Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

61

EUR

Fysioterapia

45 min

89

EUR

Fysioterapia OMT

60 min

Fysioterapia Lahti Vapaudenkatu

Auron Lahden Fysteam on nyt Fysios Lahti Vapaudenkatu!

Fysios Lahti Vapaudenkatu tarjoaa laajan valikoiman fysioterapia- ja toimintaterapia- sekä liikuntapalveluita. Toimipisteemme sijaitsee Lahden keskustassa Vapaudenkadun ja Saimaankadun kulmassa. Palveluidemme laadun takaavat tutkitusti vaikuttavat hoitomenetelmät ja jatkuva kouluttautuminen. Tuotamme palveluita asiakkaiden koteihin, päiväkoteihin ja kouluihin eli sinne missä asiakkaat ovat.

Palvelumme

Fysios Vapaudenkadun palveluihin kuuluu laaja valikoima fysioterapia-, toimintaterapia- ja liikuntapalveluita. Tarjoamme myös monipuolisia hyvinvointia tukevia palveluja yritysten erilaisiin tarpeisiin.

Muita palveluitamme Vapaudenkadulla ovat mm.


Jalkojenhoitaja Seija Beckius: ajanvaraukset numerosta 040  5133611. 

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessämme on mahtavat puitteet neurologiseen kuntoutukseen. Meiltä löytyy painokevennetty seisoma-asennon ja kävelyharjoittelun laite LiteGait. Laitteen tukivaljaiden avulla voidaan keventää jaloille tulevaa painoa jolloin seisoma-asentoa ja kävelyn eri vaiheita on mahdollista harjoitella vaikka kävely ei muutoin onnistuisikaan.

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloissamme on iso ryhmäliikuntatila sekä kuntosali. Tarjoamme erilaisia liikuntaryhmiä, jotka ovat tällä hetkellä tauolla koronan vuoksi. Asiakkaisiin ollaan yhteydessä, kun ryhmät pyörähtävät jälleen käyntiin.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Vapaudenkatu sijaitsee Lahden keskustassa Vapaudenkadun ja Saimaankadun kulmassa. Sisäänkäynti on Vapaudenkadun puolelta. Maksullista paikoitustilaa löytyy Vapaudenkadulta, kauppakeskus Trion parkista ja LIDL:n edestä. Linja-autot pysähtyvät torilla, josta on n. 500 metrin kävelymatka toimipisteeseemme. 

Toimipisteemme ja sisäänkäyntimme on esteetön. Toimipiste sijaitsee 2. kerroksessa, jonne pääsee joko hissillä tai portaita pitkin. Alaulko-ovi on auki aina vastaanottomme ollessa auki. Yläoven ollessa lukittu, löytyy näkyvä ovikello hissien vierestä , jota soittamalla ovi avataan. Molemmat ovet avautuvat sähköisesti.

Maksutavat

Maksutavaksi käyvät luotto- ja pankkikortti, lasku, lahjakortit sekä ePassi, Edenred, Eazybreak ja Smartum.

Tervetuloa!


Fysioterapiaa Lahdessa. Katso muut toimipisteemme Lahdessa >>

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Maitland Mulligan Concept NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia OMT Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Fysios Lahti Vapaudenkatu

Fysios Lahti Vapaudenkatu rakennus
Fysios Lahti Vapaudenkatu ulko-ovi
Fysios Lahti Vapaudenkatu hissi
Fysios Lahti Vapaudenkatu toimipisteen ovi

Julkiset kulkuyhteydet

Linja-autot pysähtyvät torilla, joka on n. 500 m päässä.

Paikoitusalueet

Maksullista paikoitustilaa löytyy Vapaudenkadulta, kauppakeskus Trion parkista sekä LIDL:n edessä.

Esteettömyys

Sisäänkäyntimme ja toimipisteemme on esteetön.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Kyllä.

Ovikello, raput, kerros

Alaovi on auki vastaanottomme ollessa auki, yläovessa on ovikello. Ovet avautuvat sähköisesti. Toimipiste 2. kerroksessa, jonne pääsee hissillä sekä portaita pitkin.