Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-18.00
  • La 9.00-15.00
Terapeuttia

0

63

EUR

Fysioterapia

45 min

49

EUR

Hieronta

45 min

Vastaanottomme on edelleen auki normaalisti.

Aplicon aulassa on 10 hengen rajoitus, huomioittehan myös seuraavat:

- saavuthan täsmällisesti ja poistut 5 min ennen

- asiakkaiden kahvipalvelu on maaliskuun ajan pois käytöstä

Fysioterapia ja hieronta Lohja

Fysios Aplico Lohja on uuden ajan moderni fysioterapialaitos, joka tarjoaa puitteet sekä vaativalle lääkinnälliselle kuntoutukselle että laajalle urheilu- ja tules-fysioterapialle. Terapeuttimme palvelevat sinua yksilöllisesti ja laajalla asiantuntemuksella.


Fysios Lohja sijaitsee noin kilometrin matkan päässä Lohjan keskustasta Liikunta ja Hyvinvointikeskus Aplicon tiloissa. Tilat tarjoavat 7 uutta hoitohuonetta sekä Aplicon upeat kuntosali- ja liikuntatilat. Tilat ovat esteettömät ja ilmaista parkkitilaa löytyy runsaasti. Autolla pääset suoraan pääovien eteen ja bussipysäkki löytyy Ratakadulta suoraan Aplicon edustalta. Teemme myös kotikäyntejä.


Tervetuloa!

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Neurologinen fysioterapia Osteopatia Selkäydinvammaisten fysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia
Fysioterapiaa ja hierontaa Lohjalla Fysios Lohja
Fysios Lohja
Fysios Lohja hoitohuone
Fysios Lohja harjoittelusali

Julkiset kulkuyhteydet

Bussilla Lohjan keskusta / Helsingin suuntasta tulevan tulee jäädä pysäkillä Ratakatu 24. Molemmista suunnista sama pysäkin nimi ja numero. Lohjan keskustasta bussilla tulevan kannattaa ottaa Helsinkiin lähtevä bussi niitä lähtee 30 min välein Prismalta.

Paikoitusalueet

Ilmainen pysäköinti

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Katutaso