Lappeenranta Fysios Lappeenranta Sammonlahti

Hietakallionkatu 4 A, 53850 Lappeenranta

Kuntosalimme on suljettu asiakkaiden itsenäiseltä harjoittelulta toistaiseksi.

Vastaanotot
 • Ma 8.00-18.00
 • Ti 8.00-18.00
 • Ke 8.00-18.00
 • To 8.00-18.00
 • Pe 8.00-15.00
 • tai sopimuksen mukaan.
Asiakaspalvelu
 • Ma 8.00-16.00
 • Ti 8.00-15.00
 • Ke 8.00-16.00
 • To 10.00-18.00
 • Pe 8.00-14.00
Terapeuttia

0

56

EUR

Fysioterapia

45 min

69

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Fysioterapia Lappeenranta Sammonlahti

Fysios Sammonlahden fysioterapeutit tarjoavat monipuoliset ja korkeatasoiset fysioterapiapalvelut esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin sekä toimipiste- että kotikäynteinä.

Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, selkäydinvamma kuntoutukseen, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan, urheilufysioterapiaan, psykofyysiseen fysioterapiaan, ikääntyneiden fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapiaan. Teemme myös hierontaa.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja yksilöterapiassa, ryhmäfysioterapiassa ja allasterapiassa. Palvelemme Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia sekä omaishoidon palveluseteli -asiakkaita. Myös muistikuntoutus sekä tukisukkamittaukset kuuluvat palveluihimme. Tukisukat tulevat Napra Rehabin toimittamana. Teemme myös Firstbeat-hyvinvointianalyyseja.

Sammonlahden toimipiste sisältää kuusi tilavaa hoitohuonetta, liikuntasalin ja kuntosalin sekä pukuhuoneet. Kuntosalilla on käytössä mm. HUR-paineilmalaitteet, joilla voi harjoitella myös suoraan pyörätuolista. Toimipisteestämme löytyy myös moottoroitu kävelymatto painokevennettyyn kävelyharjoitteluun, kattonostin, motomed-polkulaite, nojapuut ja sekä Matrix–monitoimilaite. Toimipisteemme hoitolaitteita ovat ultraäänilaite, tens-sähköhoitolaite ja tens-sähköakupuntiolaite.

Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä. Kysy lisää ajanvarausnumeroistamme 010 237 7044. Tutustuthan myös muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa >>

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Fysios Sammonlahdessa on käytössä moottoroitu kävelymatto painokevennettyyn kävelyharjoitteluun, kattonostin, motomed-polkulaite, nojapuut ja pyörätuolinkäyttäjälle soveltuvat HUR- Easy- Access –kuntosalilaitteet sekä Matrix–monitoimilaite terapeuttiseen harjoitteluun. Meillä on myös neurologiseen kuntoutukseen liittyvät vaikeavammaisten kuntoutuksen fysioterapiaryhmät ja monimuototerapiaryhmät. Lue lisää neurologisesta kuntoutuksesta >>

Käytämme allasterapian toteutuksessa Lappeenrannassa uimahalleja sekä Palvelukeskussäätiön Urheilukadun ja Snellmaninkadun altaita, Imatran uimahallin terapia-allasta ja Joutsenossa Palvelutalo Kangasvuokon allasta.

Laitathan Kelan yksilöterapian kuntoutushakemukseen nimeksi Fysios Oy, Sammonlahti. Allasterapiaan haetaan nimellä Fysios Synapsian allas, (Sammonlahti).

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen fysioterapeutti Saija Hjerppeen p. 050 575 1628.

Harjoittelumahdollisuudet

Kuntosalimme on rauhallinen ja kodikas harjoittelupaikka. Kuntosalilla on käytössä mm. HUR-paineilmalaitteet, joilla voi harjoitella myös suoraan pyörätuolista. Moottoroitu kävelymatto painokevennettyyn kävelyharjoitteluun, kattonostin, motomed-polkulaite, nojapuut ja sekä Matrix–monitoimilaite. Lisäksi paljon pienharjoitteluvälineitä. Lisäksi käytössämme on erillinen liikuntasali. Kuntosalilla voi harjoitella joko terapeutin kanssa tai itsenäisesti.

Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan. Kuntosaliharjoittelussa painotamme ohjausta ja liikkeiden oikeaa suoritustekniikkaa. Voit saada yksilöllisen harjoitusohjelman fysioterapeutiltamme ja jatkaa harjoittelua hoitosarjan jälkeen. Oikein kohdistettu yksilöllinen harjoittelu saa aikaan paranemisprosessin jatkumisen. Harjoittelu parantaa vartalon hallintaa, lihastasapainoa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Harjoitus lisää myös lihasten kestävyyttä, voimaa sekä vahvistaa niveliä ja luustoa.

Toimipisteellämme pidämme terveysliikuntaryhmiä sekä työikäisille että ikääntyneille. Näitä ohjaavat aina fysioterapeutit. Toimipisteellä järjestetään mm. tanssien kuntoon, kehonhallinta- ja korsetti, fysiojooga sekä niska-selkäryhmiä. Lisäksi tarjoamme Eksoten ja Kelan ostamia ryhmäpalveluita. Tutustu ryhmiin >>

Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille liikuntasalillamme tai kuntosalillamme. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä.

Sijainti ja saapuminen

Toimipiste sijaitsee katutasossa, sähköinen ovenavaus on käytössä. Heti ovesta tullessa aulatila, jossa voi odottaa. Tarvittaessa pukuhuonetilat ovat käytössä, näistä voi kysyä palveluneuvojalta tai terapeuteiltamme.

Toimipisteen edessä on iso ilmainen parkkialue. Myös inva-paikka löytyy. Meille pääsee myös julkisilla kulkuyhteyksillä, linjat 2 ja 5.

Maksutavat

Maksajatahona voivat olla Kelan lisäksi vakuutusyhtiöt ja EKSOTE omaishoidon palvelusetelit. Edellytyksenä ryhmiin pääsylle on mm. korotettu hoito- tai vammaistuki tuki tai Kelan kuntoutuspäätös.

Meillä käyvät maksuvälineinä pankki- ja luottokortti (Visa, MasterCard), Fysios lahjakortti, Smartum-seteli, Smartum-kortti, Smartum-mobiili (hieronta + fysioterapia), Edenred (liikunta), E-passi hyvinvointipassi, E-passi sporttipassi, EazyBreak liikunta ja hieronta, Ticket virikeseteli, Ticket Duo (myös Body & Mind) sekä BenifyPay.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Maitland Neurologinen fysioterapia Neurologinen toimintaterapia OMT Personal training Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Spiraalistabilaatio SPS Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage Äitiysfysioterapia

FYSIOS LAPPEENRANTA SAMMONLAHTI

Fysios Lappeenranta Sammonlahti julkisivu ja ulko-ovi
Fysios Lappeenranta Sammonlahti sisäänkäynti
Fysios Lappeenranta Sammonlahti harjoittelusali
Fysios Lappeenranta Sammonlahti kuntosali

FYSIOS LAPPEENRANTA SAMMONLAHTI RYHMÄAIKATAULUT SYKSY 2021

Ryhmät vk 36 alkaen. Varaa paikkasi ajoissa ja soita 010 237 7044.

Fysios Lappeenranta Sammonlahti ryhmäaikataulu syksy 2021

Julkiset kulkuyhteydet

Linjat 2 ja 5, taksi

Paikoitusalueet

Maksuton toimipisteen vieressä, inva-paikka

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Katutaso, sähköinen ovenavaus.