Lappeenranta Fysios Lappeenranta Sammonlahti

Sammonlahti Hietakallionkatu 4 A, 53850 Lappeenranta

Kuntosalimme on suljettu asiakkaiden itsenäiseltä harjoittelulta toistaiseksi.

Vastaanotot
  • Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme.
Asiakaspalvelu
  • Ma 10.00-18.00
  • Ti 8.00-15.00
  • Ke 8.00-16.00
  • To 8.00-16.00
  • Pe 8.00-14.00
Terapeuttia

0

56

EUR

Fysioterapia

45 min

69

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Fysioterapia Lappeenranta Sammonlahti

Fysios Sammonlahti – fysioterapiapalvelut lapsista ikäihmisiin Lappeenrannassa

Fysios Sammonlahden fysioterapeutit tarjoavat monipuoliset ja korkeatasoiset fysioterapiapalvelut esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin sekä toimipiste- että kotikäynteinä.

Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan (OMT), urheilufysioterapiaan, psykofyysiseen fysioterapiaan, ikääntyneiden fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapiaan. Voit varata ajan myös hierontaan.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja yksilöterapiassa, ryhmäfysioterapiassa ja allasterapiassa. Palvelemme Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia sekä omaishoidon palveluseteli -asiakkaita. Myös muistikuntoutus sekä tukisukkamittaukset kuuluvat palveluihimme. Tukisukat tulevat Napra Rehabin toimittamana. Teemme myös Firstbeat-hyvinvointianalyyseja.

Toimipisteellämme pidämme terveysliikuntaryhmiä sekä työikäisille että ikääntyneille. Näitä ohjaavat aina fysioterapeutit. Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä. Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan.

Fysios Sammonlahdessa on käytössä moottoroitu kävelymatto painokevennettyyn kävelyharjoitteluun, kattonostin, motomed-polkulaite, nojapuut ja pyörätuolinkäyttäjälle soveltuvat HUR- Easy- Access –kuntosalilaitteet sekä Matrix–monitoimilaite terapeuttiseen harjoitteluun.

Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä. Kysy lisää ajanvarausnumeroistamme 010 237 7044. Tutustuthan myös muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa.

Tutustu muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa >>


Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Laitathan Kelan yksilöterapian kuntoutushakemukseen nimeksi Fysios Oy, Sammonlahti. Allasterapiaan haetaan nimellä Fysios Synapsian allas, (Sammonlahti).

Yksilöfysioterapian toimipisteemme Etelä-Karjalassa ovat Fysios Sammonlahti, Fysios Imatra, Fysios Joutseno, Fysios Lauritsala ja Fysios Manukatti. Toiminta-alue yksilöfysioterapian kotikäynneissä on koko Etelä-Karjala. Teemme myös etäterapiaa.

Käytämme allasterapian toteutuksessa Lappeenrannassa uimahalleja sekä Palvelukeskussäätiön Urheilukadun ja Snellmaninkadun altaita, Imatran uimahallin terapia-allasta ja Joutsenossa Palvelutalo Kangasvuokon allasta.

Kysy lisää ajanvarausnumeroistamme tai ft Saija Hjerppe, p. 050 575 1628. Lue myös lisää alta kohdasta Neurologinen kuntoutus.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Maitland Neurologinen fysioterapia Neurologinen toimintaterapia Personal training Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Spiraalistabilaatio SPS Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage Äitiysfysioterapia

Muut palvelut

- Tarjoamme tilauksesta yksilöllisesti räätälöityjä Tyky/Tyhy-ryhmiä työyhteisöille liikuntasalillamme tai kuntosalilla
- Voit kokeile myös henkilökohtaista ohjattua harjoittelua kuntosalillamme
- Meillä myös neurologiseen kuntoutukseen liittyvät vaikeavammaisten kuntoutuksen fysioterapiaryhmät ja monimuototerapiaryhmät

Kuntosali

Kuntosalimme on rauhallinen ja kodikas harjoittelupaikka. Kuntosaliharjoittelussa painotamme ohjausta ja liikkeiden oikeaa suoritustekniikkaa. Voit saada yksilöllisen harjoitusohjelman fysioterapeutiltamme ja jatkaa harjoittelua hoitosarjan jälkeen. Oikein kohdistettu yksilöllinen harjoittelu saa aikaan paranemisprosessin jatkumisen. Harjoittelu parantaa vartalon hallintaa, lihastasapainoa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Harjoitus lisää myös lihasten kestävyyttä, voimaa sekä vahvistaa niveliä ja luustoa.

Maksaminen

Maksajatahona voivat olla Kelan lisäksi vakuutusyhtiöt ja EKSOTE omaishoidon palvelusetelit. Edellytyksenä ryhmiin pääsylle on mm. korotettu hoito- tai vammaistuki tuki tai Kelan kuntoutuspäätös. Meillä käyvät maksuvälineinä Smartum-mobiili, Edenred, Sporttipassi (ePassi), Pay2Go tai pankkikortti, Ticket Duo (myös Body & Mind), BenifyPay ja EazyBreak.

FYSIOS LAPPEENRANTA SAMMONLAHTI

Fysios Lappeenranta Sammonlahti julkisivu ja ulko-ovi
Fysios Lappeenranta Sammonlahti sisäänkäynti
Fysios Lappeenranta Sammonlahti harjoittelusali
Fysios Lappeenranta Sammonlahti kuntosali

FYSIOS LAPPEENRANTA SAMMONLAHTI RYHMÄAIKATAULUT SYKSY 2021

Ryhmät vk 36 alkaen. Varaa paikkasi ajoissa ja soita 010 237 7044.

Fysios Lappeenranta Sammonlahti ryhmäaikataulu syksy 2021

Julkiset kulkuyhteydet

Linjat 2 ja 5, taksi

Paikoitusalueet

Maksuton toimipisteen vieressä, inva-paikka

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ovikello, raput, kerros

Katutaso, sähköinen ovenavaus