Vastaanotot
  • Ma-Pe 8-21
  • La 10-16
Asiakaspalvelu
  • Ma 8.00-14.00
  • Ti 11-17
  • Ke-Pe 10-16
Terapeuttia

0

70

EUR

Fysioterapia/Osteopatia/Naprapatia

45 min

50

EUR

Hieronta

45 min


Huomioithan lisäksi aikaa varatessasi:

- Äitiysfysioterapian ensitapaamiseen on hyvä varata aina 60min aika.

- Hieronta erityisosaaminen tarkoittaa hoitoa, jossa ammattilainen käyttää hierontataitojen lisäksi muutakin jatkokouluttautumisen vaatinutta osaamista. Näitä meillä Fysios Leppävaara SUFilla ovat esim. faskiakäsittelyt ja raskausajanhieronta.

Lämpimästi tervetuloa!


Varaa aika

Fysioterapia Espoo Leppävaara

Suomen UrheiluFysio on nyt Fysios Leppävaara SUF

Fysioterapiaa, ostepatiaa, naprapatiaa ja hierontaa Espoossa. 

Fysios Leppävaara on profiloitunut työikäisten tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan. Lisäksi meillä on paljon kokemusta vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta. Käytössämme on LPG-laite, TherapyMaster -laitteet sekä monipuolisesti muita keskeisiä kuntoutusvälineitä. Tiloista löytyy kävelymattoja ja kuntopyöriä sekä iso määrä erilaisia terapiapalloja, nauhoja ym. 

Palveluitamme ovat manipulatiivinen fysioterapia, osteopatia, naprapatia,lajispesifit lihastasapainotarkastukset (mm jalkapallo, jääkiekko, sallibandy, triathlon, juoksu), äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia, Fascia mobilisaatiot, urheiluhieronta, akupunktio ja alaraaja-analyysit. 


Katso muut toimipisteemme Espoossa >>>

MAKSAMINEN

Meillä maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, luottokortti (ei American Express), Smartum-setelit, Smartum-saldokortti sekä ePassi (liikunta ja hyvinvointi).

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

3.kerros