Laukaa Fysios Laukaa

Arwidssonintie 15-17, 41340 Laukaa

Huom! LPG-hoitoa varatessa valitse hoidoksi joko hieronta tai fysioterapia ja kirjoita lisätietokohtaan LPG.

Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Ma-Pe 08.00-19.00
Terapeuttia

0

57

EUR

Fysioterapia

45 min

66

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Laukaa

Fysios Laukaa on luotettava, korkeatasoista ja laadukasta fysioterapiaa tuottava yritys Laukaan keskustassa. Tiloihimme kuuluvat harjoitussali, kaksi hoitohuonetta sekä wc. Tilamme ovat esteettömät.

Meillä on monipuolinen osaaminen ja olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitoon, neurologiseen fysioterapiaan, geriatriseen fysioterapiaan ja lymfaterapiaan.

Toteutamme terapiaa toimipisteen lisäksi mm. palvelutaloissa ja kotikäynteinä. Kysy asiasta lisää yleisestä palvelunumerosta tai vastaavalta fysioterapeutilta Liis Kukkoselta p. 044 0522506.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toteutamme neurologista fysioterapiaa sekä aikuisille että lapsille Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena, terveyskeskuksien maksusitoumuksilla sekä itsemaksaville asiakkaille. Neurologista fysioterapiaa toteutamme pariterapeutti-mallilla, jolloin asiakas saa kahden fysioterapeutin tuen omalle kuntoutuspolulleen.

Löydät meidät Kelan palveluntuottajahausta nimellä Fysios Oy/ Fysios Laukaa. Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Liis Kukkonen p. 044 0522506.

Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Laukaan tiloihin kuuluu esteetön harjoitussali, jossa harjoitellaan terapeutin ohjauksessa. Harjoitussali sopii myös pienryhmälle. Tutustu ryhmäliikuntatunteihimme ja ilmoittaudu >>

Harjoitussali on varusteltu seuraavilla laitteilla:

  • - reiden-ojennus-koukistuslaite
  • - vetotaljat
  • - kuntopyörä
  • - alaraajojen analysointilaite
  • - tukipohjallisten muotoilulaite
  • - puolapuut
  • - käsipainot ja runsaasti muita pienvälineitä


Sijainti ja saapuminen

Fysios Laukaa sijaitsee Laukaan keskustassa Arwidssonintie 15-17:ssa. Toimipisteen vieressä ja kadulla on maksutonta parkkitilaa ja taksi pääsee aivan oven eteen. Fysioterapeutti noutaa asiakkaan odotusaulasta.

Maksutavat

Meillä käyvät maksuvälineinä pankkikortti, luottokortti, ePassi, Easybreak ja Smartum.

Meille jokainen on tärkein. Tervetuloa!

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lymfaterapia Maitland Neurologinen fysioterapia Personal training Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat
Fysioterapia Laukaa Fysios Laukaa
Fysios Laukaa sali

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Kadun varressa ja lähellä olevalla parkkialueella on ilmaisia parkkipaikkoja

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Hissi

Ei, katutasossa.

Ovikello, raput, kerros

Katutaso.