Lappeenranta Fysios Lappeenranta Sammonlahti

Fysios Oy (ent. Fysios Etelä-Karjala Oy) Sammonlahti Hietakallionkatu 4 A 53850 Lappeenranta

Kuntosalimme on jälleen auki asiakkaiden omatoimiseen harjoitteluun.​

Vastaanotot
  • Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme.
Asiakaspalvelu
  • Ma 10.00-18.00
  • Ti 8.00-15.00
  • Ke 8.00-16.00
  • To 8.00-16.00
  • Pe 8.00-14.00
Terapeuttia

0

55

EUR

Fysioterapia

45 min

69

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Varaa aika

Fysios Sammonlahti – fysioterapian palvelut lapsista ikäihmisiin

Fysios Sammonlahden fysioterapeutit tarjoavat monipuoliset ja korkeatasoiset fysioterapian palvelut esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin.

Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan ja geriatriseen fysioterapiaan. Osalla fysioterapeuteistamme on OMT fysioterapiakoulutus ja osalla neurologisen fysioterapian sekä seniorifysioterapian erityisosaaminen. Myös muistikuntoutus ja Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus kuuluvat palveluihimme. Terveysliikuntaryhmiämme ohjaavat aina fysioterapeutit.

 

Palvelemme myös Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia ja teemme Kelan kuntoutusta toimipisteellä ja myös kotikäynteinä Etelä-Karjalassa. Laitathan Kelan hakemukseen palveluntuottajaksi Fysios Etelä-Karjala Oy Sammonlahti  

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja 2019

Kelan kuntoutushakemukseen riittää nimeksi Fysios Etelä-Karjala Oy.

Käytämme Lappeenrannassa uimahalleja sekä Palvelukeskussäätiön Urheilukadun ja Snellmaninkadun altaita sekä Imatran uimahallin terapia-allasta ja Joutsenossa Palvelutalo Kangasvuokon allasta.

Yksilöfysioterapian toimipisteet Fysios Sammonlahti, Fysios Imatra, Fysios Joutseno ja Fysios Lauritsala. Toiminta-alue yksilöfysioterapian kotikäynneissä on koko Etelä-Karjala. 

Kysy lisää ajanvarausnumeroistamme tai ft Saija Hjerppe, p. 010 237 7481


Meiltä saat myös tilauksesta yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille ja voit kokeilla myös henkilökohtaista ohjattua harjoittelua kuntosalillamme

 

Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti. Myös ilman lääkärin lähetettä. 

Tutustu muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa


Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Maitland Neurologinen fysioterapia Neurologinen toimintaterapia OMT Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage Äitiysfysioterapia

Muut palvelut

- Tarjoamme tilauksesta yksilöllisesti räätälöityjä Tyky/Tyhy-ryhmiä työyhteisöille liikuntasalillamme tai kuntosalilla
- Voit kokeile myös henkilökohtaista ohjattua harjoittelua kuntosalillamme
- Meillä myös neurologiseen kuntoutukseen liittyvät vaikeavammaisten kuntoutuksen fysioterapiaryhmät ja monimuototerapiaryhmät

Kuntosali

Kuntosalimme on rauhallinen ja kodikas harjoittelupaikka. Kuntosaliharjoittelussa painotamme ohjausta ja liikkeiden oikeaa suoritustekniikkaa. Voit saada yksilöllisen harjoitusohjelman fysioterapeutiltamme ja jatkaa harjoittelua hoitosarjan jälkeen. Oikein kohdistettu yksilöllinen harjoittelu saa aikaan paranemisprosessin jatkumisen. Harjoittelu parantaa vartalon hallintaa, lihastasapainoa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Harjoitus lisää myös lihasten kestävyyttä, voimaa sekä vahvistaa niveliä ja luustoa.

Maksaminen

Maksajatahona voivat olla Kelan lisäksi vakuutusyhtiöt ja EKSOTE omaishoidon palvelusetelit. Edellytyksenä ryhmiin pääsylle on mm. korotettu hoito- tai vammaistuki tuki tai Kelan kuntoutuspäätös. Meillä käyvät maksuvälineinä Smartum- ja Virikesetelit, Sporttipassi (ePassi), Tykyseteli, Pay2Go, käteinen tai pankkikortti, Ticket Duo (myös Body & Mind), BenifyPay ja EazyBreak.

Hierontapalvelut

Hieronta 30 min 37 eur
Hieronta 45 min 47 eur
Hieronta 60 min 57 eur
Hieronta 75 min / 90 min 67 eur / 77 eur
Hierontasarja 5 krt alennus -8 % Hierontasarja 10 krt alennus -12 %

Palvelumaksut

Toimistomaksu sisältäen palvelu- ja viranomaiskulut 10€/ hoitosarja.
Kotikäyntilisä 15 €/per alkava 15 min
Veloitamme 100 % peruttamattomista varauksista

Julkiset kulkuyhteydet

Linjat 2 ja 5, taksi

Paikoitusalueet

Maksuton toimipisteen vieressä, inva-paikka

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ovikello, raput, kerros

Katutaso, sähköinen ovenavaus