Fysios Mehiläinen Lapua

Lapuan Kuntopisteen Kuntokeskus.

Asemakatu 3

62100 Lapua

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.

Fysios Mehiläinen Lapua on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Lapua

Fysioterapiaa Lapualla tarjoaa Fysios Mehiläinen Lapua. Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan sekä työfysioterapiaan.

Tarjoamme nykyaikaista ja ammattitaitoista apua vaivaasi. Vastaanottotilat sijaitsevat hyvin varustellussa paikallisessa kuntokeskuksessa. Monipuoliset palvelut fysioterapiasta hierontaan ja personal trainer palveluihin.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Niko Vähämaa, p. 040 0627320 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Kuntokeskuksen tilat ovat käytössä terapeuttiseen harjoitteluun. Hyvin varusteltu, moniosainen kuntosalitila, jossa monipuolinen laitteisto ja laaja valikoima vapaita painoja. Terapiatilassa on hoitopöytä ja fysikaalisista hoidoista käytettävissä shockwave laitehoito.

Kuntosali on yleinen sali, jossa harjoittelu terapeutin kanssa sisältyy fysioterapiakerran hintaan. Salille voi lisäksi ostaa kerta- tai kuukausikortin.

Kuntosali ja ryhmäliikuntapalvelut yhteistyössä Lapuan Kuntopisteen kanssa. Kysy lisää henkilökunnaltamme.