Fysios Mehiläinen Laukaa

Arwidssonintie 15-17

41340 Laukaa

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Ma-Pe 08.00-19.00

Fysios Mehiläinen Laukaa on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Laukaa

Fysios Mehiläinen Laukaa on luotettava, korkeatasoista ja laadukasta fysioterapiaa tuottava yritys Laukaan keskustassa. Tiloihimme kuuluvat harjoitussali, kaksi hoitohuonetta sekä wc. Tilamme ovat esteettömät.

Meillä on monipuolinen osaaminen ja olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitoon, neurologiseen fysioterapiaan, geriatriseen fysioterapiaan ja lymfaterapiaan sekä hierontaan.

Toteutamme terapiaa toimipisteen lisäksi mm. palvelutaloissa ja kotikäynteinä. Kysy asiasta lisää yleisestä palvelunumerosta tai vastaavalta fysioterapeutilta Liis Kukkoselta p. 044 0522506.

Huom! LPG-hoitoa varatessa valitse hoidoksi joko hieronta tai fysioterapia ja kirjoita lisätietokohtaan LPG.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toteutamme neurologista fysioterapiaa sekä aikuisille että lapsille Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena, terveyskeskuksien maksusitoumuksilla sekä itsemaksaville asiakkaille. Neurologista fysioterapiaa toteutamme pariterapeutti-mallilla, jolloin asiakas saa kahden fysioterapeutin tuen omalle kuntoutuspolulleen.

Löydät meidät Kelan palveluntuottajahausta nimellä Fysios Oy/ Fysios Laukaa.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Liis Kukkonen p. 044 0522506 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Mehiläinen Laukaan tiloihin kuuluu esteetön harjoitussali, jossa harjoitellaan terapeutin ohjauksessa. Harjoitussali sopii myös pienryhmälle. Tutustu ryhmäliikuntatunteihimme ja ilmoittaudu >>

Harjoitussali on varusteltu seuraavilla laitteilla:

  • reiden-ojennus-koukistuslaite
  • vetotaljat
  • kuntopyörä
  • alaraajojen analysointilaite
  • tukipohjallisten muotoilulaite
  • puolapuut
  • käsipainot ja runsaasti muita pienvälineitä