Fysios Lappeenranta Lauritsala

Karjalantie 25

53300 Lappeenranta

010 237 7044

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-15.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma 8.00-16.00
  • Ti 10.00-18.00
  • Ke 8.00-16.00
  • To 8.00-15.00
  • Pe 8.00-14.00

Fysioterapia Lappeenranta Lauritsala

Fysioterapiaa Lappeenrannassa tarjoaa Fysios Lappeenranta Lauritsala. Fysios Lappeenranta Lauritsalan fysioterapeutit tarjoavat monipuoliset ja korkeatasoiset fysioterapian palvelut esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin sekä toimipiste- että kotikäynteinä. Toimitilamme käsittää 6 hoitohuonetta, liikunta/kuntosalin + pukuhuone tilat. Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan (OMT), psykofyysiseen fysioterapiaan, ikääntyneiden fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapiaan. Palveluihimme kuuluvat myös hierontahoidot.

Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme. Meille pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja.

Laitathan Kelan hakemukseen palveluntuottajaksi Fysios Oy, Lauritsala. Allasterapiaan haetaan nimellä Fysios Synapsian allas, (Lauritsala). Käytämme allasterapian toteutuksessa Lappeenrannassa uimahalleja sekä Palvelukeskussäätiön Urheilukadun ja Snellmaninkadun altaita, Imatran uimahallin terapia-allasta ja Joutsenossa Palvelutalo Kangasvuokon allasta.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen: fysioterapeutti Saija Hjerppe, p. 050 575 1628

Toteutamme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta toimipisteellä, kotikäynteinä ja allasterapiana Etelä-Karjalassa. Palvelemme Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia sekä omaishoidon palveluseteliasiakkaita. Myös muistikuntoutus sekä tukisukkamittaukset kuuluvat palveluihimme. Tukisukat tulevat Napra Rehabin toimittamana.

Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Lauritsalassa on esteetön kuntosali, jossa voi treenata joko itse, terapeutin kanssa tai ryhmässä. Fysios Lauritsalassa on käytössä moottoroitu kävelymatto painokevennettyyn kävelyharjoitteluun, kattonostin, nojapuut ja pyörätuolinkäyttäjälle soveltuvat HUR- Easy-Access –kuntosalilaitteet terapeuttiseen harjoitteluun. Lisäksi paljon pienvälineistöä.

Fysios Lauritsalassa myös liikuntaryhmiä. Liikuntaryhmiämme ovat mm. Niska-selkäryhmä, Kunnon ikä sekä PhysioPilates-ryhmä. Tutustu ryhmiin >>>

Huom! Kuntosalimme on suljettu asiakkaiden itsenäiseltä harjoittelulta toistaiseksi.

Fysios Lauritsalan asiakkaat suosittelevat

Kokemuksia Fysios Lappeenranta Lauritsala

Elämäni kunnossa "Elsa 87 vuotta"

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän