Fysios Lohja Keskusta

Kauppakeskus Lohjantähti

Kauppakatu 5-9

08100 Lohja

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-18.00

Fysioterapia Lohja keskusta

Lohjan Fysikaalinen Hoitolaitos on nyt Fysios Lohja Keskusta.


Fysioterapiaa Lohjan keskustassa tarjoaa Fysios Lohja Keskusta. Fysios Lohja Keskusta sijaitsee kauppakeskus Lohjantähdessä, 2. kerroksessa. Olemme erikoistuneet vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen, OMT-fysioterapiaan ja urheilufysioterapiaan.

Palveluihimme kuuluvat neurologinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapia, urheilufysioterapia, purentalihasten fysioterapia, voice massage ja lymfaterapia. Lisäksi teemme kinesioteippauksia, tukipohjallisia ja kotikäyntejä.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Allasterapia

Toimipisteessämme on huomioitu vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaat sekä tuki- ja liikuntaelinvaivaiset asiakkaat. Kuntoutuslaitteitamme ovat Lojer LHT-laitteet ja kivun hoitoon meiltä löytyy sähkölaitteita ja ultraäänilaitteet.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä toimipisteen vastaavaan fysioterapeuttiin: Paula Kotilainen 040 9678141 tai fysioterapeutti Jukka Kesälä 0500 453615.

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloistamme löytyy esteetön harjoittelutila. Harjoittelu tapahtuu yhdessä terapeutin kanssa tai asiakas voi tulla esim. ennen terapia-aikaa harjoittelemaan itsenäisesti. Tila ei ole tarkoitettu ulkopuolisille vaan on vain asiakkaiden käytössä.

Harjoittelutilan varustukseen kuuluu Lojer LHT-laitteet, bulley vetolaitteet, alasvetotalja, puolapuut sekä muita apuvälineitä, kuten kuminauhoja, tasapainotyynyjä ja irtopainoja.

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Lohja