Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
  • ja sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

66

EUR

Fysioterapia

60 min

66

EUR

OMT-fysioterapia

45 min

Fysioterapia Kurikka

Fysios Kurikka tarjoaa kattavasti fysioterapiapalveluita asiakkaan tarpeen mukaan. Meillä on vahva osaaminen neurologisessa fysioterapiassa sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa, kuntoutuksessa ja ennaltaehkäisyssä. Palveluihimme kuuluu fysioterapian lisäksi mm. allasterapia, hieronta, lymfaterapia ja kalevalainen jäsenkorjaus.

Fysioterapian tavoitteena meillä on hoitaa asiakasta yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti ja ilman lääkärin lähetettä. Teemme myös kotikäyntejä.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessä on huomioitu kaikki neurologisen kuntoutuksen asiakkaat. Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. sähkökipuhoito-laitteet ja ultraäänilaite. Meillä on myös monipuolinen ja esteetön kuntosali.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Juha Pannula, soittopyyntö p. 010 237 7043.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellämme on esteetön ja monipuolinen harjoittelusali. Harjoittelusalissa on monipuoliset kuntosalivälineet ja neurologisessa kuntoutuksessa tarvittavat polkulaitteet sekä mattohoitopöydät.

Salilla on harjoittelumahdollisuus terapeutin kanssa ja sali ei ole avoin muille kuin asiakkaille. Meiltä löytyy myös liikuntaryhmiä, mm. sydänryhmä sekä erikseen naisten ja miesten ryhmiä.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee Kurikan keskustassa katutasossa. Ulko-ovella on ramppi pyörätuolia varten. Maksuton pysäköinti talon edessä ja meiltä löytyy lisäksi inva-paikkoja. Lähistölle tulee myös bussi. Palvelua halutessa voi soittaa soittokelloa.

Maksutavat

Meillä käyvät maksutapoina pankki- ja luottokortti (Visa/Master), Smartum-liikunta (ryhmäliikuntaan), Smartum-hieronta (hieronta ja fysioterapia), ePassi hyvinvointipassi, sPassi sporttipassi sekä Eazybreak hieronta ja liikunta.

Tervetuloa!

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Julkiset kulkuyhteydet

Lähistölle tulee bussi.

Paikoitusalueet

Maksuton pysäköinti talon edessä, myös inva-paikkoja.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa, ramppi pyörätuolia varten.