Fysioterapia Lahti

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Katso vapaat ajat ja tee varaus helposti netissä!

Fysioterapiaa Lahdessa

Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme tarjoavat fysioterapiaa Lahdessa useassa eri toimipisteessä. Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Lahden keskustassa Vapaudenkadulla ja Vuorikadulla.

Fysioterapeuttimme Lahdessa ovat kokeneita ja heillä on laaja-alainen osaaminen. Meiltä saat apua kokonaisvaltaisesti mm. erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, kuten selkäkipuun ja niskakipuun tai apua, kun liikunta- ja toimintakyky on alentunut vamman tai sairauden vuoksi.

Tarjoamme molemmissa Lahden toimipisteissä laajan valikoiman erilaisia fysioterapiapalveluita. Palveluihimme kuuluvat mm. fysioterapia, OMT-fysioterapia, Maitland-fysioterapia, neurologinen fysioterapia, naprapatia, toimintaterapia, lasten fysioterapia, lymfaterapia, hieronta ja akupunktio. Teemme myös askeltutkimuksia ja tukipohjallisia.

Fysios Mehiläinen Vapaudenkadun palveluihin kuuluu laaja valikoima fysioterapia- ja toimintaterapia- sekä liikuntapalveluita. Toimipisteessä on myös mahtavat puitteet neurologiseen kuntoutukseen ja varustukseen kuuluu mm. painokevennetty seisoma-asennon ja kävelyharjoittelun laite LiteGait.

Fysios Mehiläinen Vuorikatu on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Lahden alueella ja toimipisteestä saa myös ammattitaitoista psykoterapiaa. Fysioterapian erikoistumisalueena ovat lantionpohjan fysioterapia sekä odottavien ja synnyttäneiden äitien fysioterapia.

Palvelumme Lahdessa

Fysios Mehiläinen Lahden toimipisteet

Fysios Mehiläinen Lahti - fysioterapeuttimme Lahdessa palvelevat sinua

Fysios Mehiläinen on fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Lahden lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä yli 1000 terapia-alan ammattilaista.

Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Mehiläinen Lahteen?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysios Mehiläisessä maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin.

Fysios Mehiläinen panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Varaa aika fysioterapiaan Lahteen

Fysios Mehiläinen Lahti Vapaudenkatu
Vapaudenkatu 23b, 15140, Lahti

Fysioterapia Lahti Vapaudenkatu Fysios Lahti Vapauden katu
Fysios Mehiläinen Lahti Vapaudenkatu
Vapaudenkatu 23b, 15140, Lahti
Fysios Mehiläinen Lahti Vuorikatu
Vuorikatu 4, 15110, Lahti
Fysioterapia Lahti Fysios Lahti Vuorikatu
Fysios Mehiläinen Lahti Vuorikatu
Vuorikatu 4, 15110, Lahti

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä meille soittopyyntö. Me soitamme sinulle.