuntaryhmiä, mm. sydänryhmä sekä erikseen naisten ja miesten ryhmiä.


Tervetuloa!