Fysios Mehiläinen Lahti Vuorikatu

Vuorikatu 4

15110 Lahti

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.

Fysios Mehiläinen Lahti on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Lahti Vuorikatu

Fysioterapiaa lähellä Lahden keskustaa tarjoaa Fysios Mehiläinen Lahti Vuorikatu. Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan ja meiltä saa myös ammattitaitoista psykoterapiaa.

Fysioterapian erikoistumisalueemme ovat lantionpohjan fysioterapia sekä odottavien ja synnyttäneiden äitien fysioterapia. Toimipisteellämme on sähköakupunktio ja lantionpohjan voimien mittauslaite. Meiltä saa myös mm. OMT-fysioterapiaa, naprapatiaa, hierontaa ja akupunktiota. Teemme myös kotikäyntejä.

Otamme asiakkaan aina huomioon kokonaisuutena. Otamme sinut vastaan yksilönä ja perehdymme huolella asiaasi. Ymmärrämme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja palautumisen merkityksen myös tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien tuloksellisessa hoidossa.

Psykoterapia Lahti

Psykoterapeutti Eva Vento on aloittanut Fysios Mehiläinen Lahti Vuorikadulla. Voit varata ajan yksilöpsykoterapiaan tai pariterapiaan täältä. Huomioithan, että myös ryhmäpsykoterapiaan hakeudutaan varaamalla aika ensin yksilövastaanotolle.


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen Fysios Mehiläinen Lahti Vapaudenkadun toimipisteen vastaavaan fysioterapeuttiin: Nina Leivo p. 050 571 3487 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellämme on pieni kuntosali. Kuntosali ja sen välineet sopii terapeuttiseen yksilö- tai pariharjoitteluun. Harjoitustilassamme voi hyvin opastaa harjoitteita ja oikeita suoritteita. Harjoittelu tapahtuu yhdessä terapeutin kanssa.

Hoitohuoneet ovat suuria n. 20 neliöisiä, joissa onnistuu hyvin myös harjoitteluterapia. Lähellä Salppurin maastot, missä voi mm. harjoittaa liikkumista.

Fysios Vuorikadun asiakkaat suosittelevat

Kokemuksia Fysios Mehiläinen Lahti Vuorikatu

Selkä ja koko kehon liikkuvuus kuntoon fysioterapian avulla

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Lahti