Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-16.00
  • La 10.00-16.00
Asiakaspalvelu
  • Ma-Pe 9.00-15.00
Terapeuttia

0

64

EUR

Fysioterapia

45 min

91

EUR

Fysioterapia OMT

60 min

Aluehallintoviraston tämän hetkisten linjausten mukaisesti liikuntaryhmät ovat toistaiseksi tauolla.

Fysios Vapaudenkadun liikuntaryhmät kevät 2022

Kevään ryhmät alkavat Fysios Lahti Vapaudenkadulla tammikuussa. Ilmoittaudu ryhmiin täältä >>

Fysioterapia Lahti Vapaudenkatu

Fysios Lahti Vapaudenkatu tarjoaa laajan valikoiman fysioterapia- ja toimintaterapia- sekä liikuntapalveluita. Palveluidemme laadun takaavat tutkitusti vaikuttavat hoitomenetelmät ja jatkuva kouluttautuminen. Tuotamme palveluita asiakkaiden koteihin, päiväkoteihin ja kouluihin eli sinne missä asiakkaat ovat.

Esteetön toimipisteemme sijaitsee Lahden keskustassa Vapaudenkadun ja Saimaankadun kulmassa. Toimipisteessämme on mahtavat puitteet neurologiseen kuntoutukseen. Meiltä löytyy painokevennetty seisoma-asennon ja kävelyharjoittelun laite LiteGait. Laitteen tukivaljaiden avulla voidaan keventää jaloille tulevaa painoa, jolloin seisoma-asentoa ja kävelyn eri vaiheita on mahdollista harjoitella vaikka kävely ei muutoin onnistuisikaan. Lisäksi meiltä löytyy monipuolista osaamista tuki- ja liikuntaelinvaivojen ja oireiden osalta.

Tervetuloa!

Palvelumme

Fysios Vapaudenkadun palveluihin kuuluu laaja valikoima fysioterapia-, toimintaterapia- ja liikuntapalveluita. Tarjoamme myös monipuolisia hyvinvointia tukevia palveluja yritysten erilaisiin tarpeisiin.


Jalkojenhoitaja Seija Beckius: ajanvaraukset numerosta p. 040  5133611. 

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessämme on mahtavat puitteet neurologiseen kuntoutukseen. Meillä on otettu huomioon kaikki neurologisen kuntoutuksen asiakkaat lapsista ikääntyviin.

Meiltä löytyy HUR:in voimaharjoitelaitteita sekä painokevennetty seisoma-asennon ja kävelyharjoittelun laite LiteGait. Laitteen tukivaljaiden avulla voidaan keventää jaloille tulevaa painoa jolloin seisoma-asentoa ja kävelyn eri vaiheita on mahdollista harjoitella vaikka kävely ei muutoin onnistuisikaan.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen ensisijaisesti Neuron vastaavaan fysioterapeuttiin Mira Kankaanpäähän p. 044 5859106 tai toimipisteen vastaavaan fysioterapeuttiin Nina Leivoon p. 050 5713487.

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloissamme on iso ryhmäliikuntatila sekä kuntosali. Kuntosalilta löytyy monipuolisesti harjoitevälineitä sekä HUR:in voimaharjoitelaitteita. Iso ryhmäliikuntatila on muunneltavissa myös yksilöterapiakäyttöön, tilan voi tarvittaessa jakaa kahteen. 

Jumppasalista löytyy puolapuut, leveä hoitopöytä, kapea hoitopöytä sekä jumppavälineitä. Lisäksi meiltä löytyy kaksi neurologisen kuntoutuksen huonetta, joissa voi toteuttaa yksilöterapiaa.

Kuntosalilla järjestetään kuntosaliryhmiä ja ryhmämuotoista kiertoharjoittelua. Lisäksi sinne pääsee harjoittelemaan sekä terapeutin kanssa että itsenäisesti. Sali on esteetön. Jumppasalissa järjestämme pilates-ryhmiä. Ilmoittaudu ryhmiin täältä >>

Sijainti ja saapuminen

Fysios Vapaudenkatu sijaitsee Lahden keskustassa Vapaudenkadun ja Saimaankadun kulmassa. Sisäänkäynti on Vapaudenkadun puolelta. Toimipisteemme ja sisäänkäyntimme on esteetön. Toimipiste sijaitsee 2. kerroksessa, jonne pääsee joko hissillä tai portaita pitkin. Alaulko-ovi on auki aina vastaanottomme ollessa auki. Yläoven ollessa lukittu, löytyy näkyvä ovikello hissien vierestä, jota soittamalla ovi avataan. Molemmat ovet avautuvat sähköisesti.

Maksullista paikoitustilaa löytyy Vapaudenkadulta, kauppakeskus Trion parkista ja LIDL:n edestä. Linja-autot pysähtyvät torilla, josta on n. 500 metrin kävelymatka toimipisteeseemme.

Maksutavat

Maksutavaksi käyvät luotto- ja pankkikortti (Visa/MasterCard), lasku, lahjakortit sekä ePassi (hyvinvointi, sportti), Edenred (liikunta), Eazybreak (hieronta + liikunta) ja Smartum seteli, kortti ja mobiili (hieronta + fysioterapia), Ticket -kortti ja Tyky online.


Fysioterapia Lahti. Katso muut toimipisteemme Lahdessa.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Maitland Mulligan Concept NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia OMT Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Suspensiohoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Vauvaterapeutti Äitiysfysioterapia

Kevään 2022 ryhmäaikataulut

Ryhmiin on helppo tulla mukaan eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kuntosalikokemusta. Harjoittelu tapahtuu kiertoharjoitteluna. Ryhmiämme ohjaa koulutettu fysioterapeutti, joka huomioi harjoittelussa sinut yksilöllisesti.

Fysios Lahti Vapaudenkatu kevät 2022


Kevään ryhmät alkavat Fysios Lahti Vapaudenkadulla 10.1. alkaen.
Vapaudenkatu 23 B, 2. kerros
15140 Lahti

Kuntosaliryhmien ilmoittautumiset ja tiedustelut Pilvi Tulppo / p. 040 570 4438
Ilmoittaudu ryhmiin täältä >>


Hinnasto:
Kuntosaliryhmät: Kevätkausi (15x) 135€
Pilates-ryhmät: 10 kerran kortti 130€
Spiraalistabilaatio: 5 kertaa 90€

Huom! Voit maksaa myös Smartum-seteleillä! Huomioithan, että kyseinen maksutapa käy vain liikuntapalveluihin.

Fysios Lahti Vapaudenkatu

Fysios Lahti Vapaudenkatu rakennus
Fysios Lahti Vapaudenkatu ulko-ovi
Fysios Lahti Vapaudenkatu hissi
Fysios Lahti Vapaudenkatu toimipisteen ovi

TUTUSTU SYKSYN 2021 RYHMÄAIKATAULUUN

Voit tutustua tai vaikka tulostaa Vapaudenkadun viikko-ohjelman alla olevasta linkistä

ILMOITTAUDU SYKSYN RYHMIIN

Syksyn liikuntaryhmät alkavat Vapaudenkadulla 6.9. alkaen.

Julkiset kulkuyhteydet

Linja-autot pysähtyvät torilla, joka on n. 500 m päässä.

Paikoitusalueet

Maksullista paikoitustilaa löytyy Vapaudenkadulta, kauppakeskus Trion parkista sekä LIDL:n edessä.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Alaovi on auki vastaanottomme ollessa auki, yläovessa on ovikello. Ovet avautuvat sähköisesti. Toimipiste 2. kerroksessa, jonne pääsee hissillä sekä portaita pitkin.