Fysios Aplico Lohjan ryhmäliikunta

Fysios Tervekeho

Kausi alkaa 9.1.2023

Maanantaisin klo. 17:10-18:00
Perjantaisin klo. 10:25-11:10

Ohjaajat: Minna Hyvönen, Saara Tähtinen ja Ville Soininen

Tervekeho on fysioterapeutin ohjaama tuntikokonaisuus, jossa harjoitetaan nivelten aktiivista liikkuvuutta ja lihashallintaa turvallisesti. Tavoitteena on keskittyä kehon eri alueisiin edistäen tuki- ja liikuntaelimistön kuntoa. Tuntien teemoina voivat olla selkä, ylävartalo ja alaraajat.

Harjoitteissa yhdistyy elementtejä pilateksesta, liikkuvuusharjoittelusta ja eri kehonhuoltotekniikoista. Harjoitukset on suunniteltu tunneille niin, että kaikentasoiset ja -ikäiset ihmiset voivat saavuttaa tuloksia. Fysioterapeutin suunnittelemat liikkeet kehittävät myös koordinaatiota sekä tasapainoa.

Kenelle tunti sopii?

Tunti sopii pehmeänä aloituksena liikuntaharrastukseen esim. raskauden jälkeen, tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutuksen ohelle sekä liikuntaa aloittaville. Tunnille uskaltavat tulla kaikenkuntoiset liikkujat, jotka haluavat terveen kehon.

Mitä mukaan tunnille?

Mukavat liikuntavaatteet, hikipyyhe ja juomapullo.

Vinkki:

Tervekeho-tunti toimii hyvänä ennaltaehkäisynä ja lihashuoltona, vaikka mitään vaivoja ei juuri nyt olisikaan.

Hinnasto

5x kortti 39,90 EUR tai kertamaksu Aplicoon 16 EUR. Fysioksen asiakkaat pääsevät yhden kerran kokeilemaan tuntia veloituksetta

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu Aplicon ryhmäliikuntakalenterista www.aplico.fi

Selkä-ryhmä

22.3.2023 alkaen

Keskiviikkoisin klo 16.15-17.15

Selkä-ryhmä fysioterapeutti ja personal trainer Iiro Leinosen kanssa. Tämän ryhmän tavoitteena on päästä selkäkivuista eroon. Kuntouttavan valmennuksen avulla haastetaan kehoa oikealla tavalla, ja korjataan mahdolliset virheet harjoittelussa.

Tämä 4 viikon Selkä-ryhmä tapaa pienryhmässä keskiviikkoisin 22.3. alkaen klo 16.15-17.15.

Hinnasto

Tämän kurssin jäsenetuhinta on 129,00 € ja muille 219,00 €.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautua voi Aplicon vastaanottoon tai sähköpostilla: [email protected]

ROKK-ryhmä

Rohkeasti kivun kanssa. Liikutko liian varovaisesti? Miten saada harjoittelusta enemmän irti, jopa hauskaa kivuista huolimatta? Kipua ei tarvitse aina pelätä, vaikka sitä kunnioitetaan.

Fysioterapeutti Paula Kotilaisen ja Personal Trainer Christian Söderholmin 4. viikon valmennusryhmä ensimmäistä kertaa.

Ryhmä on tarkoitettu kelle tahansa, joka kärsii mistä tai minkä asteisesta kivusta tahansa. Tarjoamme sinulle neljä erilaista monipuolista treenihetkeä, jossa huomioimme sinut ja liikkumisen ja kivun tuottamat haasteet, hauskuutta unohtamatta. Liikevariaatiot ja erilaiset strategiat liikkumisessa ovat tärkeitä silloin kun halutaan lisätä tuki ja liikuntaelimistön toimintakykyä ja lieventää kipuja. Ryhmän tarkoitus on antaa sinulle variaatioita ja erilaisia harjoitteluvaihtoehtoja miten pystyt lisäämään vaikkapa intensiteettiä. Harjoittelumuodot ovat mm. vapaa painotreeni, laiteharjoittelu liikepareilla, kehopainotreeni, voimaa ja ketteryyttä sekä pariharjoittelua.

Molemmat ammattilaiset ovat kanssasi kaikissa treeneissä. 24.5.-14.6 keskiviikkoisin klo 8-9

Tunnin kesto 60 min

Hinnasto

Hinta: 129 €

Aplicon jäsenille 98 €

Lisätiedot

Lisätiedot [email protected].

    Tutustu Fysios Aplico Lohjan toimipisteeseen ja henkilökuntaan

    Tutustu Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan