Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Ma 8.00-17.00
  • Ti-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-17.00
Terapeuttia

0

61

EUR

Fysioterapia

45 min

89

EUR

Fysioterapia OMT

60 min

Olemme luopuneet käteisellä maksamisesta. Toimipisteellä on edelleen mahdollisuus maksaa käyntejä mm. pankkikortilla.

Fysioterapia Lahti Vuorikatu

Fysioterapiaa lähellä Lahden keskustaa tarjoaa Fysios Lahti Vuorikatu. Tarjoamme fysioterapiaa vankalla ammattitaidolla. Otamme asiakkaan aina huomioon kokonaisuutena. Ymmärrämme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja palautumisen merkityksen myös tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien tuloksellisessa hoidossa.

Palvelumme

Palveluitamme Fysios Vuorikadulla ovat mm. 


Fysioterapian erikoistumisalueemme ovat lantionpohjan fysioterapia sekä odottavien ja synnyttäneiden äitien fysioterapia. Toimipisteellämme on sähköakupunktio ja lantionpohjan voimien mittauslaite.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellämme on pieni kuntosali. Kuntosali ja sen välineet sopii terapeuttiseen yksilö- tai pariharjoitteluun. Hoitohuoneet ovat suuria n. 20 neliöisiä, joissa onnistuu hyvin myös harjoitteluterapia. Lähellä Salppurin maastot, missä voi mm. harjoittaa liikkumista.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Vuorikatu sijaitsee Salpausselän kainalossa, lähellä Lahden keskustaa. Kiekkoparkkipaikkoja hyvin toimipisteen ympärillä. Tiloihin pääsee suoraan katutasosta Sibeliuksenkadun ja Vuorikadun kulmasta.

Maksutavat

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: pankkikortti, luottokortti, Smartum-mobiilimaksu, Smartum-liikunta, e-passi hyvinvointi ja e-passi sportti sekä Edenred.


Fysioterapiaa Lahdessa. Katso muut toimipisteemme Lahdessa >>

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Maitland Naprapatia Neurologinen fysioterapia OMT Personal training Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Hinnasto

Fysioterapia 45 min 61 eur
Fysioterapia OMT 60 min 89 eur
Yksilöterapia 45 min 95 eur
Pariterapia 90 min 190 eur

Julkiset kulkuyhteydet

Bussilla pääsee hyvin lähelle. Paasikivenaukio on ihan vieressä.

Paikoitusalueet

Kiekkopaikkoja hyvin toimipisteen ympärillä. Parkkihalli toimipisteen läheisyydessä Torilla.

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Ei.

Hissi

Kyllä.

Ovikello, raput, kerros

Ulko-ovi auki aamusta klo 18.00 saakka arkisin.