Fysios Lahti Vapaudenkatu

Vapaudenkatu 23 B

15140 Lahti

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-16.00
  • La 10.00-16.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-Pe 9.00-15.00

Fysioterapia Lahti Vapaudenkatu

Fysios Lahti Vapaudenkatu tarjoaa laajan valikoiman fysioterapia- ja toimintaterapia- sekä liikuntapalveluita Lahdessa. Palveluidemme laadun takaavat tutkitusti vaikuttavat hoitomenetelmät ja jatkuva kouluttautuminen. Tuotamme palveluita asiakkaiden koteihin, päiväkoteihin ja kouluihin eli sinne missä asiakkaat ovat.

Esteetön toimipisteemme sijaitsee Lahden keskustassa Vapaudenkadun ja Saimaankadun kulmassa. Toimipisteessämme on mahtavat puitteet neurologiseen kuntoutukseen. Meiltä löytyy painokevennetty seisoma-asennon ja kävelyharjoittelun laite LiteGait. Laitteen tukivaljaiden avulla voidaan keventää jaloille tulevaa painoa, jolloin seisoma-asentoa ja kävelyn eri vaiheita on mahdollista harjoitella vaikka kävely ei muutoin onnistuisikaan. Lisäksi meiltä löytyy monipuolista osaamista tuki- ja liikuntaelinvaivojen ja oireiden osalta.

Fysios Vapaudenkadun palveluihin kuuluu laaja valikoima fysioterapia-, toimintaterapia- ja liikuntapalveluita, kuten OMT-fysioterapiaa, urheilufysioterapiaaäitiysfysioterapiaa, lantionpohjan fysioterapiaa, ikääntyvän fysioterapiaahierontaa ja akupunktiota.

Toimipisteestämme löytyy myös LPG-hoitolaite ja teemme LPG-hoitoja osana fysioterapiaa sekä esteettisiä LPG-hoitoja. 

Tarjoamme myös monipuolisia hyvinvointia tukevia palveluja yritysten erilaisiin tarpeisiin. Jalkojenhoitaja Seija Beckius: ajanvaraukset numerosta p. 040  5133611. 

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessämme on mahtavat puitteet neurologiseen kuntoutukseen. Meillä on otettu huomioon kaikki neurologisen kuntoutuksen asiakkaat lapsista ikääntyviin.

Meiltä löytyy HUR:in voimaharjoitelaitteita sekä painokevennetty seisoma-asennon ja kävelyharjoittelun laite LiteGait. Laitteen tukivaljaiden avulla voidaan keventää jaloille tulevaa painoa jolloin seisoma-asentoa ja kävelyn eri vaiheita on mahdollista harjoitella vaikka kävely ei muutoin onnistuisikaan.


Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen ensisijaisesti Neuron vastaavaan fysioterapeuttiin Mira Kankaanpäähän p. 044 5859106 tai toimipisteen vastaavaan fysioterapeuttiin Iita Seppänen p.050 4719740.

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloissamme on iso ryhmäliikuntatila sekä kuntosali. Kuntosalilta löytyy monipuolisesti harjoitevälineitä sekä HUR:in voimaharjoitelaitteita. Iso ryhmäliikuntatila on muunneltavissa myös yksilöterapiakäyttöön, tilan voi tarvittaessa jakaa kahteen. 

Jumppasalista löytyy puolapuut, leveä hoitopöytä, kapea hoitopöytä sekä jumppavälineitä. Lisäksi meiltä löytyy kaksi neurologisen kuntoutuksen huonetta, joissa voi toteuttaa yksilöterapiaa.

Kuntosalilla järjestetään kuntosaliryhmiä ja ryhmämuotoista kiertoharjoittelua. Lisäksi sinne pääsee harjoittelemaan sekä terapeutin kanssa että itsenäisesti. Sali on esteetön. Jumppasalissa järjestämme pilates-ryhmiä. Ilmoittaudu ryhmiin täältä >>

Ryhmät alkavat 14.2.2022

Tervetuloa!

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Lahti