Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

61

EUR

Fysioterapia

45 min

89

EUR

Fysioterapia OMT

60 min

Meiltä saa nyt myös psykoterapiaa!

Psykoterapeutti Eva Vento on aloittanut Fysios Lahti Vuorikadulla. Voit varata ajan yksilöpsykoterapiaan tai pariterapiaan täältä >> Huomioithan, että myös ryhmäpsykoterapiaan hakeudutaan varaamalla aika ensin yksilövastaanotolle.

Fysioterapia Lahti Vuorikatu

Fysioterapiaa lähellä Lahden keskustaa tarjoaa Fysios Lahti Vuorikatu. Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan ja meiltä saa myös ammattitaitoista psykoterapiaa.

Fysioterapian erikoistumisalueemme ovat lantionpohjan fysioterapia sekä odottavien ja synnyttäneiden äitien fysioterapia. Toimipisteellämme on sähköakupunktio ja lantionpohjan voimien mittauslaite. Teemme myös kotikäyntejä.

Otamme asiakkaan aina huomioon kokonaisuutena. Otamme sinut vastaan yksilönä ja perehdymme huolella asiaasi. Ymmärrämme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja palautumisen merkityksen myös tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien tuloksellisessa hoidossa.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen Fysios Lahti Vapaudenkadun fysioterapeuttiin Mira Kankaanpäähän p. +358 44 585 9106.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellämme on pieni kuntosali. Kuntosali ja sen välineet sopii terapeuttiseen yksilö- tai pariharjoitteluun. Harjoitustilassamme voi hyvin opastaa harjoitteita ja oikeita suoritteita. Harjoittelu tapahtuu yhdessä terapeutin kanssa.

Hoitohuoneet ovat suuria n. 20 neliöisiä, joissa onnistuu hyvin myös harjoitteluterapia. Lähellä Salppurin maastot, missä voi mm. harjoittaa liikkumista.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Vuorikatu sijaitsee Salpausselän kainalossa, lähellä Lahden keskustaa. Kiekkoparkkipaikkoja hyvin toimipisteen ympärillä. Linja-autot saapuvat myös lähelle, etäisyys n. 100m.

Tiloihin pääsee suoraan katutasosta, sisäänkäynti on Diakoniaopiston talon liukuovista Sibeliuksenkadun ja Vuorikadun kulmasta. Opasteita seuraamalla kulman ympäri oikealle ja edessä on sisäänkäyntimme. Siitä sisään ja suoraan edessäsi on odotustila, mihin voit jäädä odottamaan kutsua.

Maksutavat

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: pankki- ja luottokortti (Visa/Mastercard), Smartum seteli, kortti ja mobiili (hieronta + fysioterapia), Smartum-liikunta, e-passi hyvinvointi ja e-passi sportti, Edenred (liikunta), Eazybreak (hieronta + liikunta), Ticket kortti ja Tyky-online.


Fysioterapia Lahti. Katso muut toimipisteemme Lahdessa.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Maitland Naprapatia Neurologinen fysioterapia OMT Personal training Psykoterapia Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia
Fysios Lahti Vuorikatu rakennus
Fysios Lahti Vuorikatu ulko-ovi
Fysios Lahti Vuorikatu vastaanotto
Fysios Lahti Vuorikatu odotustila
Fysios Lahti Vuorikatu sisätilat

Hinnasto

Fysioterapia 45 min 61 eur
Fysioterapia OMT 60 min 89 eur
Yksilöterapia 45 min 95 eur
Pariterapia 90 min 190 eur

Julkiset kulkuyhteydet

Bussilla pääsee hyvin lähelle, n. 100m. Paasikivenaukio on ihan vieressä.

Paikoitusalueet

2 h kiekkopaikkoja hyvin toimipisteen ympärillä. Parkkihalli toimipisteen läheisyydessä Torilla.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Sisäänkäynti Diakoniaopiston talon liukuovista. Ulko-ovi auki aamusta klo 18.00 saakka arkisin.