Vastaanotot
  • JOS SOPIVAA TERAPEUTTIA TAI AIKAA EI LÖYDY, SOITATHAN AJANVARAUKSEEMME
Asiakaspalvelu
  • Ma 08:00 - 16:30
  • Ti 10:00 - 18:00
  • Ke 08:00 - 12:00
  • To 08:00-16:00
  • Pe 08:00-15:00
Terapeuttia

0

53

EUR

Fysioterapia

45 min

68

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Seuraavat vapaat ajat

Fysioterapia Lappeenranta Lauritsala

Lappeenrannan Kuntoutus on nyt Fysios. Fysios Lauritsala tarjoaa korkeatasoista fysioterapiaa, asiantuntevat fysioterapeutit ovat käytettävissä. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan, OMT-fysioterapiaanneurologiseen kuntoutukseen ja ikääntyneiden fysioterapiaan.

Toimintamme tärkein tavoite on mahdollisimman hyvä hoitotulos sekä miellyttävä asiakaspalvelu. Hyvä ja laadukas työ takaa sekä asiakkaiden että henkilökunnan viihtyvyyden.

Fysios Lappeenranta palvelee Eksoten asiakkaita sekä tekee Kelan kuntoutuksen kotikäyntejä myös Imatralla. Teemme kotikäyntejä koko Etelä-Karjalan alueelle.

Varaa aika

MUUT PALVELUT

- Tarjoamme tilauksesta yksilöllisesti räätälöityjä Tyky/Tyhy-ryhmiä työyhteisöille liikuntasalillamme tai kuntosalilla
- Voit kokeile myös henkilökohtaista ohjattua harjoittelua kuntosalillamme
- Meillä myös neurologiseen kuntoutukseen liittyvät vaikeavammaisten kuntoutuksen fysioterapiaryhmät ja monimuototerapiaryhmät. Lue täältä lisää. 

KUNTOSALI

Kuntosalimme on rauhallinen ja kodikas harjoittelupaikka. Kuntosaliharjoittelussa painotamme ohjausta ja liikkeiden oikeaa suoritustekniikkaa. Voit saada yksilöllisen harjoitusohjelman fysioterapeutiltamme ja jatkaa harjoittelua hoitosarjan jälkeen. Oikein kohdistettu yksilöllinen harjoittelu saa aikaan paranemisprosessin jatkumisen. Harjoittelu parantaa vartalon hallintaa, lihastasapainoa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Harjoitus lisää myös lihasten kestävyyttä, voimaa sekä vahvistaa niveliä ja luustoa.   

MAKSAMINEN

Maksajatahona voivat olla Kelan lisäksi vakuutusyhtiöt ja EKSOTE omaishoidon palvelusetelit. Edellytyksenä ryhmiin pääsylle on mm. korotettu hoito- tai vammaistuki tuki tai Kelan kuntoutuspäätös. Meillä käyvät maksuvälineinä Smartum- ja Virikesetelit, Sporttipassi, Tykyseteli, Pay2Go, käteinen tai pankkikortti.

Julkiset kulkuyhteydet

Linjat 1 ja 2 ja taksi

Paikoitusalueet

Maksuton toimipisteen edessä, inva-paikka

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ovikello, raput, kerros

Katutaso, sähköinen ovenavaus