Fysios Mehiläinen Lappeenranta Teollisuuskatu

Lappeenrannan Prisman rakennuksessa.

Teollisuuskatu 8-12 C

53600 Lappeenranta

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 9.00-16.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-Pe 9.00-16.00

Fysios Mehiläinen Lappeenranta Treenix on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Lappeenranta keskusta fysioterapia

Fysioterapiaa Lappeenrannan Prisman rakennuksessa tarjoaa Fysios Mehiläinen Lappeenranta Teollisuuskatu. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaan sekä aktiiviseen kuntoutukseen.

Tavoitteenamme on ennaltaehkäistä sekä hoitaa tuki- ja liikuntaelinoireita. Pyrimme motivoimaan asiakkaamme omatoimisiin harjoitteisiin fysioterapian aikana. Käytössämme on monipuolinen kuntosali asiakkaiden kuntouttamiseen.

Palveluihimme kuuluvat mm. lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntoutus, kuten virtsankarkailun hoito, äitiysfysioterapia, alaraajafysioterapia ja tukipohjallisten valmistus, akupunktio, kinesioteippaus ja Personal training. Toimipisteessämme on lisäksi LPG-hoitolaite. Teemme myös kotikäyntejä.

Tervetuloa!

Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Mehiläinen Lappeenranta Teollisuuskadun käytössä on monipuolinen kuntosali. Kuntosalilta löytyy monipuoliset välineet harjoitteluun ja vaativaankin treeniin. Laitteita ovat mm. Technogym ja Kinesis -laitteet.

Harjoittelu tapahtuu terapian aikana yhdessä terapeutin kanssa. Itsenäiseen harjoitteluun on mahdollista hankkia salikortti, jolloin salille pääsee harjoittelemaan päivittäin klo. 5.00-23.00 välillä.

Meiltä löytyy myös monipuolisia ryhmäliikuntatunteja, kuten lihaskunto, pilates, kehonhuolto ja kuntosalicircuit.