Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-19.00
  • La 9.00-14.00
Terapeuttia

0

64

EUR

Fysioterapia

45 min

49

EUR

Hieronta

45 min

Vastaanotto on auki normaalisti ja myös Aplicon kuntosali on jälleen auki 29.4. alkaen. Huomioithan kuitenkin seuraavat:

- saavuthan ajallesi max 5 min etukäteen ja vältäthän turhaa oleskelua aulassa

- Fysioksen käytävillä on penkit 2m välein, johon voi asettua odottamaan omaa hoitoaikaa

- käytäthän kasvomaskia aina kun saavut ja liikut rakennuksessa

- pesethän kätesi mennen tullen

- asiakkaiden kahvipalvelu on toistaiseksi pois käytöstä

Fysioterapia Lohja

Fysioterapiaa Lohjalla tarjoaa Fysios Lohja.

Ammattitaitoista fysioterapiaa Lohjalla tarjoaa Fysios Aplico Lohja. Esteetön toimipisteemme on uuden ajan moderni fysioterapialaitos, joka tarjoaa puitteet sekä vaativalle lääkinnälliselle kuntoutukselle että laajalle urheilu- ja tules-fysioterapialle. Terapeuttimme palvelevat sinua yksilöllisesti ja laajalla asiantuntemuksella. Vahvuutemme on kokenut ja erittäin monipuolisesti kouluttautunut, iloinen, innokas sekä motivoitunut henkilökunta, joilla on viimeaikaisin tietotaito fysioterapian eri osa-alueilta. Meillä erikoisosaamista tuki- ja liikuntaelin fysioterapiasta, vahva manuaalisen terapian osaaminen sekä urheilufysioterapiasta. Teemme myös kotikäyntejä.

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Akroteam Lohja, Lohja Lionesses

Palvelumme

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Lisätietoja ft. Minna Hannula 0405317222


Harjoittelumahdollisuudet

Aplicon kuntosali ja harjoittelusali antavat hyvät puitteet terapeuttiseen harjoitteluun.

Tervekeho ryhmä 2 x viikossa. Ryhmää suositellaan, kun liikunnan tulisi jatkua fysioterapian jälkeen, esim. leikkauksen tai trauman jälkeen. Lue lisää >>

Toimipisteen hoitolaitteet: Physiotouch, ultraääni, sähköhoidot ja laser


Sijainti ja saapuminen

Fysios Lohja sijaitsee noin kilometrin matkan päässä Lohjan keskustasta Liikunta ja Hyvinvointikeskus Aplicon tiloissa. Tilat tarjoavat 7 uutta hoitohuonetta sekä Aplicon upeat kuntosali- ja liikuntatilat. Tilat ovat esteettömät ja ilmaista parkkitilaa löytyy runsaasti. Autolla pääset suoraan pääovien eteen ja bussipysäkki löytyy Ratakadulta suoraan Aplicon edustalta. 

Maksutavat

Pankkikortti, luottokortti, ePassi hyvinvointi, Smartum, Eazybreak hieronta

Fysioterapiaa Lohjalla. Tervetuloa!

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Long COVID kuntoutus Mulligan Concept Neurologinen fysioterapia OMT Osteopatia Personal training Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Spiraalistabilaatio SPS Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia
Fysioterapiaa Lohjalla Fysios Lohja
Fysios Lohja fysioterapiaa Lohjalla
Fysios Lohja terapiahuone

Julkiset kulkuyhteydet

Bussilla Lohjan keskusta / Helsingin suuntasta tulevan tulee jäädä pysäkillä Ratakatu 24. Molemmista suunnista sama pysäkin nimi ja numero. Lohjan keskustasta bussilla tulevan kannattaa ottaa Helsinkiin lähtevä bussi niitä lähtee 30 min välein Prismalta.

Paikoitusalueet

Ilmainen pysäköinti

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Katutaso