Lappeenranta Fysios Lappeenranta Lauritsala

Karjalantie 25, 53300 Lappeenranta

Kuntosalimme on suljettu asiakkaiden itsenäiseltä harjoittelulta toistaiseksi.

Vastaanotot
  • Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme.
Asiakaspalvelu
  • Ma 8.00-16.00
  • Ti 10.00-18.00
  • Ke 8.00-16.00
  • To 8.00-15.00
  • Pe 8.00-14.00
Terapeuttia

0

56

EUR

Fysioterapia

45 min

69

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Fysioterapia Lappeenranta Lauritsala

Fysios Lauritsala – fysioterapiapalvelut lapsista ikäihmisiin Lappeenrannassa

Fysios Lauritsalan fysioterapeutit tarjoavat monipuoliset ja korkeatasoiset fysioterapian palvelut esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin sekä toimipiste- että kotikäynteinä. Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan (OMT), psykofyysiseen fysioterapiaan, ikääntyneiden fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapiaan. Palveluihimme kuuluvat myös hierontahoidot.

Toteutamme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta toimipisteellä, kotikäynteinä ja allasterapiana Etelä-Karjalassa. Palvelemme Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia sekä omaishoidon palveluseteliasiakkaita. Myös muistikuntoutus sekä tukisukkamittaukset kuuluvat palveluihimme. Tukisukat tulevat Napra Rehabin toimittamana. Teemme myös Firstbeat-hyvinvointianalyyseja.

Toimipisteellämme pidämme terveysliikuntaryhmiä sekä työikäisille että ikääntyneille. Näitä ohjaavat aina fysioterapeutit. Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan.

Fysios Lauritsalassa on käytössä moottoroitu kävelymatto painokevennettyyn kävelyharjoitteluun, kattonostin, nojapuut ja pyörätuolinkäyttäjälle soveltuvat HUR- Easy-Access –kuntosalilaitteet terapeuttiseen harjoitteluun.

Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä. Kysy lisää ajanvarausnumeroistamme 010 237 7044. Tutustuthan myös muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa.

Tutustu muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa >>


Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Laitathan Kelan hakemukseen palveluntuottajaksi Fysios Oy, Lauritsala. Allasterapiaan haetaan nimellä Fysios Synapsian allas, (Lauritsala). Käytämme allasterapian toteutuksessa Lappeenrannassa uimahalleja sekä Palvelukeskussäätiön Urheilukadun ja Snellmaninkadun altaita, Imatran uimahallin terapia-allasta ja Joutsenossa Palvelutalo Kangasvuokon allasta.

Kysy lisää ajanvarausnumeroistamme tai ft Saija Hjerppe, p. 050 575 1628. Lue myös lisää alta kohdasta Neurologinen kuntoutus.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Maitland NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia OMT Personal training Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Raskaushieronta SI-terapeutti Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Spiraalistabilaatio SPS Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage Äitiysfysioterapia

MUUT PALVELUT

- Tarjoamme tilauksesta yksilöllisesti räätälöityjä Tyky/Tyhy-ryhmiä työyhteisöille liikuntasalillamme tai kuntosalilla
- Voit kokeile myös henkilökohtaista ohjattua harjoittelua kuntosalillamme
- Meillä myös neurologiseen kuntoutukseen liittyvät vaikeavammaisten kuntoutuksen fysioterapiaryhmät ja monimuototerapiaryhmät.

KUNTOSALI

Kuntosalimme on rauhallinen ja kodikas harjoittelupaikka. Kuntosaliharjoittelussa painotamme ohjausta ja liikkeiden oikeaa suoritustekniikkaa. Voit saada yksilöllisen harjoitusohjelman fysioterapeutiltamme ja jatkaa harjoittelua hoitosarjan jälkeen. Oikein kohdistettu yksilöllinen harjoittelu saa aikaan paranemisprosessin jatkumisen. Harjoittelu parantaa vartalon hallintaa, lihastasapainoa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Harjoitus lisää myös lihasten kestävyyttä, voimaa sekä vahvistaa niveliä ja luustoa.

MAKSAMINEN

Maksajatahona voivat olla Kelan lisäksi vakuutusyhtiöt ja EKSOTE omaishoidon palvelusetelit. Edellytyksenä ryhmiin pääsylle on mm. korotettu hoito- tai vammaistuki tuki tai Kelan kuntoutuspäätös. Meillä käyvät maksuvälineinä Smartum-mobiili, Edenred, Sporttipassi (ePassi), Pay2Go tai pankkikortti, Ticket Duo (myös Body & Mind), BenifyPay ja EazyBreak.

FYSIOS LAPPEENRANTA LAURITSALA

Fysios Lappeenranta Lauritsala fysioterapiapalvelut vastaanotto
Fysios Lappeenranta Lauritsala odotusaula
Fysios Lappeenranta Lauritsala kuntosali
Fysios Lappeenranta Lauritsala hoitohuone

FYSIOS LAPPEENRANTA LAURITSALA RYHMÄAIKATAULUT SYKSY 2021

Ryhmät vk 36 alkaen. Varaa paikkasi ajoissa ja soita 010 237 7044.

Fysios Lappeenranta Lauritsala ryhmäaikataulut syksy 2021

Julkiset kulkuyhteydet

Linjat 1 ja 2 ja taksi

Paikoitusalueet

Maksuton toimipisteen edessä, inva-paikka

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ovikello, raput, kerros

Katutaso, sähköinen ovenavaus