Fysios Lappeenranta Treenix

Lappeenrannan Prisman rakennuksessa.

Teollisuuskatu 8-12 C

53600 Lappeenranta

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 9.00-16.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-Pe 9.00-16.00

Lappeenranta keskusta fysioterapia

Treenixin fysioterapiapalvelut on nyt Fysios Lappeenranta Treenix. Treenixin fysioterapiapalvelut siirtyy osaksi Fysios-ketjua 12.8.2022 alkaen.


Fysioterapiaa Lappeenrannan Prisman rakennuksessa tarjoaa Fysios Lappeenranta Treenix. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaan sekä aktiiviseen kuntoutukseen.

Tavoitteenamme on ennaltaehkäistä sekä hoitaa tuki- ja liikuntaelinoireita. Pyrimme motivoimaan asiakkaamme omatoimisiin harjoitteisiin fysioterapian aikana. Käytössämme on monipuolinen kuntosali asiakkaiden kuntouttamiseen.

Palveluihimme kuuluvat mm. lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntoutus, kuten virtsankarkailun hoito, äitiysfysioterapia, alaraajafysioterapia ja tukipohjallisten valmistus, akupunktio, kinesioteippaus ja Personal training. Toimipisteessämme on lisäksi LPG-hoitolaite. Teemme myös kotikäyntejä.

Tervetuloa!

Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Lappeenranta Treenixin käytössä on monipuolinen kuntosali. Kuntosalilta löytyy monipuoliset välineet harjoitteluun ja vaativaankin treeniin. Laitteita ovat mm. Technogym ja Kinesis -laitteet.

Harjoittelu tapahtuu terapian aikana yhdessä terapeutin kanssa. Itsenäiseen harjoitteluun on mahdollista hankkia salikortti, jolloin salille pääsee harjoittelemaan päivittäin klo. 5.00-23.00 välillä.

Meiltä löytyy myös monipuolisia ryhmäliikuntatunteja, kuten lihaskunto, pilates, kehonhuolto ja kuntosalicircuit.