Vastaanotot
  • Palvelemme arkisin. JOS SOPIVAA TERAPEUTTIA TAI AIKAA EI LÖYDY, SOITATHAN AJANVARAUKSEEMME
Asiakaspalvelu
  • Sopimuksen mukaan
Terapeuttia

0

53

EUR

Fysioterapia

45 min

68

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Varaa aika

Fysioterapia Lappeenranta keskusta

Fysioksen OMT fysioterapeutit ja fysioterapeutit Kauppakadulla Lappeenrannan keskustassa tarjoavat monipuoliset ja korkeatasoiset fysioterapian palvelut esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme kaikenikäisiä asiakasryhmiä. Meillä on myös PhysioPilates-terveysliikuntaryhmä ja hyvät tilat allasterapiaan..

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan, osalla fysioterapeuteistamme on OMT fysioterapiakoulutus, osalla Bobath-koulutus. Vanhusten kuntoutukseen erikoistuneet fysioterapeuttimme ovat käyneet muistihoitajakoulutuksen. Myös muistikuntoutus ja Kela-kuntoutus kuuluvat palveluihimme. 

 

Palvelemme myös Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia ja teemme Kelan kuntoutusta toimipisteellä ja myös kotikäynteinä Etelä-Karjalassa. Laitathan Kelan hakemukseen palveluntuottajaksi Fysios Etelä-Karjala Oy Sammonlahti.

 

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja 2019

Kelan kuntoutushakemukseen riittää nimeksi Fysios Etelä-Karjala Oy.

Käytämme Lappeenrannassa Palvelukeskussäätiön Kauppakadun ja Snelmanninkadun altaita sekä uimahalleja. Imatralla Imatran uimahallin terapia-allasta. 

Yksilöfysioterapian toimipisteet Fysios Sammonlahti, Fysios Imatra, Fysios Joutseno ja Fysios Lappeenranta Keskusta. Toiminta-alue yksilöfysioterapian kotikäynneissä on koko Etelä-Karjala. 

Kysy lisää ajanvarausnumeroistamme tai ft Leena Roivainen p. 010 237 7377. 

Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti. Myös ilman lääkärin lähetettä. 

Jos et löydä sopivaa aikaa tai terapeuttia nettivarauksen kautta, soita 010 237 7044

Tutustu muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa


Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Fascia Manipulation Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito KELA-kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Maitland NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia OMT Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Vauvaterapeutti Voice massage Äitiysfysioterapia

MAKSAMINEN

Meillä käyvät maksuvälineinä Smartum- ja Virikesetelit, Sporttipassi (ePassi), Tykyseteli, Pay2Go, käteinen tai pankkikortti, Ticket Duo (myös Body & Mind), BenifyPay ja EazyBreak.

Julkiset kulkuyhteydet

Useita bussilinjoja

Paikoitusalueet

2 maksutonta paikkaa ja invapaikka, lisäksi 2h kiekkopaikkoja

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa, ovikello 1. kerros