Fysioterapia Lahti

Tarjoamme asiantuntevaa fysioterapiaa Lahdessa kahdessa eri toimipisteessä. Katso vapaat ajat ja tee varaus helposti netissä!

Fysioterapiaa Lahdessa 

Fysios tarjoaa laadukasta fysioterapiaa Lahdessa kahdessa eri toimipisteessä. Toimipisteemme Lahdessa ovat:

Fysios Vuorikatu
- Fysios Vapaudenkatu


Fysioterapia Lahti

Ammattitaitoiset terapeuttimme tarjoavat fysioterapiaa Lahdessa kahdessa eri toimipisteessä. Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Lahden keskustassa. Fysioterapeuttimme Lahdessa ovat kokeneita ja heillä on laaja-alainen osaaminen. Meiltä saat apua kokonaisvaltaisesti mm. erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, kuten selkä- ja niskakipuun tai apua, kun liikunta- ja toimintakyky on alentunut vamman tai sairauden vuoksi.

Fysios Vuorikatu on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Lahden alueella. Fysios Vapaudenkadun palveluihin kuuluu laaja valikoima fysioterapia- ja liikuntapalveluita. Tarjoamme kaikissa Lahden toimipisteissä monipuolisen valikoiman erilaisia fysioterapiapalveluita.

Palveluitamme ovat mm.


Meillä on myös ohjatut pilates- ja kuntosaliryhmät. Lisää tietoa liikunta- ja muista palveluista löytyy toimipisteiden omilta sivuilta.

Varaa aika fysioterapiaan Lahdessa kätevästi netissä.

Fysios Vuorikatu

Vuorikatu 4, 15110 LAHTI - p. 010 237 7027

Fysios Vapaudenkatu

Vapaudenkatu 23 B, 15140 LAHTI - p. 010 237 700

Fysios Lahti - fysioterapeuttimme Lahdessa palvelevat sinua

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Lahden lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä yli 850 terapia-alan ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Lahteen?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Varaa aika fysioterapiaan Lahteen

Tutustu Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun