Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-18.00
  • La 9.00-15.00
Terapeuttia

0

63

EUR

Fysioterapia

45 min

49

EUR

Hieronta

45 min

Vastaanotto on auki normaalisti ja myös Aplicon kuntosali on jälleen auki 29.4. alkaen. Huomioithan kuitenkin seuraavat:

- saavuthan ajallesi max 5 min etukäteen ja vältäthän turhaa oleskelua aulassa

- Fysioksen käytävillä on penkit 2m välein, johon voi asettua odottamaan omaa hoitoaikaa

- käytäthän kasvomaskia aina kun saavut ja liikut rakennuksessa

- pesethän kätesi mennen tullen

- asiakkaiden kahvipalvelu on toistaiseksi pois käytöstä

Fysioterapia Lohja

Ammattitaitoista fysioterapiaa Lohjalla tarjoaa Fysios Aplico Lohja. Toimipisteemme on uuden ajan moderni fysioterapialaitos, joka tarjoaa puitteet sekä vaativalle lääkinnälliselle kuntoutukselle että laajalle urheilu- ja tules-fysioterapialle. Terapeuttimme palvelevat sinua yksilöllisesti ja laajalla asiantuntemuksella.

Palvelumme

Sijainti ja saapuminen

Fysios Lohja sijaitsee noin kilometrin matkan päässä Lohjan keskustasta Liikunta ja Hyvinvointikeskus Aplicon tiloissa. Tilat tarjoavat 7 uutta hoitohuonetta sekä Aplicon upeat kuntosali- ja liikuntatilat. Tilat ovat esteettömät ja ilmaista parkkitilaa löytyy runsaasti. Autolla pääset suoraan pääovien eteen ja bussipysäkki löytyy Ratakadulta suoraan Aplicon edustalta. Teemme myös kotikäyntejä.


Fysioterapiaa Lohjalla. Tervetuloa!

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Mulligan Concept Neurologinen fysioterapia OMT Osteopatia Personal training Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Spiraalistabilaatio SPS Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia
Fysioterapiaa Lohjalla Fysios Lohja
Fysios Lohja fysioterapiaa Lohjalla
Fysios Lohja terapiahuone

Julkiset kulkuyhteydet

Bussilla Lohjan keskusta / Helsingin suuntasta tulevan tulee jäädä pysäkillä Ratakatu 24. Molemmista suunnista sama pysäkin nimi ja numero. Lohjan keskustasta bussilla tulevan kannattaa ottaa Helsinkiin lähtevä bussi niitä lähtee 30 min välein Prismalta.

Paikoitusalueet

Ilmainen pysäköinti

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Katutaso