Fysios Aplico Lohjan ryhmäliikunta

Fysios Tervekeho

Kausi alkaa 9.1.2023

Maanantaisin klo. 17:10-18:00
Perjantaisin klo. 10:25-11:10

Ohjaajat: Minna Hyvönen, Saara Tähtinen ja Ville Soininen

Tervekeho on fysioterapeutin ohjaama tuntikokonaisuus, jossa harjoitetaan nivelten aktiivista liikkuvuutta ja lihashallintaa turvallisesti. Tavoitteena on keskittyä kehon eri alueisiin edistäen tuki- ja liikuntaelimistön kuntoa. Tuntien teemoina voivat olla selkä, ylävartalo ja alaraajat.

Harjoitteissa yhdistyy elementtejä pilateksesta, liikkuvuusharjoittelusta ja eri kehonhuoltotekniikoista. Harjoitukset on suunniteltu tunneille niin, että kaikentasoiset ja -ikäiset ihmiset voivat saavuttaa tuloksia. Fysioterapeutin suunnittelemat liikkeet kehittävät myös koordinaatiota sekä tasapainoa.

Kenelle tunti sopii?

Tunti sopii pehmeänä aloituksena liikuntaharrastukseen esim. raskauden jälkeen, tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutuksen ohelle sekä liikuntaa aloittaville. Tunnille uskaltavat tulla kaikenkuntoiset liikkujat, jotka haluavat terveen kehon.

Mitä mukaan tunnille?

Mukavat liikuntavaatteet, hikipyyhe ja juomapullo.

Vinkki:

Tervekeho-tunti toimii hyvänä ennaltaehkäisynä ja lihashuoltona, vaikka mitään vaivoja ei juuri nyt olisikaan.

Hinnasto

5x kortti 39,90 EUR tai kertamaksu Aplicoon 16 EUR. Fysioksen asiakkaat pääsevät yhden kerran kokeilemaan tuntia veloituksetta

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu Aplicon ryhmäliikuntakalenterista www.aplico.fi

Selkä-ryhmä

22.3.2023 alkaen

Keskiviikkoisin klo 16.15-17.15

Selkä-ryhmä fysioterapeutti ja personal trainer Iiro Leinosen kanssa. Tämän ryhmän tavoitteena on päästä selkäkivuista eroon. Kuntouttavan valmennuksen avulla haastetaan kehoa oikealla tavalla, ja korjataan mahdolliset virheet harjoittelussa.

Tämä 4 viikon Selkä-ryhmä tapaa pienryhmässä keskiviikkoisin 22.3. alkaen klo 16.15-17.15.

Hinnasto

Tämän kurssin jäsenetuhinta on 129,00 € ja muille 219,00 €.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautua voi Aplicon vastaanottoon tai sähköpostilla: [email protected]

Rokk! – Rohkeasti kivun kanssa -ryhmä

Fysioterapeutti Paula Kotilaisen ja Personal trainer Christian Söderholmin neljän viikon valmennusryhmä on tarkoitettu kelle tahansa, joka kärsii mistä tai minkä asteisesta kivusta tahansa. Ryhmässä saat neljä erilaista treenihetkeä, jossa huomioidaan sinut ja liikkumisen ja kivun tuottamat haasteet, hauskuutta unohtamatta.

Liikevariaatiot ja erilaiset strategiat liikkumisessa ovat tärkeitä silloin, kun halutaan lisätä tuki- ja liikuntaelimistön toimintakykyä ja lieventää kipuja. Ryhmän tarkoitus on antaa sinulle variaatioita ja erilaisia harjoitteluvaihtoehtoja miten pystyt lisäämään vaikkapa intensiteettiä. Harjoittelumuodot ovat mm. laiteharjoittelu liikepareilla, kehonpainotreeni, sekä pariharjoittelu.

Syksyn ryhmä ohjataan keskiviikkoisin 6.-27.9. klo 8.00-9.00.

Tunnin kesto 60 min

Hinnasto

Perushinta: 129 €
Aplicon jäsenille 98 €

Lisätiedot

Lisätiedot [email protected].

    Tutustu Fysios Aplico Lohjan toimipisteeseen ja henkilökuntaan

    Tutustu Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan