Fysios Mehiläinen Lahti Vapaudenkatu

Vapaudenkatu 23 B

15140 Lahti

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-16.00
  • La 10.00-16.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-Pe 9.00-15.00

Fysios Mehiläinen Lahti Vapaudenkatu on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Lahti Vapaudenkatu

Fysios Mehiläinen Lahti Vapaudenkatu tarjoaa laajan valikoiman fysioterapia- ja toimintaterapia- sekä liikuntapalveluita Lahdessa. Palveluidemme laadun takaavat tutkitusti vaikuttavat hoitomenetelmät ja jatkuva kouluttautuminen. Tuotamme palveluita asiakkaiden koteihin, päiväkoteihin ja kouluihin eli sinne missä asiakkaat ovat.

Esteetön toimipisteemme sijaitsee Lahden keskustassa Vapaudenkadun ja Saimaankadun kulmassa. Toimipisteessämme on mahtavat puitteet neurologiseen kuntoutukseen. Lisäksi meiltä löytyy monipuolista osaamista tuki- ja liikuntaelinvaivojen ja oireiden osalta.

Fysios Mehiläinen Lahti Vapaudenkadun palveluihin kuuluu laaja valikoima fysioterapia-, toimintaterapia- ja liikuntapalveluita, kuten OMT-fysioterapiaa, urheilufysioterapiaaäitiysfysioterapiaa, lantionpohjan fysioterapiaa, ikääntyvän fysioterapiaahierontaa ja akupunktiota.

Toimipisteestämme löytyy myös LPG-hoitolaite ja teemme LPG-hoitoja osana fysioterapiaa sekä esteettisiä LPG-hoitoja. 

Tarjoamme myös monipuolisia hyvinvointia tukevia palveluja yritysten erilaisiin tarpeisiin. Jalkojenhoitaja Seija Beckius: ajanvaraukset numerosta p. 040 5133611

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessämme on mahtavat puitteet neurologiseen kuntoutukseen. Meillä on otettu huomioon kaikki neurologisen kuntoutuksen asiakkaat lapsista ikääntyviin. Meiltä löytyy HUR:in voimaharjoitelaitteita.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen toimipisteen vastaavaan fysioterapeuttiin: Iita Seppänen p. 050 4719740. tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloissamme on iso ryhmäliikuntatila sekä kuntosali. Kuntosalilta löytyy monipuolisesti harjoitevälineitä sekä HUR:in voimaharjoitelaitteita. Iso ryhmäliikuntatila on muunneltavissa myös yksilöterapiakäyttöön, tilan voi tarvittaessa jakaa kahteen.

Jumppasalista löytyy puolapuut, leveä hoitopöytä, kapea hoitopöytä sekä jumppavälineitä. Lisäksi meiltä löytyy kaksi neurologisen kuntoutuksen huonetta, joissa voi toteuttaa yksilöterapiaa.

Kuntosalilla järjestetään kuntosaliryhmiä ja ryhmämuotoista kiertoharjoittelua. Lisäksi sinne pääsee harjoittelemaan sekä terapeutin kanssa että itsenäisesti. Sali on esteetön.

Jumppasalissa järjestämme pilates-ryhmiä. Ryhmät alkavat 4.9.2023 ja ryhmään on vielä tilaa. Ilmoittaudu ryhmiin täältä >>

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Lahti