Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
  • ja sopimuksen mukaan.

Fysios Mehiläinen Kurikka on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Kurikka

Fysios Mehiläinen Kurikka tarjoaa kattavasti fysioterapiapalveluita asiakkaan tarpeen mukaan. Meillä on vahva osaaminen neurologisessa fysioterapiassa sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa, kuntoutuksessa ja ennaltaehkäisyssä. Palveluihimme kuuluu fysioterapian lisäksi mm. allasterapia, hieronta, lymfaterapia ja kalevalainen jäsenkorjaus.

Fysioterapian tavoitteena meillä on hoitaa asiakasta yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Fysios Mehiläiseen pääset hoitoon nopeasti ja ilman lääkärin lähetettä. Teemme myös kotikäyntejä.

Toimipisteessä on huomioitu kaikki neurologisen kuntoutuksen asiakkaat. Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. sähkökipuhoito-laitteet ja ultraäänilaite. Meillä on myös monipuolinen ja esteetön kuntosali.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Juha Pannula, p. 040 572 7033 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellämme on esteetön ja monipuolinen harjoittelusali. Harjoittelusalissa on monipuoliset kuntosalivälineet ja neurologisessa kuntoutuksessa tarvittavat polkulaitteet sekä mattohoitopöydät.

Salilla on harjoittelumahdollisuus terapeutin kanssa ja sali ei ole avoin muille kuin asiakkaille. Meiltä löytyy myös liikuntaryhmiä mm. naisten ja miesten ryhmiä.