Lappeenranta Fysios Lappeenranta Lauritsala

Fysios Oy (ent. Fysios Etelä-Karjala Oy) Karjalantie 25 53300 Lappeenranta

Kuntosalimme on jälleen auki asiakkaiden omatoimiseen harjoitteluun.​

Vastaanotot
  • Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme.
Asiakaspalvelu
  • Ma 8.00-16.00
  • Ti 10.00-18.00
  • Ke 8.00-16.00
  • To 8.00-15.00
  • Pe 8.00-14.00
Terapeuttia

0

56

EUR

Fysioterapia

45 min

69

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Fysios Lauritsala – fysioterapian palvelut lapsista ikäihmisiin

Fysios Lauritsalan OMT-fysioterapeutit ja fysioterapeutit tarjoavat korkeatasoista fysioterapiaa esteettömissä tiloissa Lauritsalassa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin.

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan, OMT fysioterapiaan, neurologiseen kuntoutukseen ja ikääntyneiden fysioterapiaan. Myös muistikuntoutus, diabetes-ohjaus ja Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus kuuluvat palveluihimme. Meillä on myös paljon fysioterapeuttien ohjaamia terveysliikuntaryhmiä.

 

Fysios palvelee myös Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia ja tekee Kelan kuntoutusta toimipisteellä sekä kotikäynteinä Etelä-Karjalassa. Laitathan Kelan hakemukseen palveluntuottajaksi Fysios Oy, Lauritsala.

 

Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti. Myös ilman lääkärin lähetettä.

 

Tutustu muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa


Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Maitland NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia OMT Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Raskaushieronta SI-terapeutti Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage Äitiysfysioterapia

MUUT PALVELUT

- Tarjoamme tilauksesta yksilöllisesti räätälöityjä Tyky/Tyhy-ryhmiä työyhteisöille liikuntasalillamme tai kuntosalilla
- Voit kokeile myös henkilökohtaista ohjattua harjoittelua kuntosalillamme
- Meillä myös neurologiseen kuntoutukseen liittyvät vaikeavammaisten kuntoutuksen fysioterapiaryhmät ja monimuototerapiaryhmät. Lue täältä lisää.

KUNTOSALI

Kuntosalimme on rauhallinen ja kodikas harjoittelupaikka. Kuntosaliharjoittelussa painotamme ohjausta ja liikkeiden oikeaa suoritustekniikkaa. Voit saada yksilöllisen harjoitusohjelman fysioterapeutiltamme ja jatkaa harjoittelua hoitosarjan jälkeen. Oikein kohdistettu yksilöllinen harjoittelu saa aikaan paranemisprosessin jatkumisen. Harjoittelu parantaa vartalon hallintaa, lihastasapainoa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Harjoitus lisää myös lihasten kestävyyttä, voimaa sekä vahvistaa niveliä ja luustoa.

MAKSAMINEN

Maksajatahona voivat olla Kelan lisäksi vakuutusyhtiöt ja EKSOTE omaishoidon palvelusetelit. Edellytyksenä ryhmiin pääsylle on mm. korotettu hoito- tai vammaistuki tuki tai Kelan kuntoutuspäätös. Meillä käyvät maksuvälineinä Smartum-mobiili, Edenred, Sporttipassi (ePassi), Pay2Go tai pankkikortti, Ticket Duo (myös Body & Mind), BenifyPay ja EazyBreak.

Julkiset kulkuyhteydet

Linjat 1 ja 2 ja taksi

Paikoitusalueet

Maksuton toimipisteen edessä, inva-paikka

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ovikello, raput, kerros

Katutaso, sähköinen ovenavaus