Fysios Mehiläinen Lappeenranta Sammonlahti

Hietakallionkatu 4 A

53850 Lappeenranta

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma 8.00-18.00
  • Ti 8.00-18.00
  • Ke 8.00-18.00
  • To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-15.00
  • tai sopimuksen mukaan.

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-Ke 8.00-16.00
  • To 10.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysios Mehiläinen Lappeenranta Sammonlahti on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Lappeenranta Sammonlahti

Fysios Mehiläinen Lappeenranta Sammonlahden fysioterapeutit tarjoavat monipuoliset ja korkeatasoiset fysioterapiapalvelut esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin sekä toimipiste- että kotikäynteinä.

Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, selkäydinvamma kuntoutukseen, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan, urheilufysioterapiaan, psykofyysiseen fysioterapiaan, ikääntyneiden fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapiaan. Teemme myös hierontaa.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja yksilöterapiassa, ryhmäfysioterapiassa ja allasterapiassa. Palvelemme Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia sekä omaishoidon palveluseteli -asiakkaita. Myös muistikuntoutus sekä tukisukkamittaukset kuuluvat palveluihimme. Tukisukat tulevat Napra Rehabin toimittamana. Teemme myös Firstbeat-hyvinvointianalyyseja.

Sammonlahden toimipiste sisältää kuusi tilavaa hoitohuonetta, liikuntasalin ja kuntosalin sekä pukuhuoneet. Kuntosalilla on käytössä mm. HUR-paineilmalaitteet, joilla voi harjoitella myös suoraan pyörätuolista. Toimipisteestämme löytyy myös moottoroitu kävelymatto painokevennettyyn kävelyharjoitteluun, kattonostin, motomed-polkulaite, nojapuut ja sekä Matrix–monitoimilaite. Toimipisteemme hoitolaitteita ovat ultraäänilaite, tens-sähköhoitolaite ja tens-sähköakupuntiolaite.

Fysios Mehiläiseen pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä. Kysy lisää ajanvarausnumeroistamme 010 237 700. Tutustuthan myös muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa >>

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Fysios Mehiläinen Lappeenranta Sammonlahdessa on käytössä moottoroitu kävelymatto painokevennettyyn kävelyharjoitteluun, kattonostin, motomed-polkulaite, nojapuut ja pyörätuolinkäyttäjälle soveltuvat HUR- Easy- Access –kuntosalilaitteet sekä Matrix–monitoimilaite terapeuttiseen harjoitteluun. Meillä on myös neurologiseen kuntoutukseen liittyvät vaikeavammaisten kuntoutuksen fysioterapiaryhmät ja monimuototerapiaryhmät. Lue lisää neurologisesta kuntoutuksesta >>

Käytämme allasterapian toteutuksessa Lappeenrannassa uimahalleja sekä Palvelukeskussäätiön Urheilukadun ja Snellmaninkadun altaita, Imatran uimahallin terapia-allasta ja Joutsenossa Palvelutalo Kangasvuokon allasta.

Laitathan Kelan yksilöterapian kuntoutushakemukseen nimeksi Fysios Oy, Sammonlahti. Allasterapiaan haetaan nimellä Fysios Synapsian allas, (Sammonlahti).

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen fysioterapeuttiin: Saija Hjerppe, p. 050 575 1628 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Kuntosalimme on rauhallinen ja kodikas harjoittelupaikka. Kuntosalilla on käytössä mm. HUR-paineilmalaitteet, joilla voi harjoitella myös suoraan pyörätuolista. Moottoroitu kävelymatto painokevennettyyn kävelyharjoitteluun, kattonostin, motomed-polkulaite, nojapuut ja sekä Matrix–monitoimilaite. Lisäksi paljon pienharjoitteluvälineitä. Lisäksi käytössämme on erillinen liikuntasali. Kuntosalilla voi harjoitella joko terapeutin kanssa tai itsenäisesti.

Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan. Kuntosaliharjoittelussa painotamme ohjausta ja liikkeiden oikeaa suoritustekniikkaa. Voit saada yksilöllisen harjoitusohjelman fysioterapeutiltamme ja jatkaa harjoittelua hoitosarjan jälkeen. Oikein kohdistettu yksilöllinen harjoittelu saa aikaan paranemisprosessin jatkumisen. Harjoittelu parantaa vartalon hallintaa, lihastasapainoa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Harjoitus lisää myös lihasten kestävyyttä, voimaa sekä vahvistaa niveliä ja luustoa.

Toimipisteellämme pidämme terveysliikuntaryhmiä sekä työikäisille että ikääntyneille. Näitä ohjaavat aina fysioterapeutit. Toimipisteellä järjestetään mm. tanssien kuntoon, kehonhallinta- ja korsetti, fysiojooga sekä niska-selkäryhmiä. Lisäksi tarjoamme Eksoten ja Kelan ostamia ryhmäpalveluita. Tutustu ryhmiin >>

Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille liikuntasalillamme tai kuntosalillamme. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä.